Főoldal » Életstílus
Félő, hogy nem lesz meg év közepére a világszintű nyájimmunitás Az influenzaoltás védhet a koronavírus ellen is Elégtelen pajzsmirigyhormon-pótlás és kórházi kimenetel Jobb kezekben lehet Pintér Sándornál az egészségügy, mint Káslernél volt Megfejtették a hirtelen csecsemőhalál szindróma okát? A nőket és a cukorbetegeket veszélyezteti a befagyott váll szindróma Az újrahasznosítás és a lassulás jegyében jön a Műtárgyak éjszakája Betegségre is utalhat ha semmit sem tudunk kidobni Európa első gluténjelző segítőkutyája magyar
A vakcinák biztonságosak az állapotos nők számára, sőt csökkentik a halvaszülés kockázatát,,https://rumble.com/v14ybqt-drs-malone-mccullough-yeadon-s-cole-a-vakcinkrl-s-a-kormny-zsarnoksgrl.h...''Mesés kastélyparkok Magyarországon,,[email protected]''Koronavírus: egyre több oltott hal meg az Egyesült Államokban,,Hányszor oltottak?''6,408 millió a beoltottak, 6748 az új fertőzöttek száma Magyarországon, az elmúlt héten elhunyt 77 beteg,,SŐŐŐŐŐT, már Fritz Tamás is felébredt, és már ő maga is ébresztget: https://magyarnemzet.hu/veleme...''6,408 millió a beoltottak, 6748 az új fertőzöttek száma Magyarországon, az elmúlt héten elhunyt 77 beteg,,Látva a számokat, úgy tűnik, hogy kezd ébredezni a nemzet már a második kísérleti oltás után...''

Életstílus

Négyezerötszáz éves szoborfejet talált egy gázai földműves

Négyezerötszáz éves szoborfejet talált egy gázai földműves a Gázai övezet déli részén, Hán-Junisznál - jelentette a The Jerusalem Post című izraeli újság honlapja.

Feltöltve: 2022-04-28 | Kategória: Életstílus

A hétvégén rendezik a vonósnégyesek fesztiválját

A hétvégén rendezik Budapesten a vonósnégyesek fesztiválját, amelynek programjában idén Wolfgang Amadeus Mozart művei szólalnak meg.

Feltöltve: 2022-04-06 | Kategória: Életstílus

Lenyűgöző 9 ezer éves szentélyt találtak a jordániai sivatagban: emberalakokat ábrázolnak a kövek

A szentély különlegessége, hogy szinte érintetlen.

Feltöltve: 2022-03-30 | Kategória: Életstílus

Félszáz program várja az érdeklődőket idén Kiskőrösön

Versmondó flashmobbal, verspaddal, egyedülálló kültéri installációkkal, gasztronómiai különlegességekkel és megújult kiállítóterekkel várják az érdeklődőket a Petőfi-emlékévhez kapcsolódóan Kiskőrösön, a költő szülővárosában.

Feltöltve: 2022-03-16 | Kategória: Életstílus

Európai szinten is különleges magyar látnivalót újítottak fel

Az oroszlány-majkpusztai kamalduli remeteség felújítása, a díszkert rekonstrukciója, a kastély kiállításainak létrehozása, valamint a kiszolgáló épületek felépítése összesen 3,2 milliárd forintból valósult meg.

Feltöltve: 2022-03-09 | Kategória: Életstílus

Hosszú évek után újra a Víg színpadán játszik Rudolf Péter

Barátom, Harvey címmel készül bemutatóra a Vígszínház. Mary Chase groteszk vígjátékát Valló Péter rendezi, az új produkcióban, amelyet április 9-én láthat először a közönség, hosszú évek után újra a Vígszínház színpadán játszik Rudolf Péter.

Feltöltve: 2022-02-23 | Kategória: Életstílus

Túlvilági szertartásról árulkodnak a Peruban előkerült leletek

Egy perui ásatáson hat gyermek mumifikált holttestét találták meg. A régészek szerint a gyerekeket feláldozhatták, hogy egy elhunyt nemesembert a túlvilágra kísérjenek.

Feltöltve: 2022-02-17 | Kategória: Életstílus

Megtalálhatták James Cook hajóját – videó

Ausztrál tengerészeti szakértők szerint James Cook hajójának roncsait találhatták meg Newportnál, amerikai régészek szerint azonban ez még nem igazolódott kellőképpen.

Feltöltve: 2022-02-07 | Kategória: Életstílus

Megnyílt a Magyar Zene Háza

A Magyar Zene Háza átadása a Liget Budapest projekt első nagy "csúcsra érése" - fogalmazott a nyitóünnepségen Baán László.

Feltöltve: 2022-01-28 | Kategória: Életstílus

Farsangot rendez a hétvégén a fővárosi állatkert

Változatos programokkal, egyebek mellett látványetetésekkel, ismeretterjesztő előadásokkal, kézműveskedéssel várja látogatóit a Fővárosi Állat- és Növénykert a hétvégén, a Mackófarsang című rendezvényen - tájékoztatta az intézmény hétfőn az MTI-t.

Feltöltve: 2022-01-26 | Kategória: Életstílus

Így zárd az évet - Szilveszteri programok 2021-ben Budapesten

December utolsó napjai számtalan izgalmas lehetőséget kínálnak Budapesten 2021-ben.

Feltöltve: 2021-12-28 | Kategória: Életstílus

Újjáépíthetik a zsámbéki romtemplomot, építéstörténeti dokumentáció készül róla

A közbeszerzés leírásából kiderül, hogy a dokumentáció egy későbbi tervpályázat alapjául szolgálhat, aminek fókuszában a premontrei templom és kolostor "rekonstrukciója és újjáépítése" áll.

Feltöltve: 2021-12-16 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld