Főoldal » Életstílus

Mit jelent az antidótum eredetileg?

Kép
 
Ismét felütötte a fejét Kínában a koronavírus - Már öt tartományban terjed a delta-variáns Ezeken a területeken kötelező az oltás, szeptember 1-je a határidő A fertőzöttek száma 196,5 millió, a halálos áldozatoké 4,198 millió a világon Vasárnap éjfélig meghosszabbították a hőségriadót Ritka betegségeket vizsgáló kutatási program zárult le a vidéki orvosegyetemeken Kánikulában megromolhatnak a gyógyszerek Einstein megjósolta: a fekete lyuk mögül érkező fényt láttak a tudósok Kilenc új helyszín került fel a világörökségi listára Elhalasztják a Balaton-átúszást - itt az új időpontt
Fokozatosan csökken a Pfizer vakcinájával oltottak védelme,,Ha jól értem, akkor max két egész hétig tart a hatása a csodavakcinának, amiért Karikó Katalint hős...''Ezekben a városokban fognak növekedni a koronavírusos esetszámok,,Különben teccettek hallani? A világ tudományosabb (kevésbé politikai) fele talált erre a nagyon nag...''Ezekben a városokban fognak növekedni a koronavírusos esetszámok,,A paraszti logika azt mondaná, hogy előbb van az esetszám növekedés a szennyvíz szintje fölött, és ...''A kórházban kezeltek körében megugrott az új hiperglikémiás esetek száma,,Szeroidot mennyit kaptak?''Megvannak a budapesti antitest-vizsgálat összesített adatai, kerületi eredményekkel együtt,,Tisztelt Coranaszakértő! Milyen standard értékhez viszonyították ezeket az antitest ezeket az érték...''

Életstílus

Elkészült az első magyar hangyanév-katalógus

Elkészítették az első magyar hangyanév-katalógust az Eötvös Loránd Kutatási Hálózat Ökológiai Kutatóközpontjának (ELKH ÖK) kutatói, ezzel immár a 126 magyarországi hangyafaj mindegyikének lett magyar elnevezése.

Feltöltve: 2021-07-06 | Kategória: Életstílus

Erősen olvad a jegesmedvék utolsó menedéke is

Egy új kutatás szerint a jegesmedvék túléléséhez fontos "utolsó jeges térség" néven emlegetett északi-sarki terület jege a klímaváltozás miatt gyorsabban olvad, mint korábban gondolták.

Feltöltve: 2021-07-06 | Kategória: Életstílus

A Csík Zenekar Presser Gáborral és Karácsony Jánossal turnézik

Huszonhárom állomásos turnéra indul július 17-én a Csík Zenekar Presser Gáborral és Karácsony Jánossal. A koncertsorozat az LGT dalaira készült feldolgozásokat mutatja be, amelyek az 50 éves Locomotiv GT két tagjával tavaly közös lemezen jelentek meg tavaly.

Feltöltve: 2021-07-05 | Kategória: Életstílus

3 indok, hogy miért jó háziállatot tartani

Miért egészségesebbek azok a gyerekek, akiknek kutyájuk vagy cicájuk van?

Feltöltve: 2021-07-05 | Kategória: Életstílus

Ismét megrendezik az Ördögkatlan fesztivált

Több száz programot tartanak az augusztus 3. és 7. között zajló Ördögkatlan összművészeti fesztiválon - közölték a szervezők kedden az MTI-vel.

Feltöltve: 2021-07-02 | Kategória: Életstílus

Felturbózódik a szerelemhormon akkor is, ha válságban van a kapcsolatunk

Megvan rá a jó okunk.

Feltöltve: 2021-07-02 | Kategória: Életstílus

Könnyen elkaphatják tőlünk a háziállatok a koronavírus-fertőzést

Egy holland kutatás szerzője szerint a koronavírusos betegeknek nemcsak más emberektől, hanem a háziállataiktól is távol kellene tartaniuk magukat.

Feltöltve: 2021-07-01 | Kategória: Életstílus

Egy eddig ismeretlen, új emberfajé lehet a Kínában talált 146 ezer éves emberi koponya

Több tanulmányban mutatták be kínai tudósok azt a mintegy 146 ezer éves emberi koponyát, amely feltételezésük szerint egy teljesen új emberfajé lehet.

Feltöltve: 2021-07-01 | Kategória: Életstílus

A bécsiek majdnem fele szingli – magányvonalat indítottak számukra

„A beszélgetés jót tesz” néven magányos embereknek indítottak segélyvonalat Bécsben. A több szervezet együttműködésében megvalósuló kezdeményezésben először harminc operátor dolgozik, a szolgáltatás török nyelven is elérhető. Tervben van a bosnyák, szerb és horvát verzió is.

Feltöltve: 2021-07-01 | Kategória: Életstílus

Hétvégén 21 embert kellett kimenteni a Balatonból

Ha valaki bajba kerül vagy bajbajutottat lát a Balatonban, a 1817-es segélyhívó telefonszámon kérhet segítséget.

Feltöltve: 2021-06-30 | Kategória: Életstílus

Minden idők leggazdagabb sportolója - Diocles

Gaius Appuleius Diocles 104-ben született Lamecumban, a mai Portugália területén egy középosztálybeli családban. Mindenki arra számított, hogy apja hajózási vállalkozását folytatja, de ehelyett kocsiversenyeken kezdett versenyezni.

Feltöltve: 2021-06-30 | Kategória: Életstílus

Egészséges a reggeli csokizás

Egy csoki ébredés után, csökkenti az édesség iránti vágyat.

Feltöltve: 2021-06-29 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 5 6 7 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld