Főoldal » Életstílus

Melyik gyógyszerek okoznak hyperkalaemiát?

Kép
 
Konferenciák, kongresszusok, továbbképzések - 2019. október Saját maga látta el szívrohamát az egyedül műszakban lévő ápoló Perinatális HIV fertőzés A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Fenntartóváltás után megalakul az Egyetemi Klinikák Tanácsa Új regionális igazgatót választ a WHO bizottsága A szexhiány 7 káros egészségügyi és lélektani hatása Mikor kezdtünk el ráadást követelni a hangversenyeken? 5 őrült és zseniális sztori Mozartról
Mikor lehetséges a prosztatarák fokális kezelése?,,Természetesen minden cikk csak valamilyen kis területtel foglalkozik... A tumor kiterjedésétől füg...''Új eljárás a a Lyme-kór kimutatásában,,Aztan mennyi vert kell levenni hogy legalabb 1 db borreliat ki lehessen mutatni? Keressuk a tut a s...''Hogyan próbálta a jazzt felhasználni a saját céljaira Hitler?,,[email protected]''Újabb leletre bukkantak Jézus szülőhelyén,,Milyen jo latni a kepen a lelet mellett a megvalosulo okumenet.''Gynecomastia - klinikai iránymutatás 2019,,Tisztelt Olvasó! A cikk csak egy rövid kivonata az ajánlásnak , melyet a következő oldalon részl...''

Életstílus

Kívül-belül régi pompájában ragyog a Párisi Udvar

Sokszor jártunk már a Párisi udvarban, a felújítás kezdete előtt és alatt is, így egyes részleteket már láthattunk, amint előbukkannak az évtizedes kosz és átépítés alól, ám erre a döbbenetes “váó” élményre még így se tudtunk teljesen felkészülni, amikor beléptünk az épületbe.

Feltöltve: 2019-06-03 | Kategória: Életstílus

Miért imádták a viktoriánusok a hajból készült ékszereket?

A rövid válasz részben a korszak névadójához kötődik: Viktória királynő rajongva szeretett férjének elvesztésekor kezdett el viselni egy, Albert herceg hajfürtjeit rejtő medaliont, és ezzel divatot teremtett.

Feltöltve: 2019-05-09 | Kategória: Életstílus

Milyen nyelven beszélt Ádám és Éva?

Hogyan tanul meg egy gyerek beszélni? Utánozza, amit hall. A történelem során viszont többen úgy gondolták, hogy a gyerekek az emberiség univerzális nyelvével születnek meg, és kegyetlen kísérletekkel igyekeztek ezt előcsalogatni belőlük.

Feltöltve: 2019-05-07 | Kategória: Életstílus

200 modern művészeti könyvet tett ingyen elérhetővé a Guggenheim Múzeum

A New York-i intézmény több mint 200 digitális könyvet kínál fel a modern művészet szerelmeseinek – szúrta ki a Rebellive Magazin. A művek ráadásul nemcsak online olvashatók, de le is tölthetők az intézmény internetes archívumából.

Feltöltve: 2019-05-06 | Kategória: Életstílus

Leonardo da Vinci, a sztár

Ötszáz éve hunyt el Leonardo, de a modern kor nem engedi nyugodni. Kéthavonta jelenik meg újabb tanulmány megfejtve, hogy Mona Lisa valójában fogatlan és kancsal volt, vagy egyszerűen férfi, pontosabban maga Leonardo.

Feltöltve: 2019-05-06 | Kategória: Életstílus

Kicsoda valójában a hölgy a híres „We Can Do It!” poszteren?

Mindenki ismeri az ikonikus posztert, amelyen egy nő feszít, mellette a híres szlogen: „Meg tudjuk csinálni”. De kicsoda a képen látható hölgy?

Feltöltve: 2019-05-01 | Kategória: Életstílus

A sör tarthatott fenn egy ősi társadalmat

Az inkákat megelőző perui birodalom sörfogyasztási és sörfőzési szokásait vizsgálta meg egy amerikai kutatócsoport.

Feltöltve: 2019-04-29 | Kategória: Életstílus

Az élő akt-installációk nagymestere

Spencer Tunick amerikai fotós munkái rendszerint kimeríthetetlen témát nyújtanak a sajtónak, kiállításai mindig nagy visszhangot keltenek. Tunick nagyvárosokban készíti hatalmas méretű fotóit több száz vagy ezer statiszta részvételével, akik meztelenül hömpölyögnek az utcákon apokaliptikus hangulatot teremtve.

Feltöltve: 2019-04-25 | Kategória: Életstílus

40 könyvesbolt működik az 1500 lakosú kisvárosban

Wales-ben az angol határ mellett létezik egy kis mezőváros, Hay-on-Wye, a Wye folyó partján. A ,,Könyvek városának” is nevezik, hisz a városka 40 könyvesboltnak ad otthont, ahol többnyire használt könyveket árulnak.

Feltöltve: 2019-04-19 | Kategória: Életstílus

„Egy gésa soha nincsen készen” – beszélgetés gésákkal az életükről és a hivatásukról

A japán-magyar diplomáciai kapcsolatok felvételének 150. évfordulója alkalmából érkezett Magyarországra Sayuki, Asaka, Tazusa és Taematsu, a tokiói Fukagawa negyed négy gésája.

Feltöltve: 2019-04-17 | Kategória: Életstílus

Denevérekkel védekezik a könyvtár a kártevők ellen

A Portugália egyik legszebb épületének számító Mafra-palota könyvtárában nem az ott őrzött kötetek számítanak az egyetlen kuriózumnak.

Feltöltve: 2019-04-11 | Kategória: Életstílus

Miért f alakú a hegedű hanglyuka?

Vajon hogyan alakult ki e furcsa forma, és valóban használ-e a hegedű hangjának? Mint kiderült, az f-lyuk történetére minden más technológiai fejlesztésnél jobban illik az evolúció kifejezés.

Feltöltve: 2019-04-04 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 5 6 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld