Főoldal » Életstílus

Mit jelent az antidótum eredetileg?

Kép
 
Kásler: szerdán kapja meg 170 ezer egészségügyi dolgozó a bruttó 500 ezer forintos juttatását Allergia, megfázás, vagy akár COVID-19? Merkely Béla: nyitva vannak a határok, de inkább ne menjünk idén külföldre nyaralni Kit véd a kuruzsló törvény és honnan kezdődik az igazi segítség TB rendszert érintő fontos változtatások jönnek július 1-gyel Nemet mondanak a magyar orvosok az önkizsákmányolásra Norvég kutatók szerint nem jelentenek extra fertőzésveszélyt az edzőtermek WWF: kevés magyar tartja fontosnak az egyéni felelősségvállalást a környezeti problémáknál A lapos pofájú kutyafajtákat veszélyezteti leginkább a hőség
Jól vannak az orosz vakcinateszt önkéntesei,,Pakson túl , talán vakcinák előállítása , fejlesztése , tesztelése területeken is érdemes lenne Oro...''Kásler: szerdán kapja meg 170 ezer egészségügyi dolgozó a bruttó 500 ezer forintos juttatását,,A magánorvosok nem az egészségügy részei, hiába vettek le terhet az államilag finanszírozott egészs...''Kásler: szerdán kapja meg 170 ezer egészségügyi dolgozó a bruttó 500 ezer forintos juttatását,,Nálunk kapott a több hónapja fizetés nélküli szabadságon és 5 éve GYES-en lévő, de nem kapott a nyu...''A rémes egészségügytől félnek a magyarok, nem a migrációtól,,Amig -szerencsénkre-nem szembesülünk valamivel, addig "nem probléma". Ilyen pl az elsivatagosodás i...''Járvány van, mégsem jelentkeznek a védőoltásért a magyarok,,Még több felvilágosítás kell!''

Életstílus

Leonardo DiCaprio veszélyeztetett gorillákról tervez játékfilmet

Játékfilmre adaptálja a Virunga című dokumentumfilmet. A film vadőrök életét mutatja be, akik Afrika legértékesebb nemzeti parkjának és veszélyeztetett gorilláinak megmentéséért kockáztatják életüket.

Feltöltve: 2020-07-01 | Kategória: Életstílus

Ő volt „a fekete Mozart”, akire Wolfgang is féltékeny volt

Joseph Bologne, egy francia nemes törvénytelen gyereke, tehetséges hegedűs volt, nagyszerű kardvívó és a francia forradalom idején egy fekete hadosztály parancsnoka. Lehet, hogy ő ihlette a féltékeny Mozartot a Varázsfuvola írásakor.

Feltöltve: 2020-06-19 | Kategória: Életstílus

Zenei albumot ad ki a Dalai Láma

A XIV. Dalai Láma, Tendzin Gyaco lemezén, amely a spirituális vezető 85. születésnapján jelenik meg, mantrák, tanítások hallhatók.

Feltöltve: 2020-06-16 | Kategória: Életstílus

Magyar film a Hirosimai Nemzetközi Animációs Fesztivál versenyprogramjában

Klingl Béla ReMake című filmje egy egész emberi életet sűrít bele néhány percbe.

Feltöltve: 2020-06-12 | Kategória: Életstílus

Tengerentúli magyarok dokumentumai az OSZK-ban

Az Országos Széchényi Könyvtár új felülettel segíti a tengerentúli magyarság könyvtári és iratanyagainak eljutását a hazai és a határon túli közgyűjteményekbe.

Feltöltve: 2020-06-11 | Kategória: Életstílus

Újraindulhat a filmgyártás Hollywoodban

Szabad utat adott Gavin Newsom kaliforniai kormányzó a zenei, televíziós és filmes produkciók újraindításához, írja az MTI.

Feltöltve: 2020-06-10 | Kategória: Életstílus

A Metro ötven éve vette fel az első magyar koncertlemezt

Az Egy este a Metro Klubban... című korongról a jubileum alkalmából Sztevanovity Zorán és Dusán, valamint Frenreisz Károly idézte fel emlékeit és nosztalgiázott a zenekar történetéről.

Feltöltve: 2020-06-03 | Kategória: Életstílus

Kortársunk, Shakespeare - A koronavírus-járvány új kifejezési módokra sarkallta az alkotókat

A TRIP hajó március 12-től karanténszínházi közvetítéseket sugárzott internetes felületein. A veszélyhelyzet enyhülésével az Első Magyar Karanténszínház WebSzínházzá alakul. Az alkotók Covid–19-es járványtapasztalataikat ekképpen summázták: új médium született, a stream művészet. Hogy ez mit takar, s mit várhatunk a névváltoztatás után, arról Magács László, a TRIP igazgatója beszélt.

Feltöltve: 2020-06-03 | Kategória: Életstílus

Kiderült, mivel zajlik leginkább a digitális oktatás

A távoktatásban használt keretrendszerek, programok népszerűségi versenyét a Google nyerte.

Feltöltve: 2020-05-29 | Kategória: Életstílus

Ismét gazdagodott a Hungarikumok Gyűjteménye

A kulturális hagyományok mellé bekerült a szőregi rózsatő és tiszavirágzás is a gyűjteménybe.

Feltöltve: 2020-05-28 | Kategória: Életstílus

Magyar művészek a BBC Music Magazine Awards díjazottjai között

Kelemen Barnabás és Kokas Katalin felvétele a kritikusok és a közönség szerint is a tavalyi év legjobbjai közé tartozik.

Feltöltve: 2020-05-22 | Kategória: Életstílus

Az orosz balett legsikeresebb zeneszerzője: Csajkovszkij

Száznyolcvan éve született Pjotr Iljics Csajkovszkij, aki zeneszerzőként a saját útját járta: nem kedvelte a korban istenített Wagnert, annál inkább rajongott Mozartért. Élete tragikus volt, művei viszont felemelnek.

Feltöltve: 2020-05-14 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld