Főoldal » Életstílus
Amerikában már az öt év felettieknek is jön a kétkomponensű Covid-oltás 5 tudnivaló az ehrlichiosisról és az anaplazmózisról Statinterápia és az izmok Kutatásra 943 milliót nyert a pécsi Virológiai Nemzeti Laboratórium Nem a beteg dönti el, hogy MR- vagy CT-berendezéssel vizsgálják! MOK: Most már muszáj beavatkozni, mert látványosan romlik az ellátás hozzáférhetősége Léteznek csodaszerek másnaposság ellen Állatvédő alapítványt hoz létre a kormány Hasznos tápanyagok a mentális jólétért
MOK: Most már muszáj beavatkozni, mert látványosan romlik az ellátás hozzáférhetősége,,A kormány folyamatosan hazudik.''MOK: Most már muszáj beavatkozni, mert látványosan romlik az ellátás hozzáférhetősége,,Országos Kórházi Főigazgatóság. Hazudtok.''Enyhe csökkenést mutat a szennyvíz koronavírus koncentrációja,,Megoldom a rejtvenyt: 20 helyen emelkedett -tehat a szeptemberi iskola es ovoda kezdessel terjed a...''Az Amerikai Hematológiai Társaság irányelvei a COVID-19-ben alkalmazott antikoagulálásról,,Ez egy olyannrtegség, hogy antikoag. profilaxist kell! Addig amíg a DDimer nem normalizálódik.!!!!''Csak azok kaphatnak az omikron-variánsra fejlesztett vakcinából, akiknek még nincs negyedik oltásuk,,A 3. emlekeztető oltasról szeretnénk hallani/olvasni, amely a jelenleg elterjedt koronavírus-mutáns...''

Életstílus

Elindult a Vígszínház 2022/23-as évada

Elindult a Vígszínház 2022/23-as évada, amelyben a három játszóhelyen nyolc bemutatót terveznek.

Feltöltve: 2022-09-16 | Kategória: Életstílus

Minden, amit a helyes kertgondozásról tudni érdemes

Ma már sokan, és egyre többen kertészkednek otthon. Ennek oka nemcsak az, hogy jobban megéri anyagilag a saját termés, de az is, hogy így biztosan lehet tudni, honnan származik az, amit megeszünk.

Feltöltve: 2022-08-24 | Kategória: Életstílus

Magyar iparművészeti és formatervezési kiállítás nyílt Helsinkiben

Nyitottan címmel magyar iparművészeti és formatervezési kiállítás nyílt a Helsinki Liszt Intézetben; a Magyar Művészeti Akadémiával (MMA) együttműködésben megvalósított csoportos tárlaton kilenc MMA-ösztöndíjas alkotása látható.

Feltöltve: 2022-08-24 | Kategória: Életstílus

Határtalan gasztronómia címmel szerveznek programokat a Skanzenben

Határtalan gasztronómia címmel szerveznek programokat a Szentendrei Skanzenben, ahol augusztus 20-án és 21-én a bringatúrák és tárlatvezetések, a kézműves foglalkozások és játékok, a mesemondók meséi is az ételekről szólnak.

Feltöltve: 2022-08-18 | Kategória: Életstílus

Háromszáz éve nem találtak akkora rózsaszín gyémántot, mint most

Az Angolában talált nyersgyémánt 170 karátos.

Feltöltve: 2022-07-28 | Kategória: Életstílus

Eddig ismeretlen versciklus került elő a Tandori-hagyatékból

A Korántsem farsangi tőrmellékek című, hat versből álló ciklus különlegessége, hogy részben ma élő kortársához, Mesterházy Balázshoz írta. Tandori életművében egyéb, kortárs verses kritika nem ismert.

Feltöltve: 2022-07-13 | Kategória: Életstílus

Megtalálhatták Európa legősibb emberi maradványát

A lelet egy korai emberfajtól maradhatott fenn, a pontosabb vizsgálatok eredményére még várni kell.

Feltöltve: 2022-07-12 | Kategória: Életstílus

Titkos folyosókat találtak egy több ezer éves templomban

Egy rejtett, összetett folyosó- és galériarendszerre bukkantak a Chavín de Huántar ősi templomkomplexumában – írja a Live Science. A több ezer éves építmény az Andok perui részén fekszik, a szakértők úgy gondolják, hogy az alagutakat rituális céllal használták. John Rick, a Stanford Egyetem régésze és a vizsgálat vezetője szerint egyes sötét csarnokok az ingermegvonást segíthették, néhány nagyobb teremben pedig bálványimádást folytathattak.

Feltöltve: 2022-06-28 | Kategória: Életstílus

Nem maradt senki, aki meghalhatott volna - így értek véget a korábbi pandémiák

Már jó ideje úgy tűnik, hogy kifelé lábalunk a koronavírus-járványból, és bízzunk benne, hogy ez már így is marad. Az elmúlt két év mindenkiben vitathatatlanul nyomot hagyott, hiszen egyikünk sem tapasztalt még ehhez fogható helyzetet, főként nem ilyen hosszú időn keresztül.

Feltöltve: 2022-06-24 | Kategória: Életstílus

Rekonstruálták a 2000 éves pompei kenyeret

A Vezúv időszámításunk szerint 79-ben kitörésében elpusztult városban szénné váltak a szerves anyagok, így egykori kenyerek is. Egy kulináris régésznek sikerült újraalkotnia az egykori receptet.

Feltöltve: 2022-06-20 | Kategória: Életstílus

Kéthetes programsorozattal ünnepli a szecessziót az Iparművészeti Múzeum

Városi sétákkal, workshopokkal, tematikus tárlatvezetésekkel, kiállítással és tudományos konferenciával ünnepli a szecessziót szombattól, a szecesszió világnapjától kezdve két héten át az Iparművészeti Múzeum (IMM) Szecessziós fesztiválja.

Feltöltve: 2022-06-13 | Kategória: Életstílus

Körhinta Filmfesztivál – Törőcsik Mari emlékére

Először rendezik meg Óbudán a Körhinta Filmfesztivált, ahol a magyar filmművészet egy-egy meghatározó alakjával, idén Törőcsik Marival foglalkozik az Esernyős.

Feltöltve: 2022-06-10 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld