Főoldal » Életstílus

Ki igazolta először az erekben áramló vér nyomását?

Kép
 
Vesekő és antibiotikum D-vitamin hiány és a sarlósejtes anaemia Antibiotikum és a gyulladásos bélbetegség kapcsolata gyermekkorban A cukros üdítőitalok növelhetik a rák kockázatát Alvásdiagnosztikai labor a Borsod megyei kórházban Törvényjavaslat készült Romániában a marihuána orvosi használatára Így készül a konyakmeggy Hogyan dobdjuk fel a megszokott paradicsomlevest? 7 szuper vidéki étterem, amiket tényleg érdemes kipróbálni
Végtagmentő applikáció segíti a megelőzést,,Engemet meg kidobott az OEP az utolsó munkanapon,ez Orbán Viktor kormánya.Akkor még OEP volt most m...''Veszélyes baktériumok kutyákban, macskákban 2. rész,,Ezt a tartalmat,minden kutyatartónak el lehetne küldeni azaz 3.000.000 millió regisztrált kutyatula...''A zoledronát csökkenti a csonttörés gyakoriságát osteopeniában 1. rész,,Az eredmények - a zoledronsavat rendszeresen alkalmazó onkológusnak nem annyira meglepő módon - kic...''A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle,,Jó nyralást kiván: Imre''42-szer próbálták, egyszer sem sikerült megölni, de miért?,,[email protected]''

Életstílus

Felhúzza a horgonyt a Winelovers: jön a nyár talán legjobb borkóstolója

Több mint 100 boros rendezvénnyel a háta mögött a Winelovers folyamatosan keresi az új témákat, helyszíneket és lehetőségeket. Ezúttal Budapest legkomolyabb rendezvényhajójára viszik a népszerű hétköznapi sétálókóstolót, ahol nemcsak korlátlan étel-, bor- és pezsgőfogyasztásra készülhetnek a vendégek, hanem extra hosszú menetidőre is.

Feltöltve: 2019-07-05 | Kategória: Életstílus

Jön a Rozé, Rizling és Jazz Napok!

A Rozé Rizling Jazz Napok a VeszprémFest kísérőrendezvényeként 2011-ben indult, az esemény 2019-ben július 5. és 14. között várja vendégeit.

Feltöltve: 2019-07-03 | Kategória: Életstílus

Indul az idei levendulaszezon

2019-ben is Szedd magad! és más programok várják Tihanyban és Pannonhalmán a levendulakedvelőket.

Feltöltve: 2019-06-17 | Kategória: Életstílus

Vidám és borzongató programokkal vár ezen a hétvégén Szentendre

Június 15-16-án második alkalommal rendezik meg Szentendre legújabb kortárs művészeti fesztiválját, amelynek középpontjában egy fiatal lány halála körüli hiedelem, és a város csodás megmenekülése áll egy két és fél évszázaddal ezelőtti pestisjárványtól.

Feltöltve: 2019-06-13 | Kategória: Életstílus

Elkezdődött a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó

Csütörtökön vette kezdetét a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT), amely több mint 14 versenyelőadással és számos kísérőprogrammal várja a közönséget június 15-ig a baranyai megyeszékhelyen.

Feltöltve: 2019-06-06 | Kategória: Életstílus

Opera mindenkinek!

A Bartók Plusz Operafesztivál idei programjával június 14–23. között várja Miskolcra a zenerajongókat. Magyarországon először itt láthatják a legismertebb kortárs operaszerző, Eötvös Péter alkotását, Az Aranysárkányt.

Feltöltve: 2019-06-05 | Kategória: Életstílus

A régiónk legnagyobb képzőművészeti fesztiválja indul Szentendrén

Régi és új álmok címen fut idén Szentendre belvárosában a május 25-én induló Art Capital, melyen tizenkilenc tematikusan kapcsolódó kiállítást lehet megnézni, ezekhez kapcsolódóan pedig ötvenkét önálló programból válogatni.

Feltöltve: 2019-05-22 | Kategória: Életstílus

Játékos tanulás tabuk nélkül

Megdöbbentő pillanatról pillanatra követni a népesség alakulását, kevesebb mint egy másodperc alatt emelkedik a napi születések száma, miközben a halálozások számlálója másodpercről másodpercre pörög.

Feltöltve: 2019-05-01 | Kategória: Életstílus

Április végén lesz a biciklis felvonulás

Négy hídon, két rakparton és az Andrássy úton teker majd több tízezer ember az 5. I bike Budapest bringás felvonuláson.

Feltöltve: 2019-04-25 | Kategória: Életstílus

Borzsongás - Teleki Piknik

Május 4-én a Csányi Pincészet kertjébe is beköltözik Villány legnagyobb tavaszi programsorozata, a Borzsongás.

Feltöltve: 2019-04-15 | Kategória: Életstílus

Debrecen is csatlakozik az Irodalom éjszakájához

Idén Debrecen is csatlakozik az Irodalom éjszakája programsorozathoz, amelynek során a budapesti Radnóti Színház és a debreceni Csokonai Színház színészei olvasnak fel huszonkét ország irodalmából március 28-án Terézváros és Debrecen rendhagyó helyszínein.

Feltöltve: 2019-03-26 | Kategória: Életstílus

Az év „legcsajosabb” borkóstolója

Március 8-án ismét összejönnek Magyarország nagyszerű borásznői, hogy bemutassák boraikat a közönségnek. A Gyengébb? Nem! kóstolónak az idén is a Sofitel Budapest Chain Bridge ad otthont…

Feltöltve: 2019-02-27 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld