Főoldal » Életstílus

Mi a Courvoisier-tünet?

Kép
 
Új terápiás lehetőség húgyúti fertőzésekben APAGBI: A kamaszoknál meg kell vizsgálni a műtét előtti VTE profilaxis szükségességét Az FDA jóváhagyta a betrixaban VTE profilaxisra történő alkalmazását Van, ami kiváltja a rákkeltő vérnyomáscsökkentőt, de tízszer-hússzor drágább A beteg mást tapasztal, mint amit az orvos gondol KSH-jelentés, 2017: Drámai számok jellemzik az egészségügyet Borszerdákat szervez a Nemzeti Galéria A szerzetes, aki egy dinasztiát vitt magával a sírba Ezek most a legjobb (ingyenes) vírusirtó programok - telepítse a gépére!
Durva drágulás a magyar rezsidíjaknál és az egészségügyben,,Nem csodálkozom a képviselőknek jut mi meg mehetünk el a magyar földről máshová dolgozni.Mi lesz mé...''Új szuperkórház, ahol minden beteget VIP-vendégként kezelnek,,Hol lesz ez, magánkórház lesz, vagy mehetnek ide ingyen az Egészségügyi hozzájárulást fizető, terül...''Csak a doktor lelkiismerete az ellátás színvonalának garanciája,,Kb. 30 évvel ezelőtt néhány évig kollegiális vezető háziorvos voltam, ellenőriztem a kollégákat, se...''Még mindig több mint 300 praxis betöltetlen,,Konkrét példa : - Ideális praxisomat ajánlottam kórházi fiatal szakorvosjelölteknek és udvariasan ...''Ártalmas is lehet a gluténmentes étrend,,.''

Életstílus

Borszerdákat szervez a Nemzeti Galéria

Minden szerdán egy kerettéma, egy pincészet, egy előadás, egy kis zene, sok tárlatvezetés és egy jó hangulatú borozgatás a Magyar Nemzeti Galéria teraszain.

Feltöltve: 2018-07-18 | Kategória: Életstílus

dr. Jakkel Anna: Az én Afrikám – Egy kecskeméti önkéntes orvos képei

Dr. Jakkel Annát 56 évesen találta meg a lehetőség, hogy Kongóba utazzon, ahol aztán több alkalommal is dolgozott önkéntes orvosként egy menekülttáborban.

Feltöltve: 2018-07-12 | Kategória: Életstílus

Élő csendéletet fest egy amerikai művész

Ha eddig valaki a legunalmasabb műfajnak tartotta ezt a festménytípust, akkor engedje meg, hogy bemutassuk Duane Keisert, aki rögtön r is cáfol erre.

Feltöltve: 2018-07-05 | Kategória: Életstílus

Szaúd-Arábiában minden nő ingyen Whoppert kap - de miért is?

A szaúdi nők 2018 júniusától végre volán mögé ülhetnek, a Burger King pedig meglepetéssel készül nekik.

Feltöltve: 2018-07-05 | Kategória: Életstílus

5 sztár, akinek biztos, hogy évekig rosszul ejtettük a nevét!

Eddig mindig azt mondtuk, hogy Csárlíz Terón, Fammke Jánsszen és Dévid Dácsovni? Nagy hiba volt!

Feltöltve: 2018-06-27 | Kategória: Életstílus

8-bites művészettörténet

Adam Lister a New York-i Vizuális Művészeti Iskolában tanult, ahol 2003-ban diplomázott. Tanulmányai során fedezte fel a 8-bites grafika iránti szeretetét.

Feltöltve: 2018-06-25 | Kategória: Életstílus

Nyilvános meztelenkedés Szentendrén

Egymásnak üzenget a múzeum és egy helyi lakó. A férfi azt kifogásolta, hogy a múzeum magasleséről tökéletesen be lehet látni a lakásába. Most megérkezett a válasz is.

2 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2018-06-19 | Kategória: Életstílus

Az anyák megmentőjéről szóló kiállítás érkezett Debrecenbe

Rendhagyó kiállítás érkezett a Debreceni Egyetemre az Általános Orvostudományi Kar és a Közművelődési Titkárság, Kulturális és Szervezési Iroda (DE KMT) közös szervezésében.

Feltöltve: 2018-06-18 | Kategória: Életstílus

Újabb mini bronzszobrok tűntek fel Budapesten!

Megint apró, ám annál kedvesebb gerilla bronzszobrokkal gazdagodott Budapest, ezúttal mindenki kedvenc kétbalkezes Mekk mestere és egy rejtélyes mókus tűnt fel az utcákon.

Feltöltve: 2018-06-12 | Kategória: Életstílus

Kiderült, kik ők: A kultúra 50 arca

Megvan A kultúra 50 arca. A legújabbak. A Fidelio KULT50 kiadványát a Rózsavölgyi Szalonban mutatták be múlt héten. A lap először 2017-ben jelent meg, s akkor nyilván a hazai kultúra másik 50 arca szerepelt benne. Az új névsor alább olvasható.

Feltöltve: 2018-06-11 | Kategória: Életstílus

Elhunyt Sas István filmrendező

Életének 72. évében elhunyt Sas István, a magyar reklám történetének egyik legnagyobb alakja. A hírt megerősítette a Budapesti Gazdasági Egyetem marketing tanszékének vezetője, Harsányi Dávid is.

Feltöltve: 2018-05-29 | Kategória: Életstílus

A Louvre lett a leglátogatottabb múzeum a világon

A 2016-os természeti katasztrófákkal terhelt év után a párizsi múzeum visszaszerezte a címet. Százezer látogatóval többen keresték fel, mint a statisztika szerint a második helyen végzett pekingi Kínai Nemzeti Múzeumot.

Feltöltve: 2018-05-28 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld