Főoldal » Életstílus
Mikor adták ki az első orvosdoktori címet?
Kép
 
A direkt orális antikoagulánsok hogy teljesítenek antifoszfolipid szindrómában? Továbbra is csökken a szennyvíz koronavírus koncentrációja Hogyan hat a SARS-CoV-2 más légúti betegségekre? Megkezdődött a járványban dolgozó egészségügyiek munkabérelszámolása Csaknem 24 ezren fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel a múlt héten Nyomásgyakorlási eszközök bevetésére készül az orvosi kamara Metrórelikviákra és buszokra is lehet licitálni a BKV weboldalán A vakond lett az év emlőse Kiderült miért okoz függőséget a csokoládé, de van kiút
Közzétették az új háziorvosi indikátorok előírásait,,A közvetlen link a cikk alján található.''Varázslatos tanösvény hazánkban, amit télen is érdemes megnézni,,+''Közzétették az új háziorvosi indikátorok előírásait,,A NEAK oldala nagy. Őrülnék egy közvetlen linknek.''Közzétették az új háziorvosi indikátorok előírásait,,drgulyasnak: jelentem a kórházi főparancsnoknak : parancsmegtagadás miatt felkoncolás. Gyenge kifog...''Közzétették az új háziorvosi indikátorok előírásait,,Mi van, ha a beteg nem váltja ki a gyógyszert?''

Életstílus

10 érdekesség Virginia Woolf életéről

141 éve született Virginia Woolf, a 20. századi modern irodalom egyik legfontosabb írója, a Mrs. Dalloway, az Orlando, A világítótorony és a Felvonások között szerzője.

Feltöltve: 2023-01-25 | Kategória: Életstílus

Közel 16 méter hosszú papiruszt találtak sértetlen állapotban

A 15,84 méter hosszú papiruszra a Halottak könyvéből származó részleteket írtak, több mint 2000 éve.

Feltöltve: 2023-01-24 | Kategória: Életstílus

Megérkezett a FILMIO-ra 2022 legnagyobb hazai vígjátéksikere

A mozik után először a Nemzeti Filmintézet (NFI) streaming platformján, a FILMIO-n látható a Nyugati nyaralás.

Feltöltve: 2023-01-17 | Kategória: Életstílus

Látogatószám csökkentés az élmény javára

Mostantól jóval körülményesebb lesz meglátogatni a világ egyik legismertebb múzeumát. A Louvre vezetése bejelentette, hogy a túlzsúfoltság csökkentése érdekében harmincezerre korlátozza a napi látogatók számát.

Feltöltve: 2023-01-17 | Kategória: Életstílus

Magritte-tól Piccasón át Miróig

Magritte, Dalí, Picasso és Georgia O’Keeffe egy-egy ikonikus képe is ingyenesen, engedély nélkül használhatóvá vált 2023-tól az USA-ban, ahol kilencvenöt évnek kell eltelnie, hogy egy műalkotás közkinccsé váljon. Ez a határ Európában hetven, Afrikában és Ázsiában ötven év.

Feltöltve: 2023-01-13 | Kategória: Életstílus

Miért integet az integető macska?

Sok üzlet kirakatában integet, leginkább arany kivitelben ez a gömbölyded fülű macska, kezén gyakran írással. Vajon mi ez a macska, miért van mindenhol – és miért integet?

Feltöltve: 2023-01-11 | Kategória: Életstílus

Csak pénzért látogathatod meg: januártól fizetős ez a világváros

Vannak olyan országok, ahová szívesen utazunk, holott tudjuk és számítunk rá, hogy imitt-amott átvernek majd. És vannak olyan helyek, ahova annak ellenére is újra és újra visszamegyünk, hogy már jól ismerjük, vagy ha drága is. És van egy olyan hely, ahova valószínűleg akkor is menni fogunk, ha az utcán sétálás is pénzbe kerül majd.

Feltöltve: 2023-01-06 | Kategória: Életstílus

Zene a szívbeteg gyermekekért

Szeretettel invitáljuk a Pannon Filharmonikusok jótékonysági hangversenyére. A koncert teljes jegybevételéből (nem csak a támogatói jegyekből) a zenekar a Szívbeteg Gyermekek Védelmében Alapítványt támogatja.

Feltöltve: 2022-12-23 | Kategória: Életstílus

Megoldódott a notre dame-i szarkofágok rejtélye

Három évvel ezelőtt, a párizsi Notre Dame leégése után régészeket hívtak a székesegyházhoz, hogy segítsenek felmérni a keletkezett károkat, illetve hogy megkezdjék az igencsak időigényes helyreállítás folyamatát.

Feltöltve: 2022-12-15 | Kategória: Életstílus

Első alkalommal adták át a nemzet betlehemét a Kossuth téren

Első alkalommal adták át a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) népművészeti tagozatának közreműködésével megvalósult nemzet betlehemét az Országház előtti Kossuth Lajos téren, az alkotás 17 szobra és építménye a Kárpát-medence 34 települése fafaragóinak önkéntes munkájával és 64 népművészeti egyesület összefogásával készült el.

Feltöltve: 2022-11-28 | Kategória: Életstílus

Apcról érkezik az ország karácsonyfája

Mintegy 18 méter magas, 70 centiméteres törzsátmérőjű, 6-8 tonnás ezüstfenyő érkezik hétfőn a Kossuth térre, a fenyő a Heves megyei Apc egyik családi házának kertjét díszítette - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája.

Feltöltve: 2022-11-21 | Kategória: Életstílus

Értelmileg akadályozott gyerekek számára könnyen érthető kiadvány készült a János vitézből

Petőfi Sándor János vitézének első három énekéből készült el az az első könnyen érthető irodalmi kommunikációs kiadvány, amelyet tanulásban és értelmileg akadályozott felső tagozatos diákok számára fejlesztettek ki szakemberek.

Feltöltve: 2022-11-15 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld