Főoldal » Életstílus

Kit neveznek a „gyógyszerészet atyjának”?

Kép
 
Még legalább egy hónapig fenn kellene tartani a kijárási korlátozást Feloldották a vesztegzárat Vuhanban Felkészülnek a vidéki kórházak is Tíz újszülött fertőződött meg egy temesvári szülészeten Szakmai tudás, áldozatkészség, kitartás - riport a frontvonalról SARS-CoV-2 és a 2019-es koronavírus okozta megbetegedés: Amit eddig tudunk Rendhagyó módon az interneten nyílt meg a II. Képzőművészeti Nemzeti Szalon Ha már megvettük, ne dobjuk ki! Mennyi a fertőzöttek valódi száma? A szennyvíz árulkodhat róla
Nyitottak az önkéntesek fogadására az egyetemi klinikákon,,Nyugdíjas psychiáter és addiktológus vagyok. Ha telefonon vagy e-mail én tudok segíteni, szívesen m...''Koronavírus: Kivonat első vonalbeli ellátó orvosok számára,,[email protected]''Az Egyesült Államokban a fej-nyaki daganatok száma már meghaladja a méhnyakrákos esetek számát,,Bertáné Kovács Erika''WHO: továbbra sem javasolt a maszk viselése az egészségeseknek,,Mike Ryan kijelentése - magyarázat nélkül - értelmezhetetlen. Ha látszólag egészséges, de már vírus...''A Magyar Orvosi Kamara titkára szerint itt az ideje farkast kiáltani,,Legyünk optimisták, a MAGYAR EMBER fegyelmezett, betartja járványügyi utasitásokat!!! a járványörbe...''

Életstílus

Rendhagyó módon az interneten nyílt meg a II. Képzőművészeti Nemzeti Szalon

A Műcsarnok szokásos évi kiállítását a járvány miatt sem kell kihagynod. Az alábbi linken bejárhatod a Szabadjáték című tárlatot!

Feltöltve: 2020-04-08 | Kategória: Életstílus

Rajongó vagy, és otthon ragadtál? – A legjobb operafilmek a neten

Összegyűjtöttünk néhány olyan operafilmet és színházi felvételt, amely otthonról is elérhető, és elűzheti az unalmat és a félelmet ezekben a vészterhes napokban.

Feltöltve: 2020-04-01 | Kategória: Életstílus

Ingyenes lett több száz hangoskönyv

Az MTVA Archívum a járványügyi helyzetre tekintettel ingyenes hozzáférést biztosít több száz hangoskönyvhöz, köztük mesékhez, kötelező és ajánlott olvasmányokhoz, valamint rádiójátékokhoz.

Feltöltve: 2020-03-30 | Kategória: Életstílus

Két album, amely nélkül egészen más lenne a jazz

A Rolling Stone talán a világ leghíresebb könnyűzenei magazinja. A lap 500 Greatest Albums Of All Time válogatásának első 50 albuma közé két jazzlemez fért be. Ezeket ajánljuk olvasóink figyelmébe.

Feltöltve: 2020-03-26 | Kategória: Életstílus

Ingyenesen elérhetővé tettek több ezer könyvet magyar kiadók

12 kiadó majdnem 15 ezer, magyar nyelvű szakkönyvet tett ingyen elérhetővé a neten a járványhelyzetre való tekintettel.

Feltöltve: 2020-03-24 | Kategória: Életstílus

Ezeket a koncerteket közvetítik a koronavírus idején

Egyes zenekarok zárt ajtók mögött koncerteznek, mások korábbi felvételeiket teszik közzé. Összeszedtük, hol követheti a közvetítéseket az interneten és a televízióban. Cikkünk folyamatosan frissül!

Feltöltve: 2020-03-19 | Kategória: Életstílus

A pszichológus, aki felfedezte, hogy a szeretet művészet

Negyven éve, 1980. március 18-án halt meg Erich Fromm német-amerikai pszichoanalitikus és társadalomfilozófus, a Szeretet művészete című könyv szerzője.

Feltöltve: 2020-03-18 | Kategória: Életstílus

Mindenki számára elérhető a Müpa digitális videótára

Március 14-től mindenki számára megnyílik a Müpa digitális médiatára, 80 HD-minőségű koncertfelvétel és több mint 40 irodalmi est felvétele tekinthető meg online, ezúttal regisztráció nélkül.

Feltöltve: 2020-03-17 | Kategória: Életstílus

Eladó a hatvani cukorgyári örökség lepusztult jelképe

1889-től 2003-ig Hatavan büszkesége és iparának egyik meghatározója volt a cukorgyár, mely a város első jelentősebb üzemeként alakult meg. Felszámolása után a cukorsiló egy ideig még működött, majd elemeire bontották, a gépeket elszállították, és a cukorgyártás csupán emlékként él tovább.

Feltöltve: 2020-03-16 | Kategória: Életstílus

Országjárásra indul a gyógyíthatatlan kórról készült film

Kollár István: Alzheimer című dokumentumfilmje nem véletlenül kapta meg az “év egyik legjobban várt dokumentumfilmje” jelzőt, ugyanis egy olyan kórt mutat be minden aspektusból, amely rengeteg embert érint.

Feltöltve: 2020-03-13 | Kategória: Életstílus

Veszélyhelyzet van, betiltják a 100 főnél nagyobb rendezvényeket

Rendkívüli jogrendről és veszélyhelyzet elrendeléséről döntött szerdán a kormány. Ezzel betiltják a 100 főnél nagyobb rendezvényeket is az országban, ami rögtön megbénítja a kulturális életet is.

Feltöltve: 2020-03-11 | Kategória: Életstílus

Szemelvények a 250 éves egyetem tankönyveiből - kiállítás

Az egyetem alapításának 250 éves jubileumához kapcsolódóan a Semmelweis Egyetemen használt első szakterületi tankönyveket bemutató kiállítás nyílt a Központi Könyvtárban. A március 27-ig látogatható tárlaton egy online kvíz segítségével a hallgatók tesztelhetik, mennyire ismerik fel a régi idők tankönyveit.

Feltöltve: 2020-03-11 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld