Főoldal » Életstílus

Mire használtak először etanolt?

Kép
 
Magzatgyermek világnapja: A várandósság alatti diabétesz növelheti a fejlődési rendellenességek kialakulását Új kolchicin terápiás formula FDA jóváhagyással Az ACE-inhibitorok növelik a tüdőrák veszélyét 1. "Magának nagyobb szüksége van rá, mint nekem" Parazita ikertestvérével a hasában született egy kislány Kolumbiában A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Félig elsüllyesztett, víz alatti étterem 38 ember nézte végig, ahogy meggyilkolták a fiatal nőt Bakonyból származik a bakonyi sertésszelet és palóc a palóc? Dehogy!
Új kemoterápiákat javasolnak az onkológusok,,Mivel nem tudom, mikor lesz nyilvános ezen az oldalon, jelzem a Szakmai Kollégium Onkológia és Sugá...''Teljesen elbutulhatunk a sok fotózás miatt,,Gondolom, ez a figyelem megosztásával is összefüggésben lehet. Ha fotózok, akkor a képre is koncent...''Új kemoterápiákat javasolnak az onkológusok,,Érdekes, de nem új. A "régi típusú" szakmai kollégium is már felvetette a felesleges protokollok t...''Kevés az ügyeletes háziorvos, bajban sok önkormányzat,,Van olyan patikalánc ez például a PatikaPlus gyógyszertárak ahol az ügyeletért 900 forintot fizetne...''Kevés az ügyeletes háziorvos, bajban sok önkormányzat,,Ugyan ez van orvosi szinten.Hülye lenne dolgoznia minimál bérért,már rég el lehet felejteni azt ?ho...''

Életstílus

Bakonyból származik a bakonyi sertésszelet és palóc a palóc? Dehogy!

Valamilyen rejtélyes oknál fogva elképesztő vonzalmat érzünk a hangzatos ételelnevezések iránt. Különösen növeli egy-egy fogás értékét a szemünkben, ha valamilyen híres embernek vagy tájegységnek a nevét viseli magán.

Feltöltve: 2019-03-22 | Kategória: Életstílus

Bársonyosabb az ementáli, ha hip hopot hallgat

Bársonyosabb és nagyobb lyukú az az ementali sajt, amelyet folyamatosan zenén érlelnek, svájci kutatók szerint a hip hop ebből a szempontból hatékonyabb, mint Mozart zenéje.

Feltöltve: 2019-03-21 | Kategória: Életstílus

Végre megtalálták a tökéletes kávé titkát

Elsőre szokatlannak tűnhet a kávé és a kémia ötvözete, de egy kutatócsoport azt állítja, hogy rájöttek a tökéletes eszpresszó titkára.

Feltöltve: 2019-03-20 | Kategória: Életstílus

Megérkezett a medvehagyma! De mihez kezdjünk a tavasz slágerével?

Mindegy, hogy reggelente fagy van és olyan hideg, hogy még a könny is az arcunkra dermed: ha medvehagyma van a piacon, akkor már van ok az örömre és a reményre, hogy jön a tavasz.

Feltöltve: 2019-03-20 | Kategória: Életstílus

A paprika, a sercli és a sör az idei Gourmet Fesztivál slágertémái

Kétcsillagos bécsi séf, a koreai, az orosz és az albán konyha fenegyerekei és a legjobb olasz pezsgő is bemutatkozik a május 16-19. között a Gourmet Fesztiválon a Millenárison.

Feltöltve: 2019-03-13 | Kategória: Életstílus

A latin nemzetke közös nevezője: churros

Mi a közös Spanyolországban, Portugáliában és Latin-Amerikában a templomi barokkon kívül? A churros. Pontosabban churro, mert ez az egyes szám, bár ebből az édességből egyetlen darabnál nincs, aki megálljon.

Feltöltve: 2019-03-12 | Kategória: Életstílus

A kínai bagel - 500 éve megmentette a kínai katonák életét

Minden nemzetnek megvan a maga zsömléje - de gondolta volna, hogy Kínában konkrétan életmentő szándékkal jött létre, hogy megmentse a katonákat a japánoktól?

Feltöltve: 2019-03-11 | Kategória: Életstílus

A rántott csirkecombok atyja

Ami a történelemkönyvből kimaradt, mégis lehet, hogy befolyásolta mindennapjainkat. Legalábbis olykor az ebédünket.

Feltöltve: 2019-03-08 | Kategória: Életstílus

Tényleg olyan egészséges a kuszkusz?

A kuszkusz áldásos hatásairól sok helyütt olvashatunk, mégsem mondhatjuk, hogy mindenki számára ajánlható, szuper egészséges étel. Lássuk, milyen pozitív, illetve káros hatásai vannak ennek a klasszikus közel-keleti fogásnak!

Feltöltve: 2019-03-06 | Kategória: Életstílus

Mi a jó kenyér titka?

Tényleg nem túl egészséges kenyeret enni a szénhidrát és a glutén miatt? A Pékműhely alapítója szerint ez koránt sincs így, csak nagyon nem mindegy, hogyan készül a kenyér. Vajda Józseffel beszélgetett a Fidelio.

Feltöltve: 2019-03-05 | Kategória: Életstílus

Sörre bor, borra sör?

A német Witten/Herdecke Egyetem és az angol University of Cambridge kutatói nem nyugodtak. Íme a megcáfolhatatlannak látszó helyes válasz erre az emberiséget régóta foglalkoztató kérdésre.

Feltöltve: 2019-02-26 | Kategória: Életstílus

A vattacukor története

A légiesen könnyű vattacukor nemcsak az itthoni búcsúk és vidámparkok elmaradhatatlan finomsága, hanem az egész világon kedvelt édesség. Anno a gazdagok kiváltsága volt.

Feltöltve: 2019-02-26 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld