Főoldal » Életstílus
Miért nem operáltak a sebészek kezdetben Magyarországon?
Kép
 
A direkt orális antikoagulánsok hogy teljesítenek antifoszfolipid szindrómában? Továbbra is csökken a szennyvíz koronavírus koncentrációja Hogyan hat a SARS-CoV-2 más légúti betegségekre? Megkezdődött a járványban dolgozó egészségügyiek munkabérelszámolása Csaknem 24 ezren fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel a múlt héten Nyomásgyakorlási eszközök bevetésére készül az orvosi kamara Metrórelikviákra és buszokra is lehet licitálni a BKV weboldalán A vakond lett az év emlőse Kiderült miért okoz függőséget a csokoládé, de van kiút
Közzétették az új háziorvosi indikátorok előírásait,,A közvetlen link a cikk alján található.''Varázslatos tanösvény hazánkban, amit télen is érdemes megnézni,,+''Közzétették az új háziorvosi indikátorok előírásait,,A NEAK oldala nagy. Őrülnék egy közvetlen linknek.''Közzétették az új háziorvosi indikátorok előírásait,,drgulyasnak: jelentem a kórházi főparancsnoknak : parancsmegtagadás miatt felkoncolás. Gyenge kifog...''Közzétették az új háziorvosi indikátorok előírásait,,Mi van, ha a beteg nem váltja ki a gyógyszert?''

Életstílus

A legjobb tippek, ha ebben a hőségben edzenél

Kánikulában edzeni nem a legegyszerűbb feladat, de abszolút kivitelezhető – segítünk benne, hogyan!

Feltöltve: 2022-08-05 | Kategória: Életstílus

Vizes-vb: már az első napokban rajtkőhöz állnak a klasszis úszóink

Több mint 2000 vizes sportoló érkezik Magyarországra, hogy részt vegyen a világ harmadik legnagyobb sporteseményén, a 19. FINA Világbajnokságon.

Feltöltve: 2022-06-17 | Kategória: Életstílus

Vajon tényleg, ki lehet izzadni a toxinokat?

A méregtelenítés nagy népszerűségnek örvend, a közvélekedés szerint az izzadással is fokozható - valóban így lenne?

Feltöltve: 2022-04-07 | Kategória: Életstílus

A sportnak nem kell szenvedésnek lennie! – De hogyan szerethetjük meg a mozgást?

Bár az ősz beköszöntével véget ért a strandolás időszaka, és nem kell tovább görcsölnünk, hogyan lesz „beach body-nk”, a testmozgástól nem érdemes elbúcsúznunk a hűvösebb idő beköszöntével sem. Arra a kérdésre válaszol ez a cikk, hogyan vehetjük rá magunkat arra, hogy elkezdjünk mozogni, mivel lehet fenntartani a motivációt, és hogy mire jók a versenyek.

Feltöltve: 2021-10-07 | Kategória: Életstílus

Mozgás nélkül nincs élet

Az ősz, egy intenzív nyári periódus után sokaknak jelentheti a megújulás időszakát, amely egyszerre ad lehetőséget a testi és lelki felfrissülésre, az életmódváltásra. És a döntésre, hogy ezentúl tűzoltás helyett a megelőzésre szánunk időt és energiát. Erről is beszélgettünk Kardos Eszter Éva masszőrrel és preventív gerinctrénerrel, pilates ­oktatóval.

Feltöltve: 2021-09-20 | Kategória: Életstílus

Eluralkodott az foszforpara a Balatonnál

Kutatók szerint rengeteg kárt okoz a Balatonnak és az államnak is a horgászok által a tóba dobált foszfor. Ráadásul most már azt is megtudhatjuk, egészen pontosan mennyit.

Feltöltve: 2021-06-02 | Kategória: Életstílus

Ragadozókat telepítettek a Balatontba

Védettségi igazolvánnyal éjszaka is lehet horgászni, azaz a pecások éjfél után is kint lehetnek. Ezt a Magyar Országos Horgász Szövetség kérése alapján engedélyezte a kormány.

Feltöltve: 2021-05-07 | Kategória: Életstílus

Balaton-átevezés - Már lehet nevezni

Elindult a nevezés az idei Balaton-átevezésre, amelyre július 10-én kerül sor, ezúttal már zamárdi központtal.

Feltöltve: 2021-05-06 | Kategória: Életstílus

A séta egészségre gyakorolt hatásai

Tudományosan igazolt, hogy már a napi rendszerességgel végzett tempós gyaloglás is (pl. munkahelyre, iskolába) kedvezően befolyásolja a vérnyomást, a test zsírtartalmát, a koleszterinszintet és a hangulatot.

Feltöltve: 2021-03-17 | Kategória: Életstílus

A síelésen kívül is van téli sport

A tél nemcsak a síelésről és a snowboardozásról szól. Számtalan olyan téli sport létezik, mely a legnyughatatlanabb adrenalin függők számára is tökéletes izgalmat tartogat. Következzék hát a téli szabadidő eltöltésének tíz korántsem szokványos módja.

Feltöltve: 2019-12-27 | Kategória: Életstílus

Extrém sportok a Kádár-rendszerben

Sokan az 1990-es évtizedre teszik azt az időszakot, amikor hazánkban is igazán népszerűek lettek a nyugati extrém sportok, például a bmx-ezés vagy a gördeszkázás.

Feltöltve: 2019-12-17 | Kategória: Életstílus

Így épült fel az új Puskás Aréna – Videó

2017 februárjában kezdődött az új Puskás Aréna építése. Az elődje, a Népstadion, illetve a régi Puskás 1953 és 2016 között több száz sporteseménynek, illetve kulturális rendezvénynek adott otthont.

Feltöltve: 2019-11-21 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld