Főoldal » Életstílus

Ki volt az első gyermekgyógyászati tanszék vezetője?

Kép
 
Már a negyedik oltás is szóba került egy kockázati csoportnál Kemenesi szerint még nem tudni, mikor tér vissza a szezonális influenza, de „várhatóan újult erővel találhat ránk” Elhunyt 36 beteg, 3125 új fertőzöttet találtak Magyarországon Változhat a háziorvosi beavatkozások ára Januártól a kórházak zöme elveszíti a pénzügyi önállóságát Gombafertőzéseket vizsgáló kutatási program zárult le Szegeden Bali kevéssé ismert arcát mutatja be a Hopp Ferenc Múzeum új kiállítása Óraátállítás: az egészségügyi szakemberek a téli időszámítást tartják ideálisnak Kiment a rendőrség a legcukibb betelefonáló hívására
Erőteljesen emelkedik a szennyvíz koronavírus koncentrációja,,[email protected]''Ime a szabályok a közelgő ünnepnapokra,,Ha az érdekek úgy kívánják nincs jarvany''Fontos figyelmeztetést adott ki az orvosi kamara,,https://informatialibera.ro/hu/amit-oly-reg-varunk-az-orban-viktor-vezette-magyarorszagi-kormany-te...''Több százan vetkőztek meztelenre az izraeli sivatagban,,Levetkőzhetnek akárhányan, a Föld százmillió éves életciklusa attól még nem fog megváltozni.''Egy háziorvos tapasztalatai Covid-19 idején,,[email protected] com''

Életstílus

Betöltés...

Üdvözlet Debrecennek - Kéri Imre festőművész és rézkarcoló mester kiállítása

A Munkácsy-díjas, balatonfüredi festőművész és rézkarcoló mester kiállítása.

Feltöltve: 2010-01-19 | Kategória: Életstílus

Nem tetszik ez a palack, mit tegyek?

Gyakran előfordul velem, hogy nagy várakozással viszek haza egy palack bort és aztán amikor kinyitom, csalódom. Gondolom, Önnel is előfordult ilyen eset, Kedves Olvasóm. Nos, a dolog nagyon sokrétű.

Feltöltve: 2010-01-19 | Kategória: Életstílus

Nyelvtörő magyar borokról írt a Wall Street Journal

Az amerikaiak számára szinte kimondhatatlan nevű, ám kiváló magyar és egyéb kelet-európai borokról írt a vezető amerikai üzleti napilap, a The Wall Street Journal.

Feltöltve: 2010-01-18 | Kategória: Életstílus

Szávay és Czink is jó formában várja az év első Grand Slam-tornáját

Január 18-án kezdődnek az év első Grand Slam-tornájának, az Ausztrál Nyílt Teniszbajnokság küzdelmei. A férfi és a női mezőnyben is változások várhatók a tavalyi tornához képest, Czink Melinda és Szávay Ágnes személyében pedig két jó formában lévő magyarnak is szurkolhatunk.

Feltöltve: 2010-01-18 | Kategória: Életstílus

A világörökség része szeretne lenni az ősi Pergamon városa

A világörökség részévé szeretne válni Törökországban az ősi Pergamon városa, mai nevén Bergama, amelynek polgármestere a település kiemelkedő történelmi jelentőségére hívta fel a figyelmet.

Feltöltve: 2010-01-17 | Kategória: Életstílus

Budapest bélyegeken: Séták a városban - kalandozások a filatéliában

A tárlaton elsősorban Budapest nevezetes, vagy alig-alig ismert épületeit, helyszíneit ábrázoló eredeti bélyegek, nagyalakú reprográfiák, bélyegtervrajzok, filatéliai kiadványok kerülnek bemutatásra. A kiállítás a Magyar Filatéliai Tudományos Társaság és a Bélyegmúzeum anyagából válogat.

Feltöltve: 2010-01-16 | Kategória: Életstílus

A sportvilág nagy visszatérői

A három év kihagyás után idén ismét a Forma-1-ben versenyző Michael Schumacher előtt is akadtak olyan visszavonult sztársportolók, akik meggondolták magukat.

Feltöltve: 2010-01-16 | Kategória: Életstílus

Munkában a vadászok

Most van a vadászati főszezon. Az etetők környékén viszont tilos vadászni. A társaságok évről-évre kevesebb pénzből, ám változatlan feladatokkal dolgoznak. A Vadászatra jogosultaknak a legtöbbször a mezőgazdaságnak okozott vadkárok miatt kell a zsebükbe nyúlniuk. A hó miatt is megnövekednek a kiadásaik. Etetni kell ugyanis a vadakat.

Feltöltve: 2010-01-15 | Kategória: Életstílus

Mit igyunk télen?

A téli hideg hónapokban jól eshet egy meleg, kellemes ital, akár egy fűtött szobában, akár a szabadban. Ez lehet alkoholtartalmú, és lehet alkoholmentes ital. Körkép a teáktól a meleg sörökig.

Feltöltve: 2010-01-15 | Kategória: Életstílus

Snow Day

Alpesi és freestyle sí valamint snowboard, sífutás, síugrás, biatlon, kutyaszánhúzás, jégszobrászok - bemutatók, versenynek és oktatás szombaton az Eplényi skiarénában.

Feltöltve: 2010-01-14 | Kategória: Életstílus

Idén öt nagy világversenyt rendeznek Magyarországon

Az elmúlt évtől eltérően idén kifejezetten sok komoly világversenyt, nagy nemzetközi viadalt rendeznek Magyarországon.

Feltöltve: 2010-01-14 | Kategória: Életstílus

Népzene ünnepe

A közönség ezúttal már abból is ízelítőt kaphat, hogy miként muzsikálnak közösen a zeneakadémiai tanszak népzenész tanárai és hallgatói.

Feltöltve: 2010-01-14 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 534 535 536 537 538 539 540 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld