Főoldal » Életstílus

Ön mikor olvas leggyakrabban híreket?

Kép
 
Halált okozhat a kevés alvás Kifejezetten hatékony a larotrectinib a daganatos megbetegedések kezelésében Terápiás ajánlás a diabetes és osteoporosis együttes előfordulására A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Budapest történetének legnagyobb egészségügyi fejlesztése kezdődik meg Csökken a kórházi fertőzések száma Agydaganatot gyógyíthat a zikavírus Az ember, aki hazatért - Váli Péter Száz éve született Szabó Magda
A szürke százmilliárd árnyalata,,teljes igény nélkül: egyeseket az OEP befogad , ez diszkrimináció. A magánrendelésekbe tereli a bet...''A szürke százmilliárd árnyalata,,Azt hiszem egy őszinte mondat kimaradt: Így befektetőként rontani tudnám a kevésbé tőkeerős konkure...''Daganatra figyelmeztethet az emelkedett thrombocyta szám?,,Nagyon jó cikk.Szerintem a sebészek 99%-a ezt nem tudta!''Milyen a jó gyógyszerész a betegek szerint?,,masznyik...lejáratod a patikusokat. Szedd már össze magad, és a gondolataidat, próbálj már leírni e...''Poroszsisak-jel,,Bell''

Életstílus

Száz éve született Szabó Magda

100 éve, 1917. október 5-én született Szabó Magda. Születésének évfordulója alkalmából a Petőfi Irodalmi Múzeum nagyszabású kiállítást rendez.

Feltöltve: 2017-09-21 | Kategória: Életstílus

Medic-Art, avagy gyógyítók a művészetben

2018. április 26-tól a kiállító művész kollégák körének kibővítésével, országos szintre történő kiterjesztésével rendezik a kiállítást.

Feltöltve: 2017-09-19 | Kategória: Életstílus

5. Nemzetközi Művészeti Fotópályázat és Kiállítás orvosoknak

5. Nemzetközi Művészeti Fotópályázat és Kiállítás orvosoknak - Czestochowa, Lengyelország.

Feltöltve: 2017-08-14 | Kategória: Életstílus

Titokzatos maradványokból nyerhetik ki da Vinci DNS-ét

Olasz kutatók két olyan „relikviát” találtak, amelyek összefüggésbe hozhatók Leonardo da Vincivel, és amelyekkel lehetővé válhat a reneszánsz zseni DNS-ének kinyerése.

Feltöltve: 2017-04-26 | Kategória: Életstílus

Baselitz-kiállítás nyílik a Magyar Nemzeti Galériában

Magyarországon most először nyílik ilyen nagyszabású, a művész valamennyi alkotói korszakát átfogó kiállítás.

Feltöltve: 2017-03-31 | Kategória: Életstílus

Könyvajánló: Obstruktív alvási apnoé szindróma a háziorvosi gyakorlatban

Az obstruktív alvási apnoe (OSAS) az egyik leggyakoribb alvás közbeni légzészavar, mindemellett kiemelt fontosságú rendellenesség az alvászavarok körében.

Feltöltve: 2017-03-31 | Kategória: Életstílus

Új arany emlékérmét hoztak forgalomba

775 éve született a leghíresebb magyar női szent, Árpád-házi Szent Margit. Ebből az alkalomból különleges, új arany emlékérmét hoztak forgalomba.

Feltöltve: 2017-03-29 | Kategória: Életstílus

A tudósok megfejtették Mona Lisa titkát

Tudósok 12 résztvevő segítségével vizsgálták a híres festményt, majd arra a következtetésre jutottak, hogy Mona Lisa mosolya nem más, mint „egy boldog nő mosolya”.

Feltöltve: 2017-03-22 | Kategória: Életstílus

Nőnapi könyvajánló: Orvosnők Magyarországon

Miért választja ma egy fiatal nő az orvosi pályát? A pénz dominál vagy az embertársainkon való segítés vágya? Létezik-e nőies vagy éppen férfias orvoslás? Hogyan tudják családi szerepüket összeegyeztetni karrierjükkel ma a magyarországi orvosnők? Miért vannak különleges helyzetben az orvos-házaspárok? A fentiekre és számos más kérdésre keresi a választ 2015-ös könyvében Győrffy Zsuzsa.

Feltöltve: 2017-03-08 | Kategória: Életstílus

Újra indul az aukciós évad

Rövid téli kihagyás után márciusra újra zsúfolásig megtelt az aukciós házak naptára. Ezúttal kisebb költségvetésből is elérhetővé válnak az értékes alkotások.

Feltöltve: 2017-03-08 | Kategória: Életstílus

Emlékkonferenciával tisztelegtek Arany János munkássága előtt

Emlékkonferencián idézte meg a 200 éve született Arany János munkásságát az Anyanyelvápolók Szövetsége kedden a Petőfi Irodalmi Múzeumban (PIM).

Feltöltve: 2017-02-21 | Kategória: Életstílus

Könyvajánló: Gyakorlati útmutató a női változókor időszakához

A könyv szerzője: Dr. László Ádám egyetemi magántanár, a szülészet-nőgyógyászat mellett a klinikai farmakológia szakorvosa, valamint a menopauzális medicina minősített orvosa.

Feltöltve: 2017-02-03 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld