Főoldal » Életstílus

Melyik antibiotikum bactericid?

Kép
 
Levothyroxin és szívelégtelenség A pilóták és a melanoma kockázat Új terápia vashiányos felnőttek részére A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Egy orvos is megkapta a Boldog Gizella-díjat Budapest legnagyobb egészségügyi beruházása a terv szerint halad A betegség egy jó görbe tükör, válasz a világra, amiben élünk Már megint felfedeztek valamit a vörösborral kapcsolatban 10 technológia, ami megváltoztatja a mindennapjainkat
Mikor lehetséges a prosztatarák fokális kezelése?,,Természetesen minden cikk csak valamilyen kis területtel foglalkozik... A tumor kiterjedésétől füg...''Új eljárás a a Lyme-kór kimutatásában,,Aztan mennyi vert kell levenni hogy legalabb 1 db borreliat ki lehessen mutatni? Keressuk a tut a s...''Hogyan próbálta a jazzt felhasználni a saját céljaira Hitler?,,[email protected]''Újabb leletre bukkantak Jézus szülőhelyén,,Milyen jo latni a kepen a lelet mellett a megvalosulo okumenet.''Gynecomastia - klinikai iránymutatás 2019,,Tisztelt Olvasó! A cikk csak egy rövid kivonata az ajánlásnak , melyet a következő oldalon részl...''

Életstílus

Meglepő ötlettel rukkolt elő egy nagy múltú Champagne-ház

A François Dubois Champagne-ház a környezettudatosság jegyében egy figyelemre méltó újdonságot mutatott be a közelmúltban.

Feltöltve: 2019-08-22 | Kategória: Életstílus

Vajon másképp készült régen a bor?

Mit értünk hagyományos kontra modern borstíluson? Valóban sokat hallani a borszakmában az „old school" és „new school" kifejezéseket, de értjük is, mit jelentenek?

Feltöltve: 2019-08-21 | Kategória: Életstílus

Kihirdették, melyik lett Magyarország Tortája 2019-ben

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete idén tizenharmadik alkalommal hirdette meg a „Magyarország Tortája” versenyt az augusztus 20-i nemzeti ünnepünk, államalapító Szent István ünnepe, Magyarország szimbolikus születésnapja köszöntésére.

Feltöltve: 2019-08-08 | Kategória: Életstílus

Mennyire egészséges a görögdinnye?

Egy meleg nyári napon nincs is semmi, ami jobban esne az embernek egy (vagy több) szelet hideg dinnyénél.

Feltöltve: 2019-07-30 | Kategória: Életstílus

Finom és környezetbarát: ehető kávéscsésze

Ehető kávéscsészét kínál egy egyiptomi kávézó műanyag helyett. Nagyon jól néz ki! Ön inna ilyen csészéből egy feketét vagy egy cappuccinot?

Feltöltve: 2019-07-19 | Kategória: Életstílus

Így készül a konyakmeggy

A finomság készítése összetett és izgalmas folyamat. Lessenek be velünk egy aprócska üzembe.

Feltöltve: 2019-07-16 | Kategória: Életstílus

Hogyan dobdjuk fel a megszokott paradicsomlevest?

A paradicsomlevest nem lehet megunni, legalábbis a gyerekek sehogy sem akarják. Pedig a menzán is legalább hetente egyszer feltűnik a menün, mégis kitartóan imádják.

Feltöltve: 2019-07-11 | Kategória: Életstílus

7 szuper vidéki étterem, amiket tényleg érdemes kipróbálni

Szerencsére az ország egyre kevésbé Budapest-központú, így vidéken is számos olyan hely nyílt, amely mára kultikus pozíciót vívott ki magának. Bemutatunk néhány helyet, amiket érdemes meglátogatni egy belföldi nyaralás, kirándulás alkalmával.

Feltöltve: 2019-07-11 | Kategória: Életstílus

Hogyan sütnek palacsintát a fizikusok?

A jó palacsinta tésztája szinte légies, egyenletesen vékony, a sütéséhez nem árt egy kis rutin sem. Amit a konyhatündérek gondolkodás nélkül tökéletesre készítenek, az a fizikusoknak fejtörést okozott.

Feltöltve: 2019-06-25 | Kategória: Életstílus

A jó kenyeret mindenki megérdemli

A kenyér egyszerű dolog, mondhatnánk, hiszen csak liszt, só meg víz kell hozzá. Ezt az állítást az ipari sütödék előszeretettel cáfolják meg, mikor vegyi anyagok és adalékok garmadájával megpocsékolják a tésztát.

Feltöltve: 2019-06-24 | Kategória: Életstílus

Hat különleges koktélrecept kánikulai partikhoz

Ahogy a hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik, úgy kívánjuk egyre gyakrabban a hűsítő, jeges finomságokat. Ezek a koktélok felpezsdítenek a forró nyári napokon.

4 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2019-06-21 | Kategória: Életstílus

Eper a köbön - zamatos epres receptek

Szinte egész évben vásárolni lehet a különböző fajtákat, de azért az igazi, a szabadföldi eper, a szamóca illata nem hasonlítható a fóliasátrak alatt érlelődöttéhez.

Feltöltve: 2019-06-12 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld