Főoldal » Életstílus

Mi a biszfoszfonátok egyik veszélyes komplikációja?

Kép
 
Füstbe ment egészség
Füstbe ment egészség

A statisztika szerint a világon egymilliárd ember dohányzik, azaz a Föld lakosságának több mint 13,5%-a. A dohányzás egészségügyi és gazdasági következményei világszerte riasztóak.

Paroxetinnel a vastagbéldaganatos sejtek ellen? Újragondolt irányelv nagy változásokkal: az asztma kezelése. 2. rész Éjszakai szeméremtest viszketés 2.rész A kamara döntse el, hogy a hálapénzért járjon-e büntetés Megjelent a kínai koronavírus Ausztráliában is Igazolás vagy meghatalmazás kell az e-recepthez A madarak alakja mutatja ökológiai szerepüket Kosztolányi, a kokainista A nimfomán császérné története
Most már biztos, hogy emberről emberre terjed a Kínában fertőző új koronavírus,,Millió kínai turista behozhatja Európába is!''A szexhiány 7 káros egészségügyi és lélektani hatása,,🤗''Alzheimer prevenció: mit tudunk ma?,,Ennél azért többet is tehetünk , napi 400mg szervesMg+1000mg Lecitin +100mg Q10 +1000mgvit C. Német...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,A hálapénz kérdése sokkal bonyolultabb.Gyakorlatilag meg kell szüntetni a szabad orvosválasztást. I...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,Remek dolog , hogy a kamara ismét a hálapénzzel foglalkozik , talán azzal is kellene , hogy a magya...''

Életstílus

A csomagolás kihat az étel ízére

A fehér szín mindent édesebbé tesz? Nem. Bizonyos esetekben pont csökkenti az édes ízt, ha fehér tányérból eszünk. Ennek semmi köze az ételek cukortartalmához, az agyműködéshez annál inkább.

Feltöltve: 2020-01-20 | Kategória: Életstílus

Vissza a gyökerekhez: reneszánszát éli a kovászos kenyér

A nagyüzemi sütödékben készült kenyerek gyenge minősége egyre nagyobb igény támasztott a fogyasztókban a régi ízek, az igazi, kovászos kenyerek iránt. Ez az igény megteremtette a kenyérsütés új hullámát, a kézműves pékségek világát, és a konyhákban is egyre többen próbálkoznak a kovász életre keltésével.

Feltöltve: 2020-01-15 | Kategória: Életstílus

Forró csoki hideg napokra

A hideg idő beköszöntével és jár egy-két remek dolog, az egyik ilyen a forró italok. Lehet édes, keserű, alkoholos és alkohol nélküli egy biztos meleg bögrét tartani a kézben és kicsit merengeni, az nagyon jó dolog.

Feltöltve: 2019-12-24 | Kategória: Életstílus

A Jack Daniels titkos receptje

Egy, a családja történetét kutató férfi véletlenül fedezte fel a legendás Jack Daniels amerikai whiskey receptjét egy 1853-ból származó, gyógyfűfőzetek receptjeit leíró walesi könyvben.

Feltöltve: 2019-12-23 | Kategória: Életstílus

10 zöldség, amely valójában gyümölcs

Legtöbben azon vitatkoznak, hogy a paradicsom zöldség-e, vagy gyümölcs. Ki ezt mondja, ki azt, különböző érvekkel alátámasztva a véleményt. A paradicsomon kívül van még néhány ,,zöldség”, amin lehetne vitatkozni, s ami tulajdonképpen lehet, hogy nem is az, írja a Treehugger.com.

Feltöltve: 2019-12-06 | Kategória: Életstílus

Veszélyezteti a piros almák színét az éghajlatváltozás

A klasszikus alma piros. Természetesen vannak sárga, zöld, olykor még foltos almák is, de a klasszikus mégiscsak a piros alma. Az emberek generációk óta előnyben részesítik a piros almát, ám az emelkedő hőmérséklet talán épp a szép színnek árt.

Feltöltve: 2019-12-06 | Kategória: Életstílus

Ez az a krém, ami körül évezredes vita folyik

Tiszta sor, hogy a legjobb dolgokat minden nemzet a magáénak tudná. Beindul az öntudat és a versenyszellem, hogy az az egyedülálló zene, tánc, építészeti stílus, tárgy, netán étel, vagy ital csakis tőlük ered.

Feltöltve: 2019-12-04 | Kategória: Életstílus

Mitől pattog a popcorn?

Mintha az ősrobbanást játszanánk el egy serpenyőben, úgy lesz a pici, sötét és rettentő kemény kukoricamagból hirtelen ötvenszer nagyobb, puha, ízletes csemege.

Feltöltve: 2019-12-02 | Kategória: Életstílus

Hogyan lesz a legfinomabb a tojásrántotta?

Mindenhonnan azt halljuk, hogy rántottát mindenki tud sütni. Konyhai amatőrök mégis félve állnak neki ennek az egyszerű ételnek.

Feltöltve: 2019-11-29 | Kategória: Életstílus

Miért hosszúkás a sörösüveg nyaka?

A modern sörösüveg formája talán unalmasnak és meglehetősen egyszerűnek tűnhet számodra, de jó tudnod, hogy évszázados innováció áll mögötte. És az sem véletlen, hogy az üveg nem átlátszó, hanem barna vagy zöld.

Feltöltve: 2019-11-26 | Kategória: Életstílus

Milyen részekből készülnek a legjobb húslevesek?

Mik a legfontosabb szempontok, amelyek alapján kiválaszthatjuk a legfinomabb húsleves alapanyagát? Bármilyen húsdarabból jó leves lesz, vagy csak a drágább a jó? Vagy épp ellenkezőleg, az olcsó a levesnek való? Hogyan válasszunk, ha épp nem kapható a kedvenc kombinációnk?

Feltöltve: 2019-11-19 | Kategória: Életstílus

Állítólag ez a világ 5 legkülönlegesebb üdítője

Curry, joghurt, fokhagyma, zeller – csak pár a bizarr hozzávalók közül. Az egyik az ötből már Magyarországon is kapható.

Feltöltve: 2019-11-12 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld