Főoldal » Életstílus

Ki igazolta először az erekben áramló vér nyomását?

Kép
 
SLE-ben jelentősebb a rituximabbal szembeni infúziós reakció, mint más betegségekben A serdülők és az orális fogamzásgátló tabletták 1.rész Akut szövődménymentes húgyúti fertőzés fiatal nőknél Megvan az ebola elleni védőoltás Egyre többen szavaznak a magán egészségügyre Családvédelmi akcióterv vs. házi gyermekorvoslás Poklot járva gyógyulnak a joghurtba zokogó anorexiások Elkészült a világ első szobanövényeknek írott mesekönyve Bizarr módszerekkel mérték régen a fájdalmat
Orális patogén stroke betegek agyi embóliáiban,,Neurológus vagyok, nagyon fontosnak tartom az információt. Erről most értesültem''5 fontos tudnivaló a zoonózisokról 1.rész,,Nagyon sokan az állattal alszik,hülyeségnek tartom''5 fontos tudnivaló a zoonózisokról 1.rész,,Nagyon sokan az állattal alszik,hülyeségnek tartom''Transzgenerációs átok,,Örömmel üdvőzlőm a kezdeményezést , biztos,hogy munkájuk nagyon fontos , hiánypœtló.Dr Nagy Al...''A gingivitis és az Alzheimer-kór kapcsolata,,[email protected]''

Életstílus

Egy éjjel, amikor mindenki olvas

Van az évnek egy éjjele, amikor minden a könyvekről szól: ez az Olvasás Éjszakája. Szeptember 28-án három helyszínen is várjuk a könyvek szerelmeseit. Csatlakozzon Ön is ingyenesen látogatható programsorozatunkhoz, és találkozzon személyesen az elmúlt időszak népszerű köteteinek szerzőivel.

Feltöltve: 2019-09-27 | Kategória: Életstílus

Ha süt, ha esik – 5 éves az óbudai Esernyős

A közösségi tér programjai fél évtizede színesítik a III. kerület kulturális kínálatát. A jubileumra születésnapi héttel várják a közönséget, melyben helyet kap az Esernyős profilját meghatározó képzőművészet, irodalom, zene és film, valamint egy különleges épületfelfedező séta is.

Feltöltve: 2019-09-17 | Kategória: Életstílus

Csütörtökön ismét Harmónia Orvosklub-est

Akik csütörtökök ellátogatnak a Semmelweis Egyetem rektori épületében lévő Semmelweis Szalonba, és részt vesznek a Harmónia Orvosklub kéthavonta megrendezett legújabb programján, alkalmuk lesz "megszemlélni az emberi szellem kristályba fagyott remekműveinek egyikét"

Feltöltve: 2019-09-11 | Kategória: Életstílus

Kürtöskalács Fesztivál októberben Budapesten

Idén október 11-13. között újra a tágas, közkedvelt Városliget ad otthont a 7. Kürtőskalács Fesztiválnak, melyen az édesszájú látogatókat rekordszámú kürtőskalács-készítő stand várja.

Feltöltve: 2019-09-11 | Kategória: Életstílus

Szeptember 7-én jön a 11. Pozsonyi Piknik

Minden eddiginél több színházi és gyerekprogrammal várja az érdeklődőket szeptember 7-én az immár tizenegyedik Pozsonyi Piknik, Újlipótváros kulturális, összművészeti fesztiválja.

Feltöltve: 2019-08-30 | Kategória: Életstílus

Égi jelnségek 2019. augusztus első felében

Láthatunk alkonyi holdsarlót, jönnek a Perseidák, a hónap legelején holdmentes, és egyre hosszabbodó éjszakák várnak.

Feltöltve: 2019-07-29 | Kategória: Életstílus

Felhúzza a horgonyt a Winelovers: jön a nyár talán legjobb borkóstolója

Több mint 100 boros rendezvénnyel a háta mögött a Winelovers folyamatosan keresi az új témákat, helyszíneket és lehetőségeket. Ezúttal Budapest legkomolyabb rendezvényhajójára viszik a népszerű hétköznapi sétálókóstolót, ahol nemcsak korlátlan étel-, bor- és pezsgőfogyasztásra készülhetnek a vendégek, hanem extra hosszú menetidőre is.

Feltöltve: 2019-07-05 | Kategória: Életstílus

Jön a Rozé, Rizling és Jazz Napok!

A Rozé Rizling Jazz Napok a VeszprémFest kísérőrendezvényeként 2011-ben indult, az esemény 2019-ben július 5. és 14. között várja vendégeit.

Feltöltve: 2019-07-03 | Kategória: Életstílus

Indul az idei levendulaszezon

2019-ben is Szedd magad! és más programok várják Tihanyban és Pannonhalmán a levendulakedvelőket.

Feltöltve: 2019-06-17 | Kategória: Életstílus

Vidám és borzongató programokkal vár ezen a hétvégén Szentendre

Június 15-16-án második alkalommal rendezik meg Szentendre legújabb kortárs művészeti fesztiválját, amelynek középpontjában egy fiatal lány halála körüli hiedelem, és a város csodás megmenekülése áll egy két és fél évszázaddal ezelőtti pestisjárványtól.

Feltöltve: 2019-06-13 | Kategória: Életstílus

Elkezdődött a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó

Csütörtökön vette kezdetét a 19. Pécsi Országos Színházi Találkozó (POSZT), amely több mint 14 versenyelőadással és számos kísérőprogrammal várja a közönséget június 15-ig a baranyai megyeszékhelyen.

Feltöltve: 2019-06-06 | Kategória: Életstílus

Opera mindenkinek!

A Bartók Plusz Operafesztivál idei programjával június 14–23. között várja Miskolcra a zenerajongókat. Magyarországon először itt láthatják a legismertebb kortárs operaszerző, Eötvös Péter alkotását, Az Aranysárkányt.

Feltöltve: 2019-06-05 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld