Főoldal » Életstílus

Mit jelent a SIADH?

Kép
 
A fluorokinolonok használatának megszorításaira vonatkozó ajánlások Cabozantinib alkalmazása hepatocellularis carcinomában szenvedő betegeknél A legveszélyeztetettebb fiataloknál nem tesztelik a hepatitis C fertőzést A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Új műtéti eljárások a kiskunfélegyházi városi kórházban Csontritkulásra szakosodott központ lesz Bükfürdőn Szálláshely a Dunakanyarban, ahonnan a legszívesebben ki sem mozdulna Hétvégi programajánló - borok, klasszikus zene, családi kikapcsolódás 17. Tihanyi Garda Fesztivál
Munkavállalót ért Hepatitis „C” vírusfertőzés miatti kártérítési igény megítélése - Egészségügyi jog a gyakorlatban X.,,Bár a X. tesztet sikeresen kitöltöttem, nem kaptam igazolást róla ...''Munkavállalót ért Hepatitis „C” vírusfertőzés miatti kártérítési igény megítélése - Egészségügyi jog a gyakorlatban X.,,Nem lehet a tesztet kitolteni nem jelenik meg a teszt Üdvözlettel dr.Nyiredy Géza''Munkavállalót ért Hepatitis „C” vírusfertőzés miatti kártérítési igény megítélése - Egészségügyi jog a gyakorlatban X.,,Tisztelt Doktor Úr! Sajnos a tanfolyam kérdéssora mobilkészülékről nem elérhető. Kérjük számítógép...''Az egészségügyet érintő munkaügyi változások 1. - Egészségügyi jog a gyakorlatban VII.,,Tisztelt drborbas! Köszönjük az észrevételét! Technikai probléma volt, de megoldottuk, most már el...''Az egészségügyet érintő munkaügyi változások 1. - Egészségügyi jog a gyakorlatban VII.,,Egészségügyi jog VII. és VIII. teszt nem jelenik meg. Tisztelettel: Dr. Borbás Antal''

Életstílus

140 áruszállítós konténerből bomba dizájnerlakótelep

A merész új “épület” a Maboneng nevű környéken épült meg.

Feltöltve: 2018-11-13 | Kategória: Életstílus

Sötét oldal: megtalálták a pszichológusok az emberi gonoszság gyökerét?

A gonoszság egyidős az emberiséggel. Mindig próbáljuk megérteni, hogy képesek embertársaink olyan szörnyű kegyetlenségekre, melyekkel tele vannak a történelemkönyvek és a híradók. Mindennapjainkban is könnyen címkézünk valakit ilyen vagy olyan dolgai miatt rossz embernek. De mit kezd ezzel a pszichológia?

Feltöltve: 2018-11-09 | Kategória: Életstílus

Nero császár is napszemüveget hordott

A fókavadász eszkimók lehettek az elsők, akik különleges védőszemüveggel próbálták távol tartani a nap káros sugarait, de ők a rozmáragyarból faragott eszközzel csupán jelentősen szűkítették a látómezőt, hogy egy kis résen tudjanak kikandikálni.

Feltöltve: 2018-11-09 | Kategória: Életstílus

Elindult a Száraz November: kibírja egy hónapig szigorúan alkohol nélkül?

Harmadjára indul kampány Száraz November néven a túlzott alkoholfogyasztás visszaszorítására, és azért, hogy a résztvevők az önmegtartóztatás révén jobban megismerjék a szeszes italokhoz fűződő viszonyukat.

Feltöltve: 2018-11-06 | Kategória: Életstílus

A halloweeni cukrosbácsi mérgezett édességgel ölte meg a saját fiát

Bár az Egyesült Államokban évtizedek óta keringenek szülőriogató városi legendák a Halloweenkor a gyerekeiket mérgezett édességgel kínáló rémekről, ezeknek a történeteknek szinte soha nem volt semmilyen alapjuk. Egyetlen kivétettel.

Feltöltve: 2018-10-31 | Kategória: Életstílus

Nők a tudományban: igazságtalan elvárások

Nem elég, hogy kevés a nő a tudományban, még azt a keveset sem ismerik el.

Feltöltve: 2018-10-31 | Kategória: Életstílus

Időskor új dimenzióban - Így is lehet?

Az idősek arányának emelkedése a XXI. század európai országainak legmeghatározóbb demográfiai folyamata, amely egyéni és társadalmi szinten is számos kihívást tartogat.

Feltöltve: 2018-10-30 | Kategória: Életstílus

Mindig is szerettem volna egy Down-os babát

Több mint húsz éve már, hogy az öt saját gyereket felnevelő Csöpi úgy döntött: szeretne örökbefogadni olyanokat, akiknek nincs lehetőségük saját családjukban felnőni.

Feltöltve: 2018-10-30 | Kategória: Életstílus

Az újságíró, aki őrültnek tettette magát, hogy beépülhessen egy elmegyógyintézetbe

Nellie Bly az Egyesült Államok egyik leghíresebb női oknyomozó újságírója volt, pedig egészen korán ott is hagyta a hivatását.

Feltöltve: 2018-10-29 | Kategória: Életstílus

Észszerűség a táplálkozásban és az élelmiszergazdálkodásban

A tanulmány vezető szerzője, Marco Springmann szerint az egyik ilyen kulcslépés a növényi eredetű ételekben gazdag, de húsban szegény, a mediterránhoz hasonló étrend elsajátítása lenne.

Feltöltve: 2018-10-26 | Kategória: Életstílus

Íme, az ország, ahol nincs se gyorsétterem se kaszinó, de az energia és az egyetemek ingyenesek, továbbá senki nem zárja be a bejárati ajtót!

Számos filozófus és gondolkodó álmodta meg és írta le, milyen is egy tökéletes társadalmi rendszer; az országot, a „tejjel és mézzel folyó Kánaánt”.

Feltöltve: 2018-10-25 | Kategória: Életstílus

Az elmúlt hét legérdekesebb életstílus cikkei

A diafilm története. Így mérgeznek meg az élelmiszerek csomagolásai. A betegség, amitől a vakok azt hiszik, látnak. A szülők traumája hat az utódok egészségére. Amikor még a csokoládé volt a fizetőeszköz. Tanárrobotok az iskolában. Csokoládéból épült egy egész hotel. Tényleg szuper erősek leszünk, ha pánikba esünk? - Többek között ezek voltak az elmúlt napok legérdekesebb életstílus cikkei.

Feltöltve: 2018-10-19 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld