Főoldal » Életstílus

Mit jelent a CAVE kifejezés?

 
Kutatások alapján a viselhető szívritmus figyelők alkalmazhatóak a hipoglikémia korai észlelésére A fiúk esetében a BMI pubertáskori változása növeli a felnőttkori szívelégtelenség kockázatát Kivonják a piacról a daclizumabot Egy egész korosztály vállhat védtelenné Családok, orvosok is szavazhatnak az év védőnőjére Hajrájához érkezett Az év praxisa pályázat! Így néz ki a világ legnagyobb óceánjárója Jó hír érkezett a dohányosok számára Hollywood aranykorának borzalmas bűnei
Miért élve főzik meg a homárt?,,Nem kell homárt enni, és ez, azt hiszem, nem eshet nehezünkre !''A világ 30 legrégibb orvosi egyeteme - 1. rész,,[email protected]''Nagyot változik a magánegészségügyi piac,,A minőséget az ott rendelő orvos fémjelzi, akiért a beteg elmegy a rendelésre. Ha nem kap megfelelő...''Merevedési zavart okozhatnak a pornófilmek? 1. rész,,Más a pornó és más egy jó nő.Engem mindig a nők tanítottak,aztán én őket,de van egy bevezető játék ...''Azonosították az Árpád-háziak DNS-ét,,Látható mekkorát hazudott történetírásunk a honfoglalásról és az eredetünkről, látható mennyire iga...''

Életstílus

Nemzetközi portugieserszemlét és borkóstolót tartanak Pécsen

Nemzetközi szemlét és borkóstolót tartanak a portugieser népszerűsítésére április 6-án és 7-én Pécsen, amelyen először kóstolhatják meg a borkedvelők a villányi borvidék új "közösségi bisztróborát".

Feltöltve: 2018-04-05 | Kategória: Életstílus

A badacsony legjobbjai áprilisban Budapestre jönnek

Április 14-én újra Budapesten mutatkozik be a Badacsonyi borvidék. 35 borászat több mint 150 féle bora mellett idén 15 turisztikai szolgáltató kínálata is várja a látogatókat.

Feltöltve: 2018-03-28 | Kategória: Életstílus

Sakura ünnep

Az ELTE Füvészkertben több éves hagyomány az évente megrendezett Sakura ünnep, amely mindig az áprilisi japán cseresznyefa virágzáshoz, Japán tradicionális ünnepéhez, az Ohanamihoz kapcsolódik.

Feltöltve: 2018-03-26 | Kategória: Életstílus

Húsvét a Várkert Bazárban

Színes családi programokkal, hagyományőrző foglalkozásokkal, koncertekkel, kiállításokkal, mesterségbemutatóval és gyermekprogramokkal vár ebben az évben is mindenkit a Várkert Bazár március 31. és április 2 között.

Feltöltve: 2018-03-26 | Kategória: Életstílus

Júniusban rendezik meg a miskolci operafesztivált

A fesztiválon bemutatásra kerülő egyik mű emléket állít Semmelweis Ignác magyar orvosnak, az "anyák megmentőjének", aki idén lenne 200 éves.

Feltöltve: 2018-03-23 | Kategória: Életstílus

Bach Mindenkinek fesztivál!

2018-ban negyedik alkalommal kerül megrendezésre Johann Sebastian Bach születésnapja alkalmából a Bach Mindenkinek Fesztivál. Koncertek aluljárókban, tereken, templomokban, hangversenytermekben. Öt nap, amikor Budapesten és sok más városban, mindenhol Bach szól!

Feltöltve: 2018-03-22 | Kategória: Életstílus

A város 21 különleges pontján olvasnak fel színészek kortárs szerzőktől – idén is lesz Irodalom Éjszakája

A március 21-i ingyenes esemény célja, hogy közelebb hozza és élménnyé tegye a kortárs irodalmat, de bejuthatunk olyan helyekre is, ahová a hétköznapokban nem biztos. Az idei helyszín a VI. kerület lesz.

Feltöltve: 2018-03-16 | Kategória: Életstílus

Borkikötő

A poharakban már tavaszi szelek fújnak és tizenhét, főként balatoni borászatot terelnek a Borkikötőbe március 15-én.

Feltöltve: 2018-03-08 | Kategória: Életstílus

Frida Kahlo-kiállítás lesz a Nemzeti Galériában

Többek között Frida Kahlo, Francis Bacon, Lucian Freud és a londoni iskola, majd Korniss Dezső kiállításaival várja a látogatókat idén a Magyar Nemzeti Galéria (MNG), a Szépművészeti Múzeum pedig októberben nyílik meg az átfogó rekonstrukció után.

Feltöltve: 2018-03-07 | Kategória: Életstílus

A kávékóstolás művészete

Mi a hasonlóság a bor és a kávé kóstolása között? Mi a helyes menete? Milyen uralkodó aromák jellemzőek a különböző fajtákra? Hogyan ismerhetjük fel a kávé hibáit? Milyen kávékészítési eljárások vannak?

Feltöltve: 2018-02-22 | Kategória: Életstílus

13. Magyar Borok Bálja

2018. február 24-én 13. alkalommal rendezik meg a magyar borok és gasztronómia legnagyobb presztízsű rendezvényét, a Magyar Borok Bálját.

Feltöltve: 2018-02-16 | Kategória: Életstílus

Kékfrankos Toros Bortúra

2018. február 10-én, szombaton, 11-18 óráig, első évben kerül megrendezésre a Kékfrankos Toros Bortúra, Szekszárd déli részén található 3 pincészet összefogásával.

Feltöltve: 2018-02-08 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld