Főoldal » Életstílus

Mit jelent az antidótum eredetileg?

Kép
 
A Moderna szerint hónapok múlva vethető csak be új oltás az omikron ellen Jakab Ferenc: elképzelhető, hogy a szupervariáns 40-50 százalékra csökkenti a vakcinák hatékonyságát OGYÉI: az EMA hatról kilenc hónapra emelte a Pfizer vakcinájának lejárati idejét Véradásra és plazmaadásra kér a vérellátó szolgálat Influenza és a pneumococcus elleni oltás is van már a patikákban Az előző héten több mint 12 ezren fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel Eddig csak gyógyítani tudtak, de most már szaporodnak is az első élő robotok Kutatás mondta ki: Azok, akik hisznek a horoszkópban, kevésbé intelligensek 8 szobanövény, amitől irtóznak a pókok: garantáltan kimenekülnek a lakásból
Ezekről a tünetekről ismerhető fel az omikron variáns,,A befektetett energia kamatozik.''Most úgy tűnik, már csak a természetes fertőződés állíthatja meg a vírust,,"Október 10-én vettük át a vezetést a lengyelektől, s november eleje óta nemhogy javult volna a hel...''Orosz orvosok ismert oltásellenzőket hívtak meg az intenzív osztályra,,"Egy gondolat bánt engemet Leszedálva, lélegeztető gépen-halni meg..." biztos, hogy ez a legjob...''Koronavírus: Szlávik János szerint Rusvai Miklós meglátása nem helyes,,Szlávik:A koronavírus nem ilyen [mint a feketehimlő], ez egy folyamatosan változó ...''Közzé tették, hogy milyen és mennyi oltóanyag áll rendelkezésre Magyarországon,,De jó!''

Életstílus

Mennyire egészséges az ecet? Tényleg méregtelenítő hatású?

Vannak, akik számára az ecet csupán egy plusz íz a salátában. Mások azonban azért is kedvelik – ami különösen igaz az almaecetre –, mert egy sor pozitív egészségügyi hatást tulajdonítanak neki.

Feltöltve: 2021-09-17 | Kategória: Életstílus

Több ok miatt is értékes az olívaolaj

Manapság szinte mindenhonnan azt halljuk, hogy a mediterrán népekhez hasonlóan nekünk is érdemes sokkal több olívaolajat fogyasztanunk az egészségünk megőrzése érdekében. Érdemes bevezetni a mindennapi étkezésünkbe, lássuk, hogy miért is:

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2021-08-19 | Kategória: Életstílus

Szombaton tartják a Nyitott Főzdék Napját

Országszerte huszonöt magyar kisüzemi sörfőzde várja a látogatókat sörkóstolókkal, új főzetek bemutatóival és számos egyéb programmal szombaton a 2. Nyitott Főzdék Napján.

Feltöltve: 2021-06-04 | Kategória: Életstílus

A nőknek tiltották, mások ma is rettegnek tőle: hét érdekesség a borról

Tudják, honnan ered az "egészségünkre" kifejezés? És azt, hogy mikor nevezünk egy bort vintage-nek? Gondolták volna, hogy létezik borfóbia?

Feltöltve: 2021-05-26 | Kategória: Életstílus

A világon elsőként engedélyezték mesterséges csirkehús értékesítését Szingapúrban

Szingapúr a világon elsőként engedélyezte laboratóriumi körülmények között előállított csirkehús értékesítését - írja a BBC News.

Feltöltve: 2020-12-07 | Kategória: Életstílus

Magyar pezsgő is van a világ legjobbjai között

Minden eddiginél több nevezéssel, mintegy 30 ország részvételével zajlott le idén a világ legnagyobb, egyben legszigorúbb nemzetközi pezsgőversenye, a Champagne és Pezsgő Világbajnokság (CSWWC). Magyarországról a somlói Kreinbacher Birtok Brut Classic 2016 Magnum pezsgője kapott aranyérmet és további két tétel kapott ezüst minősítést.

Feltöltve: 2020-11-27 | Kategória: Életstílus

Mr. Bean mackója lett Kolodko Mihály új miniszobra

Bár a városban látszólag megállt az élet, a gerilla-miniszobrairól ismert Kolodko Mihály nem pihen.

Feltöltve: 2020-11-20 | Kategória: Életstílus

Szőlőhegyi piknik, Márton-napi libaságok, őszi hangulat - Ezeket a programokat érdemes meglátogatni hétvégén

Ez a hétvége a Márton-napi libás ételekről, a finom borokról és az őszi hangulatról szól, gasztrotúrán, pincesétán és borkóstolón is részt vehetsz.

Feltöltve: 2020-11-05 | Kategória: Életstílus

Kopogtat a jövő - újszerű módszer tejtermékek 3D nyomtatására

A technológia nem veszélyezteti a hőérzékeny tápanyagokat. A szingapúri Műszaki és Tervezői Egyetem (SUTD) kutatói kifejlesztettek ki egy új módszert a tej alapú termékek közvetlen tintaírással (DIW) történő 3D nyomtatására szobahőmérsékleten, úgy, hogy a hőmérsékletre érzékeny tápanyagok nem sérülnek a folyamat során – írja a ScienceDaily.

Feltöltve: 2020-09-23 | Kategória: Életstílus

2020-ban a CURIOSITAS – Kíváncsiság lett Magyarország Tortája

Füredi Krisztián tápiószecsői cukrászmester alkotása, a „CURIOSITAS – Kíváncsiság” fantázianevű torta viselheti idén a kitüntető címet. A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt a JÓkenyér cukrászat csapata nyerte a „Szentivánéji Álom” tortával.

Feltöltve: 2020-08-05 | Kategória: Életstílus

Magyar sikerek a VinAgora nemzetközi borversenyen

2020 az egész világ számára egy szokatlan, lemondásokkal, kihívásokkal és tanulságokkal teli év, pedig még csak a felénél járunk. A világjárvány nem csak mindannyiunk hétköznapjait forgatta fel fenekestül, de szinte minden ágazatot érintett valamilyen módon. Nem volt ez másként a borászszakmával sem: kora tavasztól a világ nemzetközi és helyi borversenyei – érthető módon – sorra lemondták rangos borversenyeiket, néhányan voltak csak, akik az év második felére halasztották a megméretéseiket.

Feltöltve: 2020-07-24 | Kategória: Életstílus

Gordon Ramsaynek dolgozott, most pedig Budapesten nyitott éttermet a Michelin-csillagos séf

A fővárosban nagyon sok nemzet konyháját meg lehet kóstolni, de akinek például portugál ételekre fáj a foga, nincs könnyű helyzetben, bár nem is annyira lehetetlen a küldetés. Mostantól mindenesetre eggyel több hely lesz, ahol meg lehet ismerkedni az ország gasztronómiájával.

Feltöltve: 2020-07-17 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld