Főoldal » Életstílus
Amerikában már az öt év felettieknek is jön a kétkomponensű Covid-oltás 5 tudnivaló az ehrlichiosisról és az anaplazmózisról Statinterápia és az izmok Kutatásra 943 milliót nyert a pécsi Virológiai Nemzeti Laboratórium Nem a beteg dönti el, hogy MR- vagy CT-berendezéssel vizsgálják! MOK: Most már muszáj beavatkozni, mert látványosan romlik az ellátás hozzáférhetősége Léteznek csodaszerek másnaposság ellen Állatvédő alapítványt hoz létre a kormány Hasznos tápanyagok a mentális jólétért
MOK: Most már muszáj beavatkozni, mert látványosan romlik az ellátás hozzáférhetősége,,A kormány folyamatosan hazudik.''MOK: Most már muszáj beavatkozni, mert látványosan romlik az ellátás hozzáférhetősége,,Országos Kórházi Főigazgatóság. Hazudtok.''Enyhe csökkenést mutat a szennyvíz koronavírus koncentrációja,,Megoldom a rejtvenyt: 20 helyen emelkedett -tehat a szeptemberi iskola es ovoda kezdessel terjed a...''Az Amerikai Hematológiai Társaság irányelvei a COVID-19-ben alkalmazott antikoagulálásról,,Ez egy olyannrtegség, hogy antikoag. profilaxist kell! Addig amíg a DDimer nem normalizálódik.!!!!''Csak azok kaphatnak az omikron-variánsra fejlesztett vakcinából, akiknek még nincs negyedik oltásuk,,A 3. emlekeztető oltasról szeretnénk hallani/olvasni, amely a jelenleg elterjedt koronavírus-mutáns...''

Életstílus

A legjobb tippek, ha ebben a hőségben edzenél

Kánikulában edzeni nem a legegyszerűbb feladat, de abszolút kivitelezhető – segítünk benne, hogyan!

Feltöltve: 2022-08-05 | Kategória: Életstílus

Vizes-vb: már az első napokban rajtkőhöz állnak a klasszis úszóink

Több mint 2000 vizes sportoló érkezik Magyarországra, hogy részt vegyen a világ harmadik legnagyobb sporteseményén, a 19. FINA Világbajnokságon.

Feltöltve: 2022-06-17 | Kategória: Életstílus

Vajon tényleg, ki lehet izzadni a toxinokat?

A méregtelenítés nagy népszerűségnek örvend, a közvélekedés szerint az izzadással is fokozható - valóban így lenne?

Feltöltve: 2022-04-07 | Kategória: Életstílus

A sportnak nem kell szenvedésnek lennie! – De hogyan szerethetjük meg a mozgást?

Bár az ősz beköszöntével véget ért a strandolás időszaka, és nem kell tovább görcsölnünk, hogyan lesz „beach body-nk”, a testmozgástól nem érdemes elbúcsúznunk a hűvösebb idő beköszöntével sem. Arra a kérdésre válaszol ez a cikk, hogyan vehetjük rá magunkat arra, hogy elkezdjünk mozogni, mivel lehet fenntartani a motivációt, és hogy mire jók a versenyek.

Feltöltve: 2021-10-07 | Kategória: Életstílus

Mozgás nélkül nincs élet

Az ősz, egy intenzív nyári periódus után sokaknak jelentheti a megújulás időszakát, amely egyszerre ad lehetőséget a testi és lelki felfrissülésre, az életmódváltásra. És a döntésre, hogy ezentúl tűzoltás helyett a megelőzésre szánunk időt és energiát. Erről is beszélgettünk Kardos Eszter Éva masszőrrel és preventív gerinctrénerrel, pilates ­oktatóval.

Feltöltve: 2021-09-20 | Kategória: Életstílus

Eluralkodott az foszforpara a Balatonnál

Kutatók szerint rengeteg kárt okoz a Balatonnak és az államnak is a horgászok által a tóba dobált foszfor. Ráadásul most már azt is megtudhatjuk, egészen pontosan mennyit.

Feltöltve: 2021-06-02 | Kategória: Életstílus

Ragadozókat telepítettek a Balatontba

Védettségi igazolvánnyal éjszaka is lehet horgászni, azaz a pecások éjfél után is kint lehetnek. Ezt a Magyar Országos Horgász Szövetség kérése alapján engedélyezte a kormány.

Feltöltve: 2021-05-07 | Kategória: Életstílus

Balaton-átevezés - Már lehet nevezni

Elindult a nevezés az idei Balaton-átevezésre, amelyre július 10-én kerül sor, ezúttal már zamárdi központtal.

Feltöltve: 2021-05-06 | Kategória: Életstílus

A séta egészségre gyakorolt hatásai

Tudományosan igazolt, hogy már a napi rendszerességgel végzett tempós gyaloglás is (pl. munkahelyre, iskolába) kedvezően befolyásolja a vérnyomást, a test zsírtartalmát, a koleszterinszintet és a hangulatot.

Feltöltve: 2021-03-17 | Kategória: Életstílus

A síelésen kívül is van téli sport

A tél nemcsak a síelésről és a snowboardozásról szól. Számtalan olyan téli sport létezik, mely a legnyughatatlanabb adrenalin függők számára is tökéletes izgalmat tartogat. Következzék hát a téli szabadidő eltöltésének tíz korántsem szokványos módja.

Feltöltve: 2019-12-27 | Kategória: Életstílus

Extrém sportok a Kádár-rendszerben

Sokan az 1990-es évtizedre teszik azt az időszakot, amikor hazánkban is igazán népszerűek lettek a nyugati extrém sportok, például a bmx-ezés vagy a gördeszkázás.

Feltöltve: 2019-12-17 | Kategória: Életstílus

Így épült fel az új Puskás Aréna – Videó

2017 februárjában kezdődött az új Puskás Aréna építése. Az elődje, a Népstadion, illetve a régi Puskás 1953 és 2016 között több száz sporteseménynek, illetve kulturális rendezvénynek adott otthont.

Feltöltve: 2019-11-21 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld