Főoldal » Életstílus

Mit fedezett fel Alexander Fleming?

Kép
 
Javítja a csokoládé a látást? Kockázatos szex a James Bond filmekben Az üdítőital fogyasztás és a halálozás Ez az internet valódi sötét oldala Először hibernáltak élő embert egy műtét során Egy halálos beteg tudós kiborggá alakítja magát Így épült fel az új Puskás Aréna – Videó Leukémiásak lehettek a „vámpírtámadások” áldozatai A brit katonák LSD-zve gyakorlatoztak a 60-as években
Orális patogén stroke betegek agyi embóliáiban,,Neurológus vagyok, nagyon fontosnak tartom az információt. Erről most értesültem''5 fontos tudnivaló a zoonózisokról 1.rész,,Nagyon sokan az állattal alszik,hülyeségnek tartom''5 fontos tudnivaló a zoonózisokról 1.rész,,Nagyon sokan az állattal alszik,hülyeségnek tartom''Transzgenerációs átok,,Örömmel üdvőzlőm a kezdeményezést , biztos,hogy munkájuk nagyon fontos , hiánypœtló.Dr Nagy Al...''A gingivitis és az Alzheimer-kór kapcsolata,,[email protected]''

Életstílus

Milyen részekből készülnek a legjobb húslevesek?

Mik a legfontosabb szempontok, amelyek alapján kiválaszthatjuk a legfinomabb húsleves alapanyagát? Bármilyen húsdarabból jó leves lesz, vagy csak a drágább a jó? Vagy épp ellenkezőleg, az olcsó a levesnek való? Hogyan válasszunk, ha épp nem kapható a kedvenc kombinációnk?

Feltöltve: 2019-11-19 | Kategória: Életstílus

Állítólag ez a világ 5 legkülönlegesebb üdítője

Curry, joghurt, fokhagyma, zeller – csak pár a bizarr hozzávalók közül. Az egyik az ötből már Magyarországon is kapható.

Feltöltve: 2019-11-12 | Kategória: Életstílus

Hungarikum lett a dobostorta

Bekerült a Hungarikumok Gyűjteményébe a dobostorta és bővült a Magyar Értéktár is. Az összegzés szerint a Hungarikum Bizottság döntése alapján a Magyar Értéktár része a jellegzetes dunántúli pásztorhangszer, a hosszifurugla; a regölés, a magyar cifraszűr és a betyárköltészet.

Feltöltve: 2019-11-08 | Kategória: Életstílus

Miért szereti valaki a csípőset, és a másik miért nem?

Van, aki el sem tudja képzelni a mexikói vagy indiai ételt kellő mennyiségű chili nélkül – valaki szerint annál jobb, minél csípősebb az étel, míg mások már a puszta gondolattól is kivannak, hogy picit csípősséget felfedezhetnek az ebédjükben.

Feltöltve: 2019-11-06 | Kategória: Életstílus

Különleges ital a Hebridákról

A Skócia nyugati partjainál található, sok szigetből és még több sziklazátonyból álló különleges hely a Hebridák szigetcsoportja, mely híres természeti szépségéről, gazdag állatvilágáról, gyapjúiparáról és a whiksyről. Ám most úgy tűnik, ennek az italnak vetélytársa akad.

Feltöltve: 2019-11-05 | Kategória: Életstílus

Hogyan nyugtat meg egy étel elkészítése?

Meditálni nem mindenki tud, de mi van, ha a főzésen keresztül sikerül elérni ugyanazt az áldásos hatású állapotot?

Feltöltve: 2019-11-01 | Kategória: Életstílus

A különböző űrtartalmú borosüvegek nevei

A 0,75-ös standard üveg még mindig a legelterjedtebb a világon, de egyre több kihívója akad. Mekkora a világ legnagyobb borosüvege? És honnan a névadók különös vonzódása a bibliai alakokhoz a nagy palackoknál? Megpróbáltunk utánajárni.

Feltöltve: 2019-10-31 | Kategória: Életstílus

Miért lett férfias étel a steak és nőies a saláta?

Ki és mikor döntötte el azt, hogy vannak férfiasabb ételek, és nőiesebbek? Miért van az, hogy ha valaki salátát vagy joghurtot lát a munkahelyi hűtőben, akkor kapásból azt feltételezi, hogy az valamelyik kolléganője ebédje, míg nagy húsok, a chili vagy a bacon tipikusan férfias ételnek számít?

Feltöltve: 2019-10-30 | Kategória: Életstílus

Libadalom Etyeken, a Gasztrosétányon

November 9-én ismét Libadalom lesz Etyeken, a Gasztrosétányon! Ínycsiklandó libás ételek, újbor, forró italok és a rendkívül népszerű libafuttatás várja az éhes, szomjas és kikapcsolódásra vágyó érdeklődőket!

Feltöltve: 2019-10-30 | Kategória: Életstílus

Igyunk fehérbort, száz évig fogunk élni

Azt mondják, a vörösbor egészséges. Kiderült, hogy a fehérbor is az, csak más miatt. Ha például kis kortyokban isszuk, és a kortyok között tartunk egy rövid szünetet, akkor még a fogaknak is jót tesz. Öt ok, amiért minden este érdemes elkortyolni egy pohár fehérbort.

Feltöltve: 2019-10-28 | Kategória: Életstílus

Fűszer, amihez vér tapad: a szerecsendió története

A szerecsendió évezredeken át a világ egyik legritkább fűszerének számított. Egészen az 1700-as évekig kizárólag egy aprócska kelet-indonéz szigetcsoport, a Banda-szigetek látta el a világot szerecsendióval.

Feltöltve: 2019-10-23 | Kategória: Életstílus

Á, csak bekapok valamit

Nyíltan vagy titokban: az emberek ötszáz éve isznak skót viszkit. Azonban skót viszkit enni…

Feltöltve: 2019-10-23 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld