Főoldal » Életstílus

Egyre több beteg használja ízületi- és porcproblémákra a zöldkagyló-kivonatot.

 
Új iránymutatás a diabeteses retinopathiával kapcsolatosan A védőoltások ritkán járnak súlyos reakciókkal Az elhízás és a daganatok kapcsolata Kötelező lehet a bárányhimlő elleni oltás Orvoselvándorlás - nem csak a bérek miatt mennek Egészségügyi bérfélelmek - 30 milliárdot kérnek a szakdolgozók Találmány ami megvalósította Kodály Zoltán álmát Először a férfiak hordtak magassarkú cipőt Magyar bor a világ száz legjobb bora között
Fertőzések is okozhatnak autizmust,,Akkor most vírus vagy baktérium, mert nem mindegy!''Bronchitisben általában hatástalanok a szteroidok,,mi a helyzet az inhalációs szteroidokkal?''Bronchitisben általában hatástalanok a szteroidok,,Az én 40 éves tapasztalatom pedig alátámasztja a szteroidok hatását''Kérdezőbiztossá teszi a háziorvosokat a jogszabály,,Szörnyü.A kommunista világban kiállitott kartonok semmiek ehhez! Én azt javaslom, mindenki tagadja ...''E-recept: van, ahol működik, máshol jönnek a hibaüzenetek,,Ki a felelős, hogy nem működik? Balogh Úr mikor távozik az egészségügy éléről? Itt büntetlenül lehe...''

Életstílus

Budapest bekerült a világ legjobb városai közé

A magyar főváros maga mögé utasította többek között Londont és Velencét is.

Feltöltve: 2017-11-06 | Kategória: Életstílus

A következő programokat ne hagyja ki, ha Franciaországban jár!

Amennyiben idén nyáron Franciaországban tölti vakációját, a Riviéra mellett számos más látnivaló is várja: Avignonban több évszázadot repülhet vissza az időben, Bretagne-ban összkelta fesztivállal várják a látogatókat, Le Havre pedig idén ötszázadik születésnapját ünnepli.

Feltöltve: 2017-07-11 | Kategória: Életstílus

Versekkel szaunázhat a magyar költészet napján a Kumánia Gyógyfürdőben

Az idén öt éves Kumánia Gyógyfürdő különleges programmal várja a látogatókat április 11-én, a magyar költészet napján.

Feltöltve: 2017-04-07 | Kategória: Életstílus

Lebegő termálmedencék az Alpokban

Az Insbrucktól alig egy órás autóútra, Langenfeld településen található Aqua Dome Ausztria egyik legkorszerűbb wellness termálfürdője. Az alpesi hegyek között, gőzölgő szabadtéri termálfürdők fogadják a látogatókat.

Feltöltve: 2017-01-14 | Kategória: Életstílus

Ezek a legjobb és legrosszabb repülőterek

Újra összeállt az a lista, amelyen a legjobb és legrosszabb repülőterek szerepelnek annak alapján, milyen kényelmi szolgálatatásokat biztosítanak az utasoknak.

Feltöltve: 2016-10-25 | Kategória: Életstílus

Megsemmisült Marokkó leghíresebb természeti látványossága

Összeomlott a Marokkó egyik természeti csodájának számító legzirai sziklaívek egyike, a kettő közül a látványosabb.

Feltöltve: 2016-09-26 | Kategória: Életstílus

A 10 legveszélyesebb vulkán a világon

A Manchesteri Egyetem kutatói összeállítottak egy listát, ami a napjaink tíz legveszélyesebb tűzhányóját sorakoztatja fel. A kutatók a lista készítésekor főleg olyan eldugott helyeken fekvő, eddig keveset tanulmányozott vulkánokra koncentráltak, amelyek egy esetleges kitöréssel hatalmas regionális és nemzetközi kárt okoznának. Mind a tíz tűzhányó esetében reális esély van arra, hogy 100 éven belül kitörjenek.

Feltöltve: 2016-09-18 | Kategória: Életstílus

Tudja, hogy mi az a glamping?

Az igazi nomád sátortábortól a luxuskempingen át a kényelmes faházas megoldásig ajánlunk öt lenyűgöző kilátással, erdei környezettel, folyó és tóparttal rendelkező hazai kempinget. Még ősszel is lesznek jó idők, használjuk ki, kempingezésre fel!

Feltöltve: 2016-09-06 | Kategória: Életstílus

Öt új zarándokút Skóciában

A zarándokutak iránt az utóbbi években tapasztalt megnövekedett érdeklődést kihasználva öt új zarándokutat fejlesztenek Skóciában, a "kaledóniai caminón" a kelta szentek nyomában járhatnak az érdeklődők.

Feltöltve: 2016-08-25 | Kategória: Életstílus

A világ legszínesebb folyója a kolumbiai Kristály folyó

“Folyékony szivárványnak” is nevezik a kolumbiai Kristály folyót a vizében megjelenő színkavalkád miatt, mely a világon egyedülálló természeti jelenség.

Feltöltve: 2016-08-18 | Kategória: Életstílus

Megnyílt a világ első 100%-osan napenergiával működő luxus üdülője

Az 5 csillagos öko-üdülő a Maldív-szigeteken épült gyönyörű környezetben, ahol a tengerbe nyúló luxus apartmanokban minden napenergiával működik.

Feltöltve: 2016-08-04 | Kategória: Életstílus

Hogyan maradjon biztonságban Rióban?

Rio de Janeiro igéző tengerpartok, lélegzetelállító tájak, kellemes zene és talán a világ legszebb mosolyainak az otthona. Eme paradicsomnak azonban megvan a kevésbé szép oldala is. Vannak olyan területei a városnak, ahol a bűn a domináns. A turisták könnyen a tolvajok célpontjává válhatnak, ha nem vigyáznak. Néhány jótanács a Rióban nyaralóknak, az olimpiára utazóknak.

Feltöltve: 2016-07-28 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld