Főoldal » Életstílus
Kik gyakoroltak évszázadokon keresztül bőrgyógyászati tevékenységet?
Kép
 
Már a negyedik oltás is szóba került egy kockázati csoportnál Kemenesi szerint még nem tudni, mikor tér vissza a szezonális influenza, de „várhatóan újult erővel találhat ránk” Elhunyt 36 beteg, 3125 új fertőzöttet találtak Magyarországon Változhat a háziorvosi beavatkozások ára Januártól a kórházak zöme elveszíti a pénzügyi önállóságát Gombafertőzéseket vizsgáló kutatási program zárult le Szegeden Bali kevéssé ismert arcát mutatja be a Hopp Ferenc Múzeum új kiállítása Óraátállítás: az egészségügyi szakemberek a téli időszámítást tartják ideálisnak Kiment a rendőrség a legcukibb betelefonáló hívására
Erőteljesen emelkedik a szennyvíz koronavírus koncentrációja,,[email protected]''Ime a szabályok a közelgő ünnepnapokra,,Ha az érdekek úgy kívánják nincs jarvany''Fontos figyelmeztetést adott ki az orvosi kamara,,https://informatialibera.ro/hu/amit-oly-reg-varunk-az-orban-viktor-vezette-magyarorszagi-kormany-te...''Több százan vetkőztek meztelenre az izraeli sivatagban,,Levetkőzhetnek akárhányan, a Föld százmillió éves életciklusa attól még nem fog megváltozni.''Egy háziorvos tapasztalatai Covid-19 idején,,[email protected] com''

Életstílus

Bali kevéssé ismert arcát mutatja be a Hopp Ferenc Múzeum új kiállítása

Az indonéziai Bali szigetének hitvilágába és rítusaiba vezet be a Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum Transz-Tánc-Bali Gill Marais fotóin címmel csütörtöktől látható kiállítása.

Feltöltve: 2021-10-27 | Kategória: Életstílus

Magyar filmek 1896-2021 címmel jelentetett meg filmtörténeti lexikont az MMA

A magyar filmkultúra 125 évének legfontosabb produkcióit ismerteti a Magyar filmek 1896-2021 című lexikon, amely a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) kiadásában jelent meg.

Feltöltve: 2021-10-25 | Kategória: Életstílus

Megkezdődött a 30. Budapesti Őszi Fesztivál

Jancsó Miklós születésének 100. évfordulóját ünneplő Jancsó100! című esttel vette kezdetét vasárnap este a Varosmajori Szabadtéri színpadon a 30. Budapesti Őszi Fesztivál, amely több mint 150 programmal és megújult formában várja a közönséget október 10-ig.

Feltöltve: 2021-09-27 | Kategória: Életstílus

„Senkié és mindenkié” – Törőcsik Marira emlékezik a Nemzeti Színház

Szeptember 21-én, a MITEM keretén belül pályatársak idézik meg a nemrég elhunyt, háromszoros Kossuth-díjas Törőcsik Mari alakját a Nemzeti Színház nagyszínpadán, Bérczes László rendezésében.

Feltöltve: 2021-09-16 | Kategória: Életstílus

Ókori hajóroncsra bukkantak Horvátországban

A Loąinj szigetcsoportjánál felfedezett hajó a legkorábbi roncs, amelyet az Adriai-tengerben valaha felfedeztek.

Feltöltve: 2021-09-16 | Kategória: Életstílus

Ismét megrendezik a Kerekdomb Fesztivált

Mások mellett a Parno Graszt, a Punnany Massif, Malek Andrea és a Miskolci Szimfonikus Zenekar lép színpadra szeptember 17. és 19. között Tállyán, a hatodik Kerekdomb Fesztivál és Bormustrán.

Feltöltve: 2021-09-06 | Kategória: Életstílus

Kásler Miklós intézményvezetői megbízásokat adott át Budapesten

Arra kell törekednünk, hogy nemzetünk magyar és egyben művelt is legyen, és így megállja a helyét a számban nagyobb, hatalomban erősebb európai nemzetek között - idézte az emberi erőforrások minisztere Eötvös Loránd szavait, amikor a Klebelsberg Központ intézményvezetői megbízásait adta át szombaton Budapesten.

Feltöltve: 2021-08-31 | Kategória: Életstílus

A Carmennel nyit az Operaház

A katalán Calixto Bieito rendezői változata több mint két évtizedes, egyedülálló nemzetközi sorozatot és egy júniusi előbemutatót követően lesz látható az idei szenzonban hét alkalommal az Eiffel Műhelyházban. A Carmen szeptember 3-i kőszínházi premierjén a főszerepeket Szántó Andrea, Brickner Szabolcs és Haja Zsolt éneklik, a karmester Kovács János.

Feltöltve: 2021-08-27 | Kategória: Életstílus

A Kartali Asszonykórustól a fák kommunikációjáig - újra jön a PLACCC fesztivál

Az alkotói folyamat lényegébe enged bepillantást a PLACCC fesztivál, amelyet augusztus 26. és szeptember 5. között rendeznek meg a Budapest különleges helyszínein. A magyar előadók mellett idén újra külföldi alkotókat is köszönthetünk a fellépők között.

Feltöltve: 2021-08-20 | Kategória: Életstílus

A pisai ferde torony már az építés közben elkezdett dőlni

Olaszország egyik szimbóluma, amely évente turisták ezreit vonzza, egy mérnöki hiba eredménye. Az UNESCO világörökségi listáján is szereplő márvány műemléket 1990 januárjában bezárták a látogatók előtt, és biztonsági okokból 11 éven át zárva tartott. Dőlésének legnagyobb mértéke négy és fél méter volt.

Feltöltve: 2021-08-18 | Kategória: Életstílus

Egy a Természettel - Vadászati és Természeti Világkiállítás

Különleges vadfajok, Magyarország legnagyobb kiállítási akváriuma, vadászkutyás bemutatók, kulturális fesztivál, FeHoVa Plusz és OMÉK, mindez pedig vásárokkal és a feledhetetlen gasztronómiai élményt garantáló sétánnyal egybekötve – akik a természetet szeretik, azoknak ott a helyük az „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállításon.

Feltöltve: 2021-08-11 | Kategória: Életstílus

Az állam megvásárolta a Batthyány család okleveleit

A kormány döntésével a magyar állam 5,6 millió euróért megvásárolta a Batthyány család levéltári okleveleit, két doboznyi, összesen 520 dokumentumot - közölte a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára hétfőn Budapesten.

Feltöltve: 2021-08-04 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld