Főoldal » Életstílus

Mikor halt meg az első diagnosztizált prostatarákos beteg?

Kép
 
Orbán: Nem oldjuk fel a korlátozásokat addig, amíg nem oltottunk be elég embert Koronavírus: a 0 vércsoport nagyobb védettséget ad COVID-19 a várandós nők körében Ki kell adni a kórházi ágyak kiürítéséről szóló utasítást Egyetemi modellváltás az orvosképzést nyújtó egyetemeknél Gulyás: a háziorvosok és a fogorvosok is részesülnek a béremelésből Mesterséges szaruhártyát kapott a 78 éves férfi, visszanyerte a látását Ez volt az első alkalom, hogy repülőgépről sikerrel lőttek ki űrrakétát Magyar kultúra napja 2021-ben is a Nemzeti Múzeumban
A magyar oltásigazolás egy óriási könnyítést ad a beoltottaknak,,Nagyon helyes hogy a rendezvényeket szálláshelyeket csak oltott személyek látogat hassal aki nem ...''A magyar oltásigazolás egy óriási könnyítést ad a beoltottaknak,,Miért ? Ha az oltás megvédi a beoltottat, mitől fél ? Aki retteg, pánikol, oltassa be magát !! H...''Orbán: Nem oldjuk fel a korlátozásokat addig, amíg nem oltottunk be elég embert,,Orbán szokás szerint ködösít és hazudik.''A magyar oltásigazolás egy óriási könnyítést ad a beoltottaknak,,Már több mint kétszázezren átestek a betegségen. Ők nem kaptak semmi lehetőséget. Hiába várták őket...''Csapdával buktatják majd le a hálapénzt elfogadó orvosokat,,Nem vagyok hálapénz-párti, esetemben ez régebben igen, ma már nem is releváns, de: 1. a borítékot ...''

Életstílus

A világon elsőként engedélyezték mesterséges csirkehús értékesítését Szingapúrban

Szingapúr a világon elsőként engedélyezte laboratóriumi körülmények között előállított csirkehús értékesítését - írja a BBC News.

Feltöltve: 2020-12-07 | Kategória: Életstílus

Magyar pezsgő is van a világ legjobbjai között

Minden eddiginél több nevezéssel, mintegy 30 ország részvételével zajlott le idén a világ legnagyobb, egyben legszigorúbb nemzetközi pezsgőversenye, a Champagne és Pezsgő Világbajnokság (CSWWC). Magyarországról a somlói Kreinbacher Birtok Brut Classic 2016 Magnum pezsgője kapott aranyérmet és további két tétel kapott ezüst minősítést.

Feltöltve: 2020-11-27 | Kategória: Életstílus

Mr. Bean mackója lett Kolodko Mihály új miniszobra

Bár a városban látszólag megállt az élet, a gerilla-miniszobrairól ismert Kolodko Mihály nem pihen.

Feltöltve: 2020-11-20 | Kategória: Életstílus

Szőlőhegyi piknik, Márton-napi libaságok, őszi hangulat - Ezeket a programokat érdemes meglátogatni hétvégén

Ez a hétvége a Márton-napi libás ételekről, a finom borokról és az őszi hangulatról szól, gasztrotúrán, pincesétán és borkóstolón is részt vehetsz.

Feltöltve: 2020-11-05 | Kategória: Életstílus

Kopogtat a jövő - újszerű módszer tejtermékek 3D nyomtatására

A technológia nem veszélyezteti a hőérzékeny tápanyagokat. A szingapúri Műszaki és Tervezői Egyetem (SUTD) kutatói kifejlesztettek ki egy új módszert a tej alapú termékek közvetlen tintaírással (DIW) történő 3D nyomtatására szobahőmérsékleten, úgy, hogy a hőmérsékletre érzékeny tápanyagok nem sérülnek a folyamat során – írja a ScienceDaily.

Feltöltve: 2020-09-23 | Kategória: Életstílus

2020-ban a CURIOSITAS – Kíváncsiság lett Magyarország Tortája

Füredi Krisztián tápiószecsői cukrászmester alkotása, a „CURIOSITAS – Kíváncsiság” fantázianevű torta viselheti idén a kitüntető címet. A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt a JÓkenyér cukrászat csapata nyerte a „Szentivánéji Álom” tortával.

Feltöltve: 2020-08-05 | Kategória: Életstílus

Magyar sikerek a VinAgora nemzetközi borversenyen

2020 az egész világ számára egy szokatlan, lemondásokkal, kihívásokkal és tanulságokkal teli év, pedig még csak a felénél járunk. A világjárvány nem csak mindannyiunk hétköznapjait forgatta fel fenekestül, de szinte minden ágazatot érintett valamilyen módon. Nem volt ez másként a borászszakmával sem: kora tavasztól a világ nemzetközi és helyi borversenyei – érthető módon – sorra lemondták rangos borversenyeiket, néhányan voltak csak, akik az év második felére halasztották a megméretéseiket.

Feltöltve: 2020-07-24 | Kategória: Életstílus

Gordon Ramsaynek dolgozott, most pedig Budapesten nyitott éttermet a Michelin-csillagos séf

A fővárosban nagyon sok nemzet konyháját meg lehet kóstolni, de akinek például portugál ételekre fáj a foga, nincs könnyű helyzetben, bár nem is annyira lehetetlen a küldetés. Mostantól mindenesetre eggyel több hely lesz, ahol meg lehet ismerkedni az ország gasztronómiájával.

Feltöltve: 2020-07-17 | Kategória: Életstílus

Szokatlan ízű az idei év fagyija

Egy balatonfüredi cukrász tarolt a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete versenyén.

Feltöltve: 2020-07-09 | Kategória: Életstílus

Sorsolással dönti el a főváros, hogy ki nyithat food truckot a rakparton

Pályázatot írt ki a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ a pesti alsó rakpart és a Városháza park időszakos vendéglátására.

Feltöltve: 2020-07-08 | Kategória: Életstílus

Miért lyukas a sajt?

A sajt az egyik legnépszerűbb étel a világon, ami nem csoda, hiszen közel 10 ezer éve az emberi étrend egyik alapja. Nem tudjuk pontosan, hogy mikor készült az első sajt, de az biztos, hogy hamarabb, mint hogy az ember kitalálta volna ezt az írás dolgot. A tudósok annyit azért sejtenek, hogy a nagy felfedezés a véletlen műve lehetett.

Feltöltve: 2020-07-08 | Kategória: Életstílus

Miért van fura íze a mikróban melegített kávénak?

Ha a mikróban melegíted meg, ami a korábban lefőzött kávéból maradt, akármilyen finom is volt, biztos lehetsz benne, hogy utána már nem lesz ugyanolyan.

Feltöltve: 2020-07-03 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld