Főoldal » Életstílus

Mit jelent az antidótum eredetileg?

Kép
 
Az EMA megkezdte a Sotrovimab nevű, koronavírus-fertőzöttek kezelésére kifejlesztett gyógyszer hatékonyságának vizsgálatát Bejegyezték az egydózisú Szputnyik Light vakcinát Meghalt 106 beteg, 1541-gyel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon Több tételt kivonnak a Telviran krémből Kásler: csütörtökön újraindulnak az elektív egészségügyi beavatkozások Kiderült, mikor kezdődhet a Dél-budai Centrumkórház építése Karikó Katalin megnézett egy Merkely Béla által végzett szívműtétet Ragadozókat telepítettek a Balatontba Balaton-átevezés - Már lehet nevezni
Érdekes adatok a koronavírus-oltás utáni megbetegedésekről és halálesetekről,,Sántit a statisztika!!!''Merkely: a Sinopharm képes megadni a legszélesebb immunitást,,Az én praxisomban is követjük a 60 év felettiek ellenanyagszint változásást a második Sinopharm olt...''Merkely: a Sinopharm képes megadni a legszélesebb immunitást,,Merkely Béla hiteltelen! A virológusok szerint szükség lehet a Kínai vakcina 3, oltására és a nemze...''Két 5 éves kisfiú homokozólapátokkal megszökött egy óvodából majd megpróbáltak venni egy Jaguart,,Hm, jó ízlésük van a nebulóknak. Bíztató, hogy nem Teslát vagy egyéb villanyost szemeltek ki''Kommunikációs útmutató a koronavírus-tévhitekről és cáfolatukról,,Háát.... a helyesírás hagy némi kívánni valót maga után....''

Életstílus

Új időpontban kezdődik a Bartók-tavasz

A Bartók-tavasz nemzetközi művészeti hetek új időpontban, május 7. és 24. között ingyenes streamkoncertekkel, ősbemutatókkal, Európa neves hangversenytermeiből közvetített produkciókkal, online várja a közönséget.

Feltöltve: 2021-04-28 | Kategória: Életstílus

Flamenco in the city – Pirók Zsófia az üres Budapestet táncolta be

Pirók Zsófia flamencotáncos és Kálló Péter videós, fotográfus közösen álmodták meg azt az összművészeti alkotást, amely úgy mutatja be Budapestet költői látásmóddal, hogy közben a táncművészet szenvedélyes pillanatait látjuk, hol lassítva, hol teljes dinamikájában.

Feltöltve: 2021-04-21 | Kategória: Életstílus

Pap Verával és Börcsök Enikővel látható a Pesti Színház nagy sikerű előadása

A Pesti Színház 2010-ben mutatta be Hadar Galron kortárs izraeli író drámáját, a Mikvét, amely tizenegy évvel a bemutató után április 24-én online lesz látható az eSzínház oldalán.

Feltöltve: 2021-04-12 | Kategória: Életstílus

Lélegzetelállító felvételek készültek Magyarországról

A National Geographic Európa a magasból című sorozatában ezúttal Magyarországot fogja bemutatni.

Feltöltve: 2021-04-07 | Kategória: Életstílus

Emmi: rendkívüli támogatást kapott a 100 Tagú Cigányzenekar

A 100 Tagú Cigányzenekar egyedi, magyar értéket képvisel, az emberi erőforrások minisztere 30 millió forint rendkívüli támogatást adott a zenekar számára - írták.

Feltöltve: 2021-04-05 | Kategória: Életstílus

Színházjeggyel segíthet a Miskolci Nemzeti Színház lebénult táncművészén

A Miskolci Nemzeti Színház április 17-i online előadásának bevételét Horváth Renátó táncművésznek ajánlja fel.

Feltöltve: 2021-03-31 | Kategória: Életstílus

Mátyás király udvarába várják a világ magyarságát

Öt kontinens magyarjainak jelképes találkozása – így aposztrofálja a Magyar Kanizsai Udvari Kamaraszínház azt a kezdeményezését, amellyel a színházi világnap alkalmából készül.

Feltöltve: 2021-03-25 | Kategória: Életstílus

28 év után feloszlik a világhírű duó

A Daft Punk francia elektronikus zenei duó hétfőn bejelentette feloszlását, befejezve a 28 évig tartó közös munkát, amely olyan slágerekkel ajándékozta meg a rajongókat, mint az Around the World és One More Time.

Feltöltve: 2021-03-01 | Kategória: Életstílus

Paul McCartney álmában hallotta először a Yesterday dallamát

Ötvenöt éve vette fel Paul McCartney Yesterday című dalát a londoni Abbey Road stúdióban, amely azóta a legtöbbet feldolgozott popszám lett. Pedig a szerzője azt hitte, nem is az övé a fülbemászó dallam, amelyet álmában hallott.

Feltöltve: 2021-03-01 | Kategória: Életstílus

Maskarában – Virtuális kiállítást a Magyar Nemzeti Múzeumban

A Nemzeti Múzeum Történeti Fényképtárának portrégyűjteménye a politikai, gazdasági és kulturális élet szereplőit ábrázoló eredeti fényképfelvételeket őrzi. Több mint 15 ezer személyről közel 40 ezer fotográfia található a kollekcióban, hivatásos, amatőr vagy privát fényképezők alkotásai, amelyek műteremben vagy valamilyen esemény alkalmával készültek.

Feltöltve: 2021-02-18 | Kategória: Életstílus

Travolta újra táncra perdült

A vasárnapi, február 7-i Super Bowl döntő nem csak a szurkolókat, a hirdetőket is lázba hozza. Komoly cégek komoly reklámokkal készülnek, hogy a műsorszünetet izgalmas tartalmakkal töltsék meg.

Feltöltve: 2021-02-08 | Kategória: Életstílus

Hallotta már Blaha Lujza hangját? Most csak egy kattintásra van!

Több mint 2600 digitalizált hangfelvételt tett online elérhetővé az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK) a Hangtár elnevezésű digitális adatbázisban. A legkorábbi felvételeken a legendás színésznőt, Blaha Lujzát hallhatják az érdeklődők.

Feltöltve: 2021-01-29 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld