Főoldal » Életstílus

Egyre több beteg használja reumatikus és ízületi problémákra az ún. lóbalzsamot.

Kép
Konferenciák, kongresszusok, továbbképzések - 2018. október Lafora-betegség: a patogenezistől a kezelési stratégiákig Agytumorok sugárkezelésének következményei gyermekeknél: hova lesznek az emlékképek? Új terápia segíthet a lymphomás betegeknek Jobb, ha minél előbb fény derül egy betegségre A béranyaság elleni nemzetközi koalíciót indítottak feminista szervezetek Párizsban New Yorker-címlapok ötven éven át, és még ennél is több – Kárász Ilonka-portré Két magyar rövidfilm is ott lesz a varsói filmfesztiválon Fenyvesi Máté labdarúgó és Pénzes István orvosprofesszor vehette át az Emberi Méltóságért kitüntetést
Dilemmák a magánszakértői vélemények értékelésében - Egészségügyi jog a gyakorlatban V.,,Egy kérdést elrontottam,de másnap nem engedett a portál javitanom,mondván,hogy en mar megoldottam a...''Prof. Dr. Romhányi Györgyre emlékeznek szerdán,,Sajnálom,hogy csak most értesültem erről az eseményről,szívesen elmentem volna.Romhanyi prof.sokunk...''A fidaxomicin a leghatékonyabb C. difficile terápia,,Tekintettel arra, hogy egyre gyakrab- ban a területen is gyakori a C.difficile , iránymutató ez...''Dilemmák a magánszakértői vélemények értékelésében - Egészségügyi jog a gyakorlatban V.,,Válaszukat köszönöm. A szövegben található infó-n keresztül megtaláltam végül a teszteket. Akkor a...''Új Pp. szabályai a szakértői bizonyításban - Egészségügyi jog a gyakorlatban VI.,,Tisztelt Doktornő! A cikkben található infó dobozra kattintva elérhető a tanfolyam kérdéssora. Ill...''

Életstílus

Őszi vártúrák Magyarországon!

Tudja, hogy melyik várat építette egyetlen ember? Hogy melyik nem került török kézre? És azt, hogy melyik áll Magyarország hét természeti csodájának egyikén? Idén ősszel kiránduljon el az ország legizgalmasabb váraihoz és derítsen fényt a múltjukra!

Feltöltve: 2018-09-12 | Kategória: Életstílus

Ide kirándulj ősszel: 7 kihagyhatatlan hely a szomszédos Szlovéniában

Bájos óvárosok, ódon lovagvárak, titokzatos barlangok, festői szépségű tavak és mediterrán tengerpart: mindezt a közvetlen szomszédban, Szlovéniában találjuk.

Feltöltve: 2018-09-06 | Kategória: Életstílus

Öt hely, amit nagyon érdemes megnézni szeptemberben

Nagy utazásra tavasszal vagy ősszel a legjobb elindulni. Akadnak viszont olyan városok és országok, melyekhez kifejezetten utóbbi évszak hangulata passzol. Közülük ajánlunk ötöt.

Feltöltve: 2018-08-28 | Kategória: Életstílus

Látványos drónvideó a sekély Dunáról

A Duna vízszintjét is megviseli az egész Európát sújtó aszály, Esztergomnál már gyalog át lehet kelni a folyónak azon az ágán, amely a város melletti szigetet választja le.

Feltöltve: 2018-08-27 | Kategória: Életstílus

A hely, ahol Európa véget ér

A portugáliai Cabo da Roca a kontinentális Európa legnyugatibb pontja, ahol véget ér az óvilág és túlparton már az újvilág partjai emelkednek. A mai Cabo da Roca-t ( Szikla-fok ) a rómaiak Promontorium Magnum-nak, a középkori vitorlás hajósok Lisszaboni sziklának nevezték.

Feltöltve: 2018-08-23 | Kategória: Életstílus

Van egy bájos olasz kisváros, ami inkább nem kér a modern világból

Tipikusan olyan hely Asolo, amit akkor képzelünk el, ha mindenből elegünk van, és lehunyjuk a szemünket, hogy legalább lélekben máshol legyünk.

Feltöltve: 2018-08-21 | Kategória: Életstílus

7 különleges strand, ahova a kánikula elől menekülhet

Egészen jó helyek vannak a fővárosban és környékén, ahol természetes vízben fürödhetünk kánikula idején.

Feltöltve: 2018-08-08 | Kategória: Életstílus

Itt a lehetőség lemerülni és megcsodálni a Titanic eredeti roncsait

Ha imádta a filmet, vagy “csak” szeretné testközelből látni a történelem egy fontos eseményének utolsó megmaradt darabjait, akkor ennél jobb alkalom nem nagyon lesz rá.

Feltöltve: 2018-07-24 | Kategória: Életstílus

Öt hihetetlen mikrohotel

A minimalizmus trendje, a kevesebb több elve a szállodaiparban is kezd helyet találni magának. Az utazók is tudatosabbak, pontosan tudják, mire akarják költeni a pénzüket. Sok turista már egyáltalán nem a hotelszoba méretére összpontosít, hanem az élményekre.

Feltöltve: 2018-07-09 | Kategória: Életstílus

Drágakőeső hullik az égből Hawaiin

Különös meglepetéssel készült a Kilauea vulkán a környéken élőknek Hawaiin.

Feltöltve: 2018-06-15 | Kategória: Életstílus

A jövő repülőjén nem lenne ablak

Az Emirates légitársaság bemutatta az új Boeing 777-300ER gépeit, amelynek az első osztályú kabinjában nincs ablak. Lehet látni a külvilágot, de nem közvetlenül, hanem a fizikai ablakot felváltó kijelzőn keresztül – írja a BBC.

Feltöltve: 2018-06-14 | Kategória: Életstílus

A nyári csúcsidőben sem kell lemondanunk az olcsó repülőjegyekről

A célpont kiválasztása némi kompromisszumot kíván, de így is tartalmas nyaralás hozható össze. A tapasztalat szerint 1,5-2 hónappal indulás előtt a legkedvezőbbek a jegyárak egy adott célpontra.

Feltöltve: 2018-05-07 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld