Főoldal » Életstílus

Mi az Usher szindróma?

Kép
 
Háziorvosi praxis eladó Kongenitális diafragmatikus hernia antenatalis sildenafil kezelése állatkísérletekben Az e-cigaretta vagy a nikotinpótló terápia randomizált vizsgálata Az orvosi fű és a veszélyesebb szerek Kicsi a kanyarójárvány esélye Magyarországon Tavaly hat százalékkal nőtt a mérgezések száma Április végén lesz a biciklis felvonulás Az élő akt-installációk nagymestere Lehet, hogy ez már a kiégés? 10 jel, amiből most kiderítheti!
Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Piko: Ha a vizsgált gyógyszert gyártó és annak hasznot hozó cég támogatja a kutatást, milyen eredmé...''Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Nekem is van - természetesen - véleményem a kérdésről, de most nem arról írok, mert ez nem a tudomá...''Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Az eredeti cikk végén azt is feltüntetik, hogy a két gyógyszercég, amik a HPV vaccinát gyártja, a s...''Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Ha 10 éve oltanak, akkor a legidősebb oltott 23 éves, a legfiatalabb 14 éves. Ezt a korosztály nézt...''Látványosan csökkent a méhnyakbetegségek száma a HPV-oltás elterjedése után,,Csatlakozva dr.Sebő Zsuzsannához, ez több, mint sánta, ez félrevezetés, szándékos torzítás, a legke...''

Életstílus

Az élő akt-installációk nagymestere

Spencer Tunick amerikai fotós munkái rendszerint kimeríthetetlen témát nyújtanak a sajtónak, kiállításai mindig nagy visszhangot keltenek. Tunick nagyvárosokban készíti hatalmas méretű fotóit több száz vagy ezer statiszta részvételével, akik meztelenül hömpölyögnek az utcákon apokaliptikus hangulatot teremtve.

Feltöltve: 2019-04-25 | Kategória: Életstílus

40 könyvesbolt működik az 1500 lakosú kisvárosban

Wales-ben az angol határ mellett létezik egy kis mezőváros, Hay-on-Wye, a Wye folyó partján. A ,,Könyvek városának” is nevezik, hisz a városka 40 könyvesboltnak ad otthont, ahol többnyire használt könyveket árulnak.

Feltöltve: 2019-04-19 | Kategória: Életstílus

„Egy gésa soha nincsen készen” – beszélgetés gésákkal az életükről és a hivatásukról

A japán-magyar diplomáciai kapcsolatok felvételének 150. évfordulója alkalmából érkezett Magyarországra Sayuki, Asaka, Tazusa és Taematsu, a tokiói Fukagawa negyed négy gésája.

Feltöltve: 2019-04-17 | Kategória: Életstílus

Denevérekkel védekezik a könyvtár a kártevők ellen

A Portugália egyik legszebb épületének számító Mafra-palota könyvtárában nem az ott őrzött kötetek számítanak az egyetlen kuriózumnak.

Feltöltve: 2019-04-11 | Kategória: Életstílus

Miért f alakú a hegedű hanglyuka?

Vajon hogyan alakult ki e furcsa forma, és valóban használ-e a hegedű hangjának? Mint kiderült, az f-lyuk történetére minden más technológiai fejlesztésnél jobban illik az evolúció kifejezés.

Feltöltve: 2019-04-04 | Kategória: Életstílus

10 ok, amiért a gyerekeknek zenét kellene tanulnia

Mindenki hallgat valamilyen zenét, de csak kevesen játszanak hangszeren. Nem minden gyereknek van lehetősége zenét tanulni, pedig az élet számos területén hasznosítanák.

Feltöltve: 2019-04-04 | Kategória: Életstílus

Gyógyíthatatlan betegség formálta különlegessé Gaelynn Lea művészetét

A hegedűművésznő egy ritka betegségben szenved, de úgy zenél, hogy arra muszáj odafigyelni. Hallgassák meg!

Feltöltve: 2019-04-03 | Kategória: Életstílus

A légszennyezéstől sikolt a természet Munch ikonikus képén

Talán nincs még egy olyan ikonikus és világszerte jól ismert alkotása a skandináv képzőművészetnek, mint Edvard Munch norvég expresszionista festő (1863-1944) Sikoly című titokzatos képe, ami csaknem annyira foglalkoztatja a közvéleményt, mint Leonardo da Vinci Mona Lisája.

Feltöltve: 2019-04-01 | Kategória: Életstílus

Second-hand tányérokból lyuggat ékszereket egy művész

Cukortartóból fülbevaló, tányérból nyaklánc, csempéből gyűrű? A kreatív művész apró lukakat fúr régi porcelánedényekbe, és kész is az ékszer!

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2019-03-28 | Kategória: Életstílus

Egy napra hazavihet egy Picassót

Az ötlet, amivel egy Picasso-kiállítást reklámoznak, kicsit olyan, mintha egy Hamupipőke-rajongó műgyűjtő fejéből pattant volna ki. Arról nincs információnk, hogy akkor vinnék vissza a múzeumba, mikor éjfélt üt az óra, de úgy lenne stílusos.

Feltöltve: 2019-03-27 | Kategória: Életstílus

Félig elsüllyesztett, víz alatti étterem

Lélegzetelállító vízalatti étterem nyílt Norvégiában, az UNDER. Morózus, minimalista, letisztult és egész egyszerűen menő északi design. A végeredmény a Snøhetta építész- és designstúdió nevéhez köthető.

Feltöltve: 2019-03-25 | Kategória: Életstílus

Szeretnek-e zenét hallgatni a növények?

Ha ránk ilyen nagy hatással van egy-egy zenemű, miért hagyná hidegen a növényeket? Utánanéztünk, van-e a növények és a zene viszonyára vonatkozó kutatás.

Feltöltve: 2019-03-19 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld