Főoldal » Életstílus

Melyek a hyperkalaemia leggyakoribb EKG jelei?

Kép
 
Füstbe ment egészség
Füstbe ment egészség

A statisztika szerint a világon egymilliárd ember dohányzik, azaz a Föld lakosságának több mint 13,5%-a. A dohányzás egészségügyi és gazdasági következményei világszerte riasztóak.

Éjszakai szeméremtest viszketés 2.rész Az ultrahang vizsgálat haszna colitis ulcerosa kezelésében Éjszakai szeméremtest viszketés 1.rész Igazolás vagy meghatalmazás kell az e-recepthez Most már biztos, hogy emberről emberre terjed a Kínában fertőző új koronavírus Marad a rossz levegő Budapesten A nimfomán császérné története Hetven év után végre megjelenhetett George Orwell narancslekvár-receptje 2020-ban a vidra lesz az év emlőse
Most már biztos, hogy emberről emberre terjed a Kínában fertőző új koronavírus,,Millió kínai turista behozhatja Európába is!''A szexhiány 7 káros egészségügyi és lélektani hatása,,🤗''Alzheimer prevenció: mit tudunk ma?,,Ennél azért többet is tehetünk , napi 400mg szervesMg+1000mg Lecitin +100mg Q10 +1000mgvit C. Német...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,A hálapénz kérdése sokkal bonyolultabb.Gyakorlatilag meg kell szüntetni a szabad orvosválasztást. I...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,Remek dolog , hogy a kamara ismét a hálapénzzel foglalkozik , talán azzal is kellene , hogy a magya...''

Életstílus

Hetven év után végre megjelenhetett George Orwell narancslekvár-receptje

A British Council bocsánatot kért George Orwelltől (1903-1950) amiért hetven éve elutasította az angol író, újságíró egyik gasztronómiai tanulmányát.

Feltöltve: 2020-01-21 | Kategória: Életstílus

Tovább él, aki több kultúrát fogyaszt egy új kutatás szerint

Tizennégy évig figyelték az ötven év felettieket, erre jutottak a tudósok. Már az is jó, ha évente egyszer elmegyünk egy múzeumba.

Feltöltve: 2020-01-08 | Kategória: Életstílus

Rejtett képet fedeztek fel egy középkori festményen

A 400 éves festményen Keresztelő János lefejezése látható. A Newcastle-i Northumbria Egyetem csapata a képet vizsgálva 2019 decemberében mutatta ki az eddig ismeretlen részletet.

Feltöltve: 2020-01-03 | Kategória: Életstílus

Nagy-Budapest létrejötte, avagy a második városegyesítés

1950. január 1-jén jött létre Nagy-Budapest, miután a fővároshoz csatoltak 7, addig önálló várost és 16 nagyközséget. Az előterjesztést, amely alapján a főváros a mai határai között létezik, Budapest Főváros Levéltárában őrzik.

Feltöltve: 2020-01-02 | Kategória: Életstílus

Megfilmesítik a Mester és Margaritát

Az egyelőre egy cím nélküli Elvis Presley-filmet rendező Luhrmann-nak sikerült megszereznie az orosz regény jogait, sőt a produkció a jogtulajdonosokkal Svetlana Migunova-Dalival és Grace Loh-val együttműködésben készül majd.

Feltöltve: 2019-12-23 | Kategória: Életstílus

Régi idők karácsonyai az Országos Széchényi Könyvtárban

Múlt századi képeslapokkal, plakátokkal, régi ajándékokkal, játékokkal, korra jellemző érdekességekkel idézi fel az OSZK tárlata az ünnepek hangulatát.

Feltöltve: 2019-12-20 | Kategória: Életstílus

Könyvajánló, karácsony idején

A magánpraxisban gyorsan megvalósítható ötletektől az őssejtek világán át az antik medicináig. Így év végén kimondható, hogy meglepően bőkezűek voltak idén a kiadók az egészség, az egészségügy, az orvoslás iránt érdeklődő olvasókkal.

Feltöltve: 2019-12-19 | Kategória: Életstílus

Hogyan lett a karácsonyi vacsora a szegénység szimbóluma?

Egy klasszikus és hangulatos karácsonyt el sem tudunk képzelni töméntelen étel, finomabbnál finomabb fogások nélkül. Pedig a 19. század óta a karácsonyi asztal szorosan összefügg az éhezéssel is. De vajon hogyan lett a bőség egyszerre a szegénység szimbóluma is? A háttérben Charles Dickens és a Karácsonyi ének áll.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2019-12-16 | Kategória: Életstílus

Online elérhető magyar filmek

Online elérhetővé vált számos kelet-európai ország filmes termése, köztük a haza alkotások egy része is. A válogatás elég vegyes.

Feltöltve: 2019-12-13 | Kategória: Életstílus

Egymillióan látták már A padlást

Különleges jubileumhoz érkezett A padlás a Vígszínházban. A legendás előadás egymilliomodik nézőjét köszönthette december 9-én. A bemutató óta eltelt több mint három évtizedben több generáció nőtt fel Presser Gábor, Sztevanovity Dusán és Horváth Péter szívet melengető meséjén.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2019-12-12 | Kategória: Életstílus

Orvosok muzsikáltak az adventi koncerten

A Szegedi Tudományegyetemen már hagyománnyá vált, hogy évente kétszer megmutatják zenei tudásukat a klinikákon dolgozó egészségügyi szakemberek, illetve az Általános Orvostudományi Karon tanuló fiatalok.

Feltöltve: 2019-12-10 | Kategória: Életstílus

A kulturális örökség részévé tennék az eszpresszót az olaszok

A világ szellemi kulturális örökségének részévé akarja nyilvánítani az eszpresszó kávét Olaszország, amely szerint "az eszpresszó az olasz gasztronómiai kultúra kifejeződése, amely védelmet élvez".

Feltöltve: 2019-12-10 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld