Főoldal » Életstílus

Kinek a nevéhez köthető hazánkban az elsőként forgalomba hozott ampullázott gyógyszer?

Kép
 
A fluorokinolonok használatának megszorításaira vonatkozó ajánlások Cabozantinib alkalmazása hepatocellularis carcinomában szenvedő betegeknél A legveszélyeztetettebb fiataloknál nem tesztelik a hepatitis C fertőzést A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Új műtéti eljárások a kiskunfélegyházi városi kórházban Csontritkulásra szakosodott központ lesz Bükfürdőn Szálláshely a Dunakanyarban, ahonnan a legszívesebben ki sem mozdulna Hétvégi programajánló - borok, klasszikus zene, családi kikapcsolódás 17. Tihanyi Garda Fesztivál
Munkavállalót ért Hepatitis „C” vírusfertőzés miatti kártérítési igény megítélése - Egészségügyi jog a gyakorlatban X.,,Bár a X. tesztet sikeresen kitöltöttem, nem kaptam igazolást róla ...''Munkavállalót ért Hepatitis „C” vírusfertőzés miatti kártérítési igény megítélése - Egészségügyi jog a gyakorlatban X.,,Nem lehet a tesztet kitolteni nem jelenik meg a teszt Üdvözlettel dr.Nyiredy Géza''Munkavállalót ért Hepatitis „C” vírusfertőzés miatti kártérítési igény megítélése - Egészségügyi jog a gyakorlatban X.,,Tisztelt Doktor Úr! Sajnos a tanfolyam kérdéssora mobilkészülékről nem elérhető. Kérjük számítógép...''Az egészségügyet érintő munkaügyi változások 1. - Egészségügyi jog a gyakorlatban VII.,,Tisztelt drborbas! Köszönjük az észrevételét! Technikai probléma volt, de megoldottuk, most már el...''Az egészségügyet érintő munkaügyi változások 1. - Egészségügyi jog a gyakorlatban VII.,,Egészségügyi jog VII. és VIII. teszt nem jelenik meg. Tisztelettel: Dr. Borbás Antal''

Életstílus

Szálláshely a Dunakanyarban, ahonnan a legszívesebben ki sem mozdulna

A pestiek nagy szerencséje, hogy nyugat és észak felé indulva is viszonylag hamar a természetben találhatják magukat. Olyan nem mindennapi szálláshelyeket mutatunk be a Dunakanyarban (Zebegényben, Szigetmonostoron, Visegrádon és Verőcén), ahol egy őszi hosszú hétvégét is érdemes eltölteni.

Feltöltve: 2018-11-16 | Kategória: Életstílus

Túrázzon a föld felett, a legszebb magyar lombkoronasétányokon

Túrázott már több méter magasan, a lomkoronák szintjén? Ha nem, most itt az ideje. Olyan hazai tanösvényeket ajánlunk, ahonnan egy másik nézőpontból ismerkedhet meg az erdei élettel.

Feltöltve: 2018-11-14 | Kategória: Életstílus

Az űrből is látni a kaliforniai tűzvészt

Kalifornia ismét lángokban áll, a NASA pedig megdöbbentő képeket közölt a tüzekről.

Feltöltve: 2018-11-13 | Kategória: Életstílus

Észrevétlenül tűnt el egy japán sziget

Évekkel ezelőtt teljesen felszívódott egy Japánhoz tartozó sziget Hokkaidótól északra, és egészen mostanáig senki sem vette észre a terület eltűnését.

Feltöltve: 2018-11-08 | Kategória: Életstílus

3 érv, miért utazzon Lettországba most azonnal

Járt már Lettországban? Még nem? Pedig a kedves kis balti államba közvetlen repülőjárat üzemel Budapestről, és tele van remek látnivalókkal, gyönyörű tájakkal.

Feltöltve: 2018-11-05 | Kategória: Életstílus

Zarándokút 300 km/órával

Új gyorsvasút, ami az Iszlám két Szaúd-Arábiában található szent városát, Mekkát és Medinát köti össze a Vörös-tenger partján fekvő kikötővároson, Dzsiddán keresztül.

Feltöltve: 2018-09-26 | Kategória: Életstílus

Őszi vártúrák Magyarországon!

Tudja, hogy melyik várat építette egyetlen ember? Hogy melyik nem került török kézre? És azt, hogy melyik áll Magyarország hét természeti csodájának egyikén? Idén ősszel kiránduljon el az ország legizgalmasabb váraihoz és derítsen fényt a múltjukra!

Feltöltve: 2018-09-12 | Kategória: Életstílus

Ide kirándulj ősszel: 7 kihagyhatatlan hely a szomszédos Szlovéniában

Bájos óvárosok, ódon lovagvárak, titokzatos barlangok, festői szépségű tavak és mediterrán tengerpart: mindezt a közvetlen szomszédban, Szlovéniában találjuk.

Feltöltve: 2018-09-06 | Kategória: Életstílus

Öt hely, amit nagyon érdemes megnézni szeptemberben

Nagy utazásra tavasszal vagy ősszel a legjobb elindulni. Akadnak viszont olyan városok és országok, melyekhez kifejezetten utóbbi évszak hangulata passzol. Közülük ajánlunk ötöt.

Feltöltve: 2018-08-28 | Kategória: Életstílus

Látványos drónvideó a sekély Dunáról

A Duna vízszintjét is megviseli az egész Európát sújtó aszály, Esztergomnál már gyalog át lehet kelni a folyónak azon az ágán, amely a város melletti szigetet választja le.

Feltöltve: 2018-08-27 | Kategória: Életstílus

A hely, ahol Európa véget ér

A portugáliai Cabo da Roca a kontinentális Európa legnyugatibb pontja, ahol véget ér az óvilág és túlparton már az újvilág partjai emelkednek. A mai Cabo da Roca-t ( Szikla-fok ) a rómaiak Promontorium Magnum-nak, a középkori vitorlás hajósok Lisszaboni sziklának nevezték.

Feltöltve: 2018-08-23 | Kategória: Életstílus

Van egy bájos olasz kisváros, ami inkább nem kér a modern világból

Tipikusan olyan hely Asolo, amit akkor képzelünk el, ha mindenből elegünk van, és lehunyjuk a szemünket, hogy legalább lélekben máshol legyünk.

Feltöltve: 2018-08-21 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld