Főoldal » Életstílus

Ki volt az első gyermekgyógyászati tanszék vezetője?

Kép
 
Már a negyedik oltás is szóba került egy kockázati csoportnál Kemenesi szerint még nem tudni, mikor tér vissza a szezonális influenza, de „várhatóan újult erővel találhat ránk” Elhunyt 36 beteg, 3125 új fertőzöttet találtak Magyarországon Változhat a háziorvosi beavatkozások ára Januártól a kórházak zöme elveszíti a pénzügyi önállóságát Gombafertőzéseket vizsgáló kutatási program zárult le Szegeden Bali kevéssé ismert arcát mutatja be a Hopp Ferenc Múzeum új kiállítása Óraátállítás: az egészségügyi szakemberek a téli időszámítást tartják ideálisnak Kiment a rendőrség a legcukibb betelefonáló hívására
Erőteljesen emelkedik a szennyvíz koronavírus koncentrációja,,[email protected]''Ime a szabályok a közelgő ünnepnapokra,,Ha az érdekek úgy kívánják nincs jarvany''Fontos figyelmeztetést adott ki az orvosi kamara,,https://informatialibera.ro/hu/amit-oly-reg-varunk-az-orban-viktor-vezette-magyarorszagi-kormany-te...''Több százan vetkőztek meztelenre az izraeli sivatagban,,Levetkőzhetnek akárhányan, a Föld százmillió éves életciklusa attól még nem fog megváltozni.''Egy háziorvos tapasztalatai Covid-19 idején,,[email protected] com''

Életstílus

Betöltés...

Kreischberg, Stájerország zöld szívének síparadicsoma

A Mura folyó völgyében található St. Lorenzen ob Murau falucska fölött leledzik egy remek adottságokkal rendelkező síterep. Kreischberg Budapesttől mindössze 540 km-re található, a régió központjától, Murautól mindössze 10 percre. Viszonylagos közelsége miatt alkalmas hosszúhétvégés síelésre is.

Feltöltve: 2009-12-23 | Kategória: Életstílus

Hogyan kóstoljuk a bort?

Sokszor misztifikálunk dolgokat, mert úgy gondoljuk, hogy nekünk nincs ehhez vagy ahhoz tehetségünk.

Feltöltve: 2009-12-22 | Kategória: Életstílus

A tökéletes csokoládé – recept

Édes bűnbeesés avagy a boldogság forrása, mi más is lenne legtöbbünknél, mint a csokoládé. A bennünk szunnyadó Gombóc Artúr azonnal ébredezni kezd a kerek, a szögletes, a gömbölyű, a töltött, a mogyorós, s minden egyéb ehető- iható változat láttán.

Feltöltve: 2009-12-22 | Kategória: Életstílus

A megfelelő síruházat kiválasztása!

Sokan teszik fel ezt a kérdést mostanában, a sífelszereléseket árusító üzletek zsúfolásig megtelt polcai előtt ácsorogva. Különböző színek és fazonok, változó anyag és minőség, csillagászati árak. A következőkben néhány támponttal szeretnénk segíteni azoknak, akik megkísérlik felszerelésüket a kor igényeinek és pénztárcájuknak megfelelően tökéletesíteni.

Feltöltve: 2009-12-22 | Kategória: Életstílus

A nordic walking története

Szó szerinti fordítása: északi gyaloglás. Miért pont északi? Ez a kifejezés a sport származási helyét jelöli, azaz a sportot az észak-európai országoktól, kultúráktól kaptuk ajándékba.

Feltöltve: 2009-12-22 | Kategória: Életstílus

Már fűthető vadászruha is van

A vadászruhákat speciális szabóságok készítik. Óvják az erdőt járó embert a széltől, az esőtől. Egyre elterjedtebbek a csontfaragásos nyakkendők. De nem a külcsín, nem a ruha teszi a vadászt.

Feltöltve: 2009-12-22 | Kategória: Életstílus

Miért éppen Alaszka?

Ki tudta például, hogy egyes vidékei síparadicsomnak számítanak, illetve hogy nem csak a hóról, olajról és a tajgáról szólnak?

Feltöltve: 2009-12-21 | Kategória: Életstílus

Zakopane - a Lengyel-Tátra fővárosa

A magyar kirándulók előtt nem ismeretlen a lengyel síparadicsom fővárosa: Zakopane. Már a múlt rendszerben számos magyar kereste fel pihenni, síelni, vagy nyáron kirándulni a tökéletesen tiszta levegőjű várost. Zakopane a történelmi magyar határ lengyel oldalán, a Magas Tátra lábánál található.

Feltöltve: 2009-12-21 | Kategória: Életstílus

Egyszer volt: az adventi naptár eredete

Az adventi naptár hagyománya a XIX. századig nyúlik vissza, elődje a protestánsok között terjedt el. A legelső kézzel készült adventi naptár 1851-ben készült, de még közelről sem hasonlított a maiakhoz - olvasható a Gyerekszoba blogon.

Feltöltve: 2009-12-21 | Kategória: Életstílus

Étkezési kultúra a terített asztalnál

A terített asztalnál való helyes étkezés és viselkedés, a jó modor elválaszthatatlan része.

Feltöltve: 2009-12-21 | Kategória: Életstílus

Síoktatás magyaroknak

Mivel hazánk alacsonyabban fekszik, mint ahol síelünk, illetve a legtöbben az íróasztal mellől felkelve indulnak neki a hegyeknek, ezért máshogy kell felkészülni a síelésre, és máshogy kell tanulni ezt a sportot.

Feltöltve: 2009-12-21 | Kategória: Életstílus

Sípálya etikett

A legtöbb síelő és deszkás úgy gondolja, a felvonózás csak annyiból áll, hogy felhúzatja magát a hegy tetejére. Ennél azért többet jelent. Különböző táblák és jelzések találhatóak a felvonók mellett, de vannak olyan szabályok is, amelyek magunk és mások biztonságát szolgálják.

Feltöltve: 2009-12-21 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 540 541 542 543 544 545 546 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld