Főoldal » Életstílus

Ki használt először sztetoszkópot?

Kép
 
Testedzés és mediterrán étrend az európai diabetes iránymutatásban Gyógyszerváltás és a gyógyszerszedés megszakítása NVPF miatt NOAC kezelésben részesülő betegeknél A CDC frissített javaslata a Lyme-kór szerológiai diagnózisához A gyógyszer, amit egyetlen kislánynak fejlesztettek ki Zuhanórepülésben az egészségügyi képzés? Ismét kiváló lett a Heim Pál kórház Az ország legkisebb nápolyi üzeme Hangulatjavító mellékhatások nélkül? A nokiás kígyós játék és készítője
Kannabisz használat és pszichiátriai betegségek,,Megfelelően kontrolált és megfelelően indikált esetekben van helye a kanabisnak''Éger: „ebből baj lesz” - szavaznak az orvosok a kényszernyugdíjról,,Buy 125 Mcg Synthroid No Prescription The Canadian Drugstore Inc [url=http://achetercialisfr.com]c...''Súlyos betegségek gyógyítását segíti egy magyar cég,,Hurrá a feltalálásnak is jár Olimpiai aranyérem,mint a többi sportolóknak.''Mikor lehetséges a prosztatarák fokális kezelése?,,Természetesen minden cikk csak valamilyen kis területtel foglalkozik... A tumor kiterjedésétől füg...''Új eljárás a a Lyme-kór kimutatásában,,Aztan mennyi vert kell levenni hogy legalabb 1 db borreliat ki lehessen mutatni? Keressuk a tut a s...''

Életstílus

Zenthe Ferenc, az örök szomszéd

Történelmünk tele van színészlegendákkal, akik tragédiákkal tűzdelt életutuk ellenére zseniális alakításokkal örvendeztették meg a közönséget. Hát csoda, hogy mindenki beléjük szeretett? Pláne az ország egyik legszerényebb színészébe, aki idős korában is belopta magát mindenki szívébe.

Feltöltve: 2019-10-16 | Kategória: Életstílus

300 éves gabonaraktárból épült meg a csodák palotája

Sokak számára már nem újdonság, hogy Magyarország legnagyobb tudományos játszóháza, a FUTURA nem a fővárosban, hanem a nyugati határszélen, a páratlan természeti értékekkel bíró Szigetköz térségében található.

Feltöltve: 2019-10-14 | Kategória: Életstílus

Hat magyar város is bekerült Európa kulturális és kreatív városai közé

Az Európai Bizottság szerint Budapestnek, Győrnek, Veszprémnek, Pécsnek, Szegednek és Debrecennek is helye van a legjobb 190 város között.

Feltöltve: 2019-10-10 | Kategória: Életstílus

Retró piros telefonon lehet verseket tárcsázni a Pilisben

A Hív az erdő projekt egy régi, piros testű nyilvános telefonnak ad új életet, amely gombnyomásra verset mond bárkinek – éppen úgy, mint Örkény István Ballada a költészet hatalmáról című egypercesében.

Feltöltve: 2019-10-07 | Kategória: Életstílus

A legszebb katedrális üvegek Európában

Van az a hely, ahol szív és a lélek egyszerre jajdul fel a látványtól. Mert annyira szép, annyira fenséges, annyira ébresztő amit lát a szem.

Feltöltve: 2019-10-01 | Kategória: Életstílus

Az extrém szárazság miatt került elő a Stonehenge spanyol testvére

A Spanyolországot sújtó extrém szárazság miatt évtizedek óta először látható teljes pompájában a Valdecañas-víztározónál található kőkör, amit gyakran csak a spanyol Stonehenge-ként emlegetnek – írja a Science Alert.

Feltöltve: 2019-09-30 | Kategória: Életstílus

5 őrült és zseniális sztori Mozartról

Wolfgang Amadeus Mozart géniusz volt, de nem a komoly, súlyos fajtából: néha úgy nyávogott, mint egy macska, fel-alá rohangált a házban, mint egy eszelős, és mocskos leveleket írt az unokahúgának. Milyen ember volt a marcipángolyók "reklámarca"?

Feltöltve: 2019-09-19 | Kategória: Életstílus

Mikor kezdtünk el ráadást követelni a hangversenyeken?

Megszokott dolog: ha a műsor megengedi, addig tapsolunk, míg a muzsikus újra színpadra nem jön, és ráadást ad. Mint minden hagyomány, ez is elkezdődött valamikor.

Feltöltve: 2019-09-19 | Kategória: Életstílus

Függőlegesen temetkeznek Hongkongban, mert alig maradt hely

Egy fotós meglátta a különös szokásban a vizuális erőt is. Hongkong a Föld egyik legsűrűbben lakott metropolisza, így a hatóságok többféle módon is próbálják rávenni a helyieket a helyspórolásra.

Feltöltve: 2019-09-17 | Kategória: Életstílus

3 igazán külöleges hangulatú hotel

Ritkán fordul elő, hogy egy szálloda miatt keresünk fel egy várost, de ezek a bostoni, budapesti és amszterdami hotelek azok közé tartoznak, melyek önmagukban sem akármilyen látványosságot, és hozzá egyedi élményt kínálnak.

Feltöltve: 2019-09-13 | Kategória: Életstílus

Fotókiállítás az SE sürgősségijén várakozóknak

A Keleti Éva képeiből válogatott állandó kiállítás célja a kezelésekre váró betegek és hozzátartozóik közérzetének javítása.

Feltöltve: 2019-09-13 | Kategória: Életstílus

160 éve adták át a Dohány utcában Európa legnagyobb működő zsinagógáját

Az 1859. szeptember 6-án tartott ünnepségen a pesti előkelőségek valláskülönbség nélkül vettek részt. Az elsősorban maga Liszt Ferenc ült, akinek műve elsőként csendült fel a zsinagóga orgonáján.

Feltöltve: 2019-09-09 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld