Főoldal » Életstílus

Mi a PEHO syndroma?

Kép
 
Hogy meddig tart a koronavírus-járvány? Bill Gates két dátumot is mondott Megvan az orosz koronavírus-vakcina neve, 20 ország rendelt belőle A hypertonia klinikai gyakorlati irányelvei (ISH, 2020). 1.rész Már Magyarországon is vannak eredmények a koronavírus maradandó hatásairól Kókay András: A magánegészségügyi verseny nyertesei a betegek lesznek Debreceni orvosok is segítenek a bejrúti tragédia után A Golden Globe-ért versenyezhet Szabó Magda Pilátusának filmadaptációja Születésnapot ünnepel a budapesti állatkert A koronavírus ellen harcol, most koncertet ad a Medikus Zenekar
Megvan az orosz koronavírus-vakcina neve, 20 ország rendelt belőle,,Gratulálunk az oroszoknak , remélem , mi is rendeltünk tőlük. A lakosság átoltását minél előbb el k...''Letöltendő börtönbüntetésre ítélt a Kúria egy korrupt sebészt,,A börtönorvosi státusz is betöltött 2 évre.''Letöltendő börtönbüntetésre ítélt a Kúria egy korrupt sebészt,,Ő az akit kitüntettek?''Magyarországon egy körül van a vírus reprodukciós rátája,,Mi az, hogy “körül”? Máshol pontos adat van erről.''Letöltendő börtönbüntetésre ítélt a Kúria egy korrupt sebészt,,Helyes''

Életstílus

2020-ban a CURIOSITAS – Kíváncsiság lett Magyarország Tortája

Füredi Krisztián tápiószecsői cukrászmester alkotása, a „CURIOSITAS – Kíváncsiság” fantázianevű torta viselheti idén a kitüntető címet. A Magyarország Cukormentes Tortája versenyt a JÓkenyér cukrászat csapata nyerte a „Szentivánéji Álom” tortával.

Feltöltve: 2020-08-05 | Kategória: Életstílus

Magyar sikerek a VinAgora nemzetközi borversenyen

2020 az egész világ számára egy szokatlan, lemondásokkal, kihívásokkal és tanulságokkal teli év, pedig még csak a felénél járunk. A világjárvány nem csak mindannyiunk hétköznapjait forgatta fel fenekestül, de szinte minden ágazatot érintett valamilyen módon. Nem volt ez másként a borászszakmával sem: kora tavasztól a világ nemzetközi és helyi borversenyei – érthető módon – sorra lemondták rangos borversenyeiket, néhányan voltak csak, akik az év második felére halasztották a megméretéseiket.

Feltöltve: 2020-07-24 | Kategória: Életstílus

Gordon Ramsaynek dolgozott, most pedig Budapesten nyitott éttermet a Michelin-csillagos séf

A fővárosban nagyon sok nemzet konyháját meg lehet kóstolni, de akinek például portugál ételekre fáj a foga, nincs könnyű helyzetben, bár nem is annyira lehetetlen a küldetés. Mostantól mindenesetre eggyel több hely lesz, ahol meg lehet ismerkedni az ország gasztronómiájával.

Feltöltve: 2020-07-17 | Kategória: Életstílus

Szokatlan ízű az idei év fagyija

Egy balatonfüredi cukrász tarolt a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete versenyén.

Feltöltve: 2020-07-09 | Kategória: Életstílus

Sorsolással dönti el a főváros, hogy ki nyithat food truckot a rakparton

Pályázatot írt ki a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ a pesti alsó rakpart és a Városháza park időszakos vendéglátására.

Feltöltve: 2020-07-08 | Kategória: Életstílus

Miért lyukas a sajt?

A sajt az egyik legnépszerűbb étel a világon, ami nem csoda, hiszen közel 10 ezer éve az emberi étrend egyik alapja. Nem tudjuk pontosan, hogy mikor készült az első sajt, de az biztos, hogy hamarabb, mint hogy az ember kitalálta volna ezt az írás dolgot. A tudósok annyit azért sejtenek, hogy a nagy felfedezés a véletlen műve lehetett.

Feltöltve: 2020-07-08 | Kategória: Életstílus

Miért van fura íze a mikróban melegített kávénak?

Ha a mikróban melegíted meg, ami a korábban lefőzött kávéból maradt, akármilyen finom is volt, biztos lehetsz benne, hogy utána már nem lesz ugyanolyan.

Feltöltve: 2020-07-03 | Kategória: Életstílus

Kijött az új Michelin-kalauz, a budapesti éttermek közül mindegyik megtartotta a csillagát

A koronavírus-járvány miatt elcsúszott a Michelin-kalauz Main Cities Of Europe című regionális kiadásának premierje, de most végre megtudhattuk, hogy az Onyx megtartotta mindkét csillagát.

Feltöltve: 2020-06-23 | Kategória: Életstílus

Mi került egy király asztalára a középkorban? 6 étel II. Richárd uralkodói szakácskönyvéből

A középkori receptkönyv az egyik legrégibb, ismert szakácskönyv.

Feltöltve: 2020-05-25 | Kategória: Életstílus

Kiszámolták a tökéletes presszókávé receptjét

Habár a presszókávé, vagy hivatalosabban, az espresso talán a világ legnépszerűbb kávéfogyasztási formája, túl sok tényező van, amik miatt apró, vagy aprónál nagyobb eltérések lehetnek két főzet között.

Feltöltve: 2020-04-06 | Kategória: Életstílus

Most söpör végig a világon és nem koronavírus. Mi az?

Bár a világ legismertebb párlata nagy valószínűséggel a whisky/whiskey, távolról sem azt isszák a legtöbben. A kínai „pálinka”, vagyis a pajcsiu már megkezdte nemzetközi hódító útját is.

Feltöltve: 2020-03-13 | Kategória: Életstílus

Véletlenek, feleségek és az Auguszt-titok

Az, hogy Magyarországon egy vállalkozás 150 éven át szálljon apáról fiúra, nagyon ritka. Az Auguszt cukrászdinasztia története ilyen. A századik évfordulót Lenin miatt nem tudták megünnepelni, most márciusban viszont elindul a kerek évfordulóhoz kapcsolódó eseménysorozat egyebek mellett új süteményekkel.

Feltöltve: 2020-03-12 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld