Főoldal » Életstílus

Melyek a digitális intoxikáció leggyakoribb tünetei?

Kép
 
Levothyroxin és szívelégtelenség A pilóták és a melanoma kockázat Új terápia vashiányos felnőttek részére A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Egy orvos is megkapta a Boldog Gizella-díjat Budapest legnagyobb egészségügyi beruházása a terv szerint halad A betegség egy jó görbe tükör, válasz a világra, amiben élünk Már megint felfedeztek valamit a vörösborral kapcsolatban 10 technológia, ami megváltoztatja a mindennapjainkat
Mikor lehetséges a prosztatarák fokális kezelése?,,Természetesen minden cikk csak valamilyen kis területtel foglalkozik... A tumor kiterjedésétől füg...''Új eljárás a a Lyme-kór kimutatásában,,Aztan mennyi vert kell levenni hogy legalabb 1 db borreliat ki lehessen mutatni? Keressuk a tut a s...''Hogyan próbálta a jazzt felhasználni a saját céljaira Hitler?,,[email protected]''Újabb leletre bukkantak Jézus szülőhelyén,,Milyen jo latni a kepen a lelet mellett a megvalosulo okumenet.''Gynecomastia - klinikai iránymutatás 2019,,Tisztelt Olvasó! A cikk csak egy rövid kivonata az ajánlásnak , melyet a következő oldalon részl...''

Életstílus

Ezek az elbaltázott műtárgylopásos sztorik a történelem legkínosabb esetei

Híres műalkotásokat nemcsak létrehozni, hanem ellopni is művészet, erre pedig a legjobb példa ez a néhány csúnyán elbaltázott rablási kísérlet.

Feltöltve: 2019-08-09 | Kategória: Életstílus

Japán az idei Mesterségek Ünnepe vendég országa

Japán lesz az idei Mesterségek Ünnepe vendég országa, a távol-keleti országból húszan érkeznek, akik tradicionális kézműves foglalkozásokat és termékeket mutatnak be - mondta Igyártó Gabriella fesztiváligazgató.

Feltöltve: 2019-08-06 | Kategória: Életstílus

Hungarikum fesztivált rendeznek Szegeden

Minőségi magyar élelmiszerekkel, hagyományos kézműves termékekkel, a kultúra értékeivel ismerkedhetnek meg azok, akik ellátogatnak a csütörtökön kezdődő Hungarikum Fesztiválra a szegedi Széchenyi térre.

Feltöltve: 2019-08-05 | Kategória: Életstílus

4 ok, ami a zene mellett szól

A zenetanulás rengeteg pozitív változást okozhat a gyerekek agyában, ezáltal fejleszti mentális képességeiket.

Feltöltve: 2019-08-05 | Kategória: Életstílus

A mesterséges intelligencia örökre megváltoztatja a bort

A negyedik ipari forradalomnak is nevezett korunkban a technológia nem csak a borászati eljárásokat érinti erősen, hanem a fogyasztási szokásainkat is.

Feltöltve: 2019-07-31 | Kategória: Életstílus

Japán nő írta a világ első regényét

A világ első regénye címért több alkotás is ringbe száll. Természetesen a válasz azon múlik, mit is sorolunk a regények közé, így nem feltétlenül létezik helyes válasz.

Feltöltve: 2019-07-26 | Kategória: Életstílus

Alig ismeri valaki a Balaton legizgalmasabb templomát

Egy barokk kisvárosnak barokk temploma van, egy eklektikus belvárosnak historizáló, egy középkori várnegyednek meg gótikus. Milyen stílusú templom való egy balatoni nyaralónegyedbe?

Feltöltve: 2019-07-24 | Kategória: Életstílus

Rejtélyes hajóroncsot találtak a Balti-tenger mélyén

A hajó eredetéről egyelőre semmit sem tudni azon kívül, hogy alakja alapján a reneszánsz korra teszik építését. Az állapota a felfedezői szerint szinte tökéletes maradt, köszönhetően a hideg északi tengervíz konzerváló hatásának.

Feltöltve: 2019-07-23 | Kategória: Életstílus

A kakaduk is kitalálnak táncmozdulatokat

Újabb tanulmány készült a Snowball (Hógolyó) nevű, zenére táncoló kakaduról. A kutatók szerint a madár mozdulatai a "kreativitást jelezhetik", és azt igazolják, hogy a spontán és változatos táncmozdulatok nem csak az emberre jellemzőek.

Feltöltve: 2019-07-19 | Kategória: Életstílus

Hogyan népesült be a Japán szigetvilág 30 ezer éve?

Japán szigetvilágát legalább 30 ezer éve lakták be az emberek, a hogyan azonban kérdés, ezért korabeli technikát imitálva mai emberek megismételték a feltételezett egykori utat.

Feltöltve: 2019-07-17 | Kategória: Életstílus

A japán nő, aki hamvaiból élesztette újjá a hagyományos női kalligráfiát

Amikor az írás még a férfiak privilégiuma volt, a japán nők kitaláltak maguknak egy saját rendszert, amivel kifejezhették magukat írásban. Ismerje meg Kaoru Akagawát, aki felélesztette a kalligráfiának csaknem feledésbe merült ágát, a kanát!

Feltöltve: 2019-07-10 | Kategória: Életstílus

Ki volt George Cukor?

Legendásan jól tudott bánni a színésznőkkel, nem véletlen, hogy többek közt Greta Garbóval, mindkét Hepburnnel, Marilyn Monroe-val és Judy Garlanddal is dolgozott. 1899. július 7-én született Hollywood aranykorának egyik legnagyobb rendezője George Cukor.

Feltöltve: 2019-07-09 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld