Főoldal » Életstílus

Kinek a nevével hozható összefüggésbe a gyermekágyi láz?

Kép
 
Háziorvosi praxis eladó Kongenitális diafragmatikus hernia antenatalis sildenafil kezelése állatkísérletekben Az e-cigaretta vagy a nikotinpótló terápia randomizált vizsgálata Az orvosi fű és a veszélyesebb szerek Kicsi a kanyarójárvány esélye Magyarországon Tavaly hat százalékkal nőtt a mérgezések száma Április végén lesz a biciklis felvonulás Az élő akt-installációk nagymestere Lehet, hogy ez már a kiégés? 10 jel, amiből most kiderítheti!
Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Piko: Ha a vizsgált gyógyszert gyártó és annak hasznot hozó cég támogatja a kutatást, milyen eredmé...''Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Nekem is van - természetesen - véleményem a kérdésről, de most nem arról írok, mert ez nem a tudomá...''Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Az eredeti cikk végén azt is feltüntetik, hogy a két gyógyszercég, amik a HPV vaccinát gyártja, a s...''Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Ha 10 éve oltanak, akkor a legidősebb oltott 23 éves, a legfiatalabb 14 éves. Ezt a korosztály nézt...''Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Csatlakozva dr.Sebő Zsuzsannához, ez több, mint sánta, ez félrevezetés, szándékos torzítás, a legke...''

Életstílus

10 festői olasz városka

Az Olaszországba látogatók zöme egyenesen Milánó, Róma, Firenze vagy éppen Velence felé veszi az irányt, pedig jócskán megérné letérni a turisták által kitaposott útvonalakról, hiszen meseszép kisvárosokat találhatunk. Itt van néhány.

Feltöltve: 2019-04-15 | Kategória: Életstílus

Áprilstól már egy spiráltoronyból csodálhatjuk meg Koppenhága környékét

Hogy milyen lehet egy cilinder formájú kilátóból megnézni a vidéket egy Koppenhága melletti erdő közepéről, arra már nem kell várni.

Feltöltve: 2019-04-09 | Kategória: Életstílus

Öt szuper nagyvárosi vízi kirándulás

A megszokott turistaútvonalakat elhagyva minden város egészen más oldalát mutatja. Különösen így van ez, ha a szilárd talaj helyett a vízről nézelődünk. Öt különleges, nagyvárosi vízikalandot mutatunk be.

Feltöltve: 2019-03-06 | Kategória: Életstílus

Öt lélegzetelállító hely a szomszédos Ausztriában

Nem kell a világ végére elutazni, hogy csodás helyeket lássunk. Elég, ha átruccanunk nyugati szomszédainkhoz, ugyanis Ausztria egy csodálatos kis ékszerdoboz!

Feltöltve: 2019-03-05 | Kategória: Életstílus

147 éve alapították Maci Laci otthonát

A Yellowstone a világ legrégebbi nemzeti parkja, ami egy hatalmas vulkáni kráterben alakult ki. Egyedülálló flórája, faunája, gejzírrendszere miatt az egyik legkülönlegesebb hely a Földön.

Feltöltve: 2019-03-04 | Kategória: Életstílus

8 magyar falu a bakancslistára

Kastélyt, csónakos kopjafát, tufába vájt lakásokat és művésztelepet, mosolygó szentet is láthat és csodás környezetben élvezheti a vidék nyugalmát.

Feltöltve: 2019-03-01 | Kategória: Életstílus

Belépőt kell fizetnie annak, aki Velencébe látogat

A belépési díj bevezetéséről döntöttek Velencében, a városvezetés erre vonatkozó terveit kedden hagyta jóvá az önkormányzati tanács.

Feltöltve: 2019-03-01 | Kategória: Életstílus

Európa kulturális fővárosa: Matera

Idén a bolgár Plovdiv mellett a dél-olasz kisváros, Basilicata régió egyik legjelentősebb települése, Matera viseli az Európa kulturális fővárosa címet.

Feltöltve: 2019-02-28 | Kategória: Életstílus

Egy valódi elhagyott város házai

A mai Abháziában található Akarmara a hetvenes években még egy 5 ezer lakosú bányászváros volt régi, díszes épületekkel, éttermekkel, sőt villákkal és üdülőkkel, amiket az orosz felső tízezer tagjainak építettek.

Feltöltve: 2019-02-27 | Kategória: Életstílus

A városka, aminek szinte az összes lakója ugyanabban a házban lakik

Alaszka különös, misztikus és távoli hely számunkra, ahol csoda dolgok eshetnek meg. Itt van például mindjárt Whittier, az Anchorage-tól 100 kilométerre, délre található kisváros.

Feltöltve: 2019-02-20 | Kategória: Életstílus

Ha kíváncsi a nagyvilágra, nézzen dokumentumfilmeket

Csaknem 40 film, köztük hét rövid dokumentumfilm száll versenybe az idei Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon (BIDF), amelyet január 28. és február 3. között rendeznek Budapesten a Cinema City Aréna moziban.

Feltöltve: 2019-01-22 | Kategória: Életstílus

Hol vannak Európában a legjobb karácsonyi vásárok?

Ha karácsonyi ajándékokat keres, esetleg csak szeretne beleveszni a forgatagba, vagy forró csokoládét inni az óriási karácsonyfa tövében, akkor érdemes már most lefoglalni egy izgalmas utazást. Egy három vagy négynapos hosszú hétvége tökéletes arra, hogy ráhangolódjunk az ünnepekre.

Feltöltve: 2018-11-22 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld