Főoldal » Életstílus

Mit lát a felvételen?

Kép
 
Halált okozhat a kevés alvás Kifejezetten hatékony a larotrectinib a daganatos megbetegedések kezelésében Terápiás ajánlás a diabetes és osteoporosis együttes előfordulására A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Budapest történetének legnagyobb egészségügyi fejlesztése kezdődik meg Csökken a kórházi fertőzések száma Agydaganatot gyógyíthat a zikavírus Az ember, aki hazatért - Váli Péter Száz éve született Szabó Magda
A szürke százmilliárd árnyalata,,teljes igény nélkül: egyeseket az OEP befogad , ez diszkrimináció. A magánrendelésekbe tereli a bet...''A szürke százmilliárd árnyalata,,Azt hiszem egy őszinte mondat kimaradt: Így befektetőként rontani tudnám a kevésbé tőkeerős konkure...''Daganatra figyelmeztethet az emelkedett thrombocyta szám?,,Nagyon jó cikk.Szerintem a sebészek 99%-a ezt nem tudta!''Milyen a jó gyógyszerész a betegek szerint?,,masznyik...lejáratod a patikusokat. Szedd már össze magad, és a gondolataidat, próbálj már leírni e...''Poroszsisak-jel,,Bell''

Életstílus

Vívó világnap a Magyar Nemzeti Múzeumban

Lassan hagyománnyá válik, hogy évente egyszer, a szezon legelején a Föld számos pontján megrendezik a Vívás Világnapját.

Feltöltve: 2017-09-08 | Kategória: Életstílus

Békebeli, századfordulós hangulat július első hétvégéjén

Utazzon vissza a lóverseny aranykorába, amikor ez volt a legrangosabb szórakozási lehetőség: élmény, találkozóhely, sport és játék egyben: Derby Fesztivál a Kincsem Parkban.

Feltöltve: 2017-06-29 | Kategória: Életstílus

Orvosok aerobikra buzdítják a daganatos nőket

Hetente háromszor egy csapat nő sereglik össze az iraki Sulaimaniya város egyik tornatermében azért, hogy aerobic edzésen vegyen részt.

Feltöltve: 2017-06-09 | Kategória: Életstílus

A rendszeres testmozgás segít megőrizni az agy frissességét ötvenen túl is

Ausztrál kutatók szerint a hetente többször végzett mérsékelt testmozgás a legjobb módja annak, hogy az ember megőrizze agya frissességét ötven éves kor felett is.

Feltöltve: 2017-05-01 | Kategória: Életstílus

Egészség Világnap – Az 50 év felettiek háromnegyede nem sportol rendszeresen

Magyarországon az 50 év felettiek háromnegyede nem sportol rendszeresen. A megkérdezettek saját bevallása szerint az időhiány, a lustaság és a rossz egészségi állapot áll ennek háttérében.

Feltöltve: 2017-04-07 | Kategória: Életstílus

A keveset mozgó kamaszok azt az időszakot hagyják ki, amikor csontjaik megerősödnének

A University of British Columbia négy éven át vizsgálta több mint 300 kamasz fizikai aktivitását és csontjainak erősségét.

Feltöltve: 2017-04-04 | Kategória: Életstílus

Félelem a labdarúgók között

Brit kutatók néhány visszavonult profi labdarúgó agyában olyan agysérülések jeleit mutatták ki, amelyek demenciát okozhatnak. Felfedezésük aggodalmakat keltett a gyakori fejsérüléseknek kitett focisták körében. A tanulmányt az Acta Neuropathologica szakfolyóirat februári kiadása közölte.

Feltöltve: 2017-03-14 | Kategória: Életstílus

Mennyire segít a golf az egészség megtartásában?

Az eredmények azt mutatják, hogy az orvosoknak érdemes golfozásra buzdítani az embereket, mivel a golf javítja a fizikai és a mentális egészséget, és potenciálisan hozzájárul a várható élettartam növekedéséhez.

Feltöltve: 2017-03-09 | Kategória: Életstílus

A túlzásba vitt CrossFit gyengíti az immunrendszert

Egy brazíl kutatás szerint a folyamatos CrossFit stílusú edzés leronthatja az immunrendszert.

Feltöltve: 2016-09-12 | Kategória: Életstílus

Hi-tech tréning

Mivel lehet könnyebbé tenni mondjuk 10 kilométer terepfutást vagy egy hegyi biciklitúrát? A profi sportfelszerelésen és az energiapótláson kívül jól jöhet még egy eszköz, amivel még jobb élmény lesz az edzés.

Feltöltve: 2016-09-04 | Kategória: Életstílus

Az 5 legnépszerűbb mozgásforma

A rendszeres testmozgás kiemelt szerepet játszik egészségünk megőrzésében, de legalább olyan fontos alakunk formálásában is. Ma már sportágak széles kínálatából válogathatunk, lássuk, melyek manapság a legnépszerűbb órák a fitness termekben?

Feltöltve: 2016-08-27 | Kategória: Életstílus

Rodoszi Leónidasz Michael Phelps ellen – ki minden idők legnagyobb sportolója?

Michael Phelps a 200 méteres vegyesúszás döntőjében nemrég elért győzelmével megszerezte 13. egyéni olimpiai aranyérmét, ezzel megdöntötte rodoszi Leónidasz 2168 éve felállított rekordját. De vajon melyik sportteljesítményét tekinthetjük értékesebbnek?

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2016-08-17 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld