Főoldal » Életstílus

Kit neveznek a „gyógyszerészet atyjának”?

Kép
 
Füstbe ment egészség
Füstbe ment egészség

A statisztika szerint a világon egymilliárd ember dohányzik, azaz a Föld lakosságának több mint 13,5%-a. A dohányzás egészségügyi és gazdasági következményei világszerte riasztóak.

Valódi kapcsolat a menopauzális hormonterápia és az emlőtumor között? 1. rész Pszichiátriát érintő jogi szabályok 12. Pszichiátriát érintő jogi szabályok 11. A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Orvosnak lenni mindig, minden helyzetben Bruttó egymillió forintos orvosi alapbér kell 10 zöldség, amely valójában gyümölcs Veszélyezteti a piros almák színét az éghajlatváltozás Adventi vásárok, boogie és bor – decemberi programajánló
A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle,,Kérdés: mihez lehet hozzászólni, konkrét cikkhez, vagy például kérdés, feltevés konkrét kérdésre, p...''Örökölt családi minták lehetnek problémáink okai,,[email protected]''11 ezer tudós figyelmeztet a klímavészhelyzetre,,Üzenem Magyarországon az Orbán Viktor mi lisztet elnök úrnak,hogy fákat nagy számban ültessenek a B...''11 ezer tudós figyelmeztet a klímavészhelyzetre,,Üzenem Magyarországon az Orbán Viktor mi lisztet elnök úrnak,hogy fákat nagy számban ültessenek a B...''Orális patogén stroke betegek agyi embóliáiban,,Neurológus vagyok, nagyon fontosnak tartom az információt. Erről most értesültem''

Életstílus

Mit ünneplünk advent első vasárnapján?

Ma ünnepeljük advent első vasárnapját, ez a nap az egyházi év kezdetét is jelenti. És még mit?

Feltöltve: 2019-12-03 | Kategória: Életstílus

Meditatív videó szemlélteti, mi zajlik az agyunkban zene hatására

A Neurosymphony látni és hallani engedi az agyban zenehallgatás közben lezajló folyamatokat.

Feltöltve: 2019-11-25 | Kategória: Életstílus

A világ 10 legkülönlegesebb múzeuma

Különlegesek, extravagánsak és figyelemfelkeltőek. A világ legkülönlegesebb múzeumaia, melyek között fejre fordított üvegpiramist, 24 karátos arannyal bevont betonfalakat és csoportos ananászegyesülést is lehet látni.

Feltöltve: 2019-11-11 | Kategória: Életstílus

A Katona az első környezettudatos színház Budapesten

lsőként a budapesti színházak közül a Katona József színház úgy döntött, hogy környezettudatosan működnek a továbbiakban - közölte a színház.

Feltöltve: 2019-11-07 | Kategória: Életstílus

A halva született csecsemő, aki halhatatlanná vált

138 éve született Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso. Nem véletlenül volt ennyi keresztneve: szülei ijedtükben egy sor szent nevét ráaggatták.

Feltöltve: 2019-10-29 | Kategória: Életstílus

Pinokkió újratöltve

Egy merőben új felfogásban, a XXI. század kommunikációs köntösébe öltöztetve vitte színpadra a Pesti Magyar Színházban Carlo Collodi népszerű meséjét, a Pinokkiót - Monori András ötlete alapján - Deres Péter dramaturg és Vidovszky György rendező.

Feltöltve: 2019-10-25 | Kategória: Életstílus

Tíz éve nincs velünk a Gusztáv és a Vuk alkotója

Dargay Attila a magyar animációs film egyik legnagyobb alakja volt. Mezőnyéken született 1927-ben. A Képzőművészeti Főiskolára 1945-től 1948-ig járt, amikor „osztályidegenként” politikai okokból kirúgták.

Feltöltve: 2019-10-24 | Kategória: Életstílus

Így mentené meg Franciaország a tradicionális kávézóit

A francia kávézók mindig a környék lüktető központja, az ötletek és pletykák gyűjtőhelye, egy hangulatos kuckó megpihenni a mindennapos rohanásban és meginni egy finom kávét, míg az utca forgatagát nézzük.

Feltöltve: 2019-10-18 | Kategória: Életstílus

Zenthe Ferenc, az örök szomszéd

Történelmünk tele van színészlegendákkal, akik tragédiákkal tűzdelt életutuk ellenére zseniális alakításokkal örvendeztették meg a közönséget. Hát csoda, hogy mindenki beléjük szeretett? Pláne az ország egyik legszerényebb színészébe, aki idős korában is belopta magát mindenki szívébe.

Feltöltve: 2019-10-16 | Kategória: Életstílus

300 éves gabonaraktárból épült meg a csodák palotája

Sokak számára már nem újdonság, hogy Magyarország legnagyobb tudományos játszóháza, a FUTURA nem a fővárosban, hanem a nyugati határszélen, a páratlan természeti értékekkel bíró Szigetköz térségében található.

Feltöltve: 2019-10-14 | Kategória: Életstílus

Hat magyar város is bekerült Európa kulturális és kreatív városai közé

Az Európai Bizottság szerint Budapestnek, Győrnek, Veszprémnek, Pécsnek, Szegednek és Debrecennek is helye van a legjobb 190 város között.

Feltöltve: 2019-10-10 | Kategória: Életstílus

Retró piros telefonon lehet verseket tárcsázni a Pilisben

A Hív az erdő projekt egy régi, piros testű nyilvános telefonnak ad új életet, amely gombnyomásra verset mond bárkinek – éppen úgy, mint Örkény István Ballada a költészet hatalmáról című egypercesében.

Feltöltve: 2019-10-07 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld