Főoldal » Életstílus

Mi a Harrison szindróma?

Kép
 
Az erektilis diszfunkciót értékelő gondozási modell Nem-szteroid gyulladáscsökkentő gyógyszerek felírásának gyakorlata egyes krónikus betegségben Uterus fibroidok és a menstruáció kapcsolata 1. A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle Alapkutatással a szuperbaktériumok ellen Képalkotó diagnosztikai labort avattak Nagyatádon Londonban megtalálták az Elefántember sírját Amszterdam túlzsúfolttá vált, mit lehet tenni? Pyt, vagyis rá se ránts, mondják a dánok
A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle,,Az ami az egészségügyben történik katasztrofális. El kell zavarni az összes vezetőt, de leginkább a...''Életet menthet az ingyen letölthető mobilalkalmazás,,Ez az aplikáció még nem érhető el. :-(''Az alkoholfogyasztás és a stroke kockázat 1.,,Rossz hír! A.P.''Trópusi térségek és a bőrfertőzések 2.,,T. Cím ! Hasznos információkat kaptam. Köszönöm. Viszoki Péter dr.''A héten történt a magyar egészségügyben - Heti hírszemle,,iistvan [email protected]''

Életstílus

Pyt, vagyis rá se ránts, mondják a dánok

Dániá, ahol pyt gombokat árulnak, és a pozitív pszichológia részeként az iskolában is tanítanak róla. Hogyan használjuk, hogyan ne, és hogyan kerüljünk közelebb a dán életszemlélethez?

Feltöltve: 2019-05-16 | Kategória: Életstílus

A hosszúszárnyú bálnák ellentmondanak az elvárásoknak

A Peto-paradoxon lényege, hogy a nagy testű állatoknál elvileg gyakoribbnak kellene lenniük a rákos megbetegedéseknek, hiszen a több sejt nagyobb eséllyel mutálódik.

Feltöltve: 2019-05-15 | Kategória: Életstílus

Itt a 3 legelterjedtebb tévhit az alvásról

Vannak, akik szerint elég öt óra alvás, mások szerint a horkolás ártalmatlan, és bizonyos emberek szerint a lefekvés előtti alkoholfogyasztás is segít elaludni. De ez csak néhány az alvást övező mítoszok közül.

Feltöltve: 2019-05-10 | Kategória: Életstílus

Idén először ehető vízzel frissítettek a londoni maraton résztvevői

A városi futóversenyek után rendszerint bokáig ér az utcákat elborító szemét, amelynek túlnyomó része üres PET-palack. Az idén április 21-én megrendezett Londoni maraton szervezői ezért jórészt nem műanyag, hanem komposztálható poharakból kínálták a frissítő állomásoknál a sportitalokat és a vizet.

Feltöltve: 2019-05-03 | Kategória: Életstílus

Jóga a röntgen alatt

Az alább látható videóban megnézhetjük csontjainkat mozgás, pontosabban jóga gyakorlatok közben.

Feltöltve: 2019-05-03 | Kategória: Életstílus

Megérkezett a vaginasör

Kifejlesztették a világ első vaginasörét, amit a hüvelyben található tejsavbaktériumokból állítanak elő.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2019-04-26 | Kategória: Életstílus

A magyar boltkóros lélekrajza

A vásárlásfüggőség bár klinikai értelemben nem számít betegségnek, mint viselkedési zavar egyre több embert érint napjaink társadalmában. A probléma hátterében ráadásul hasonló mechanizmusok állnak, mint az alkohol- vagy drogfüggőség esetében.

Feltöltve: 2019-04-26 | Kategória: Életstílus

Lehet, hogy ez már a kiégés? 10 jel, amiből most kiderítheti!

Bár sokan legyintenek, a tartós stressz okozta kiégés olyannyira nem bagatell „divatbetegség”, hogy pusztító jelenlétét komoly, sok évtizedes tudományos szakirodalom igazolja.

Feltöltve: 2019-04-24 | Kategória: Életstílus

Föld Napja – mindannyian tehetünk a fenntarthatóságért

Bolygónk természeti kincseinek éltetésén túl, nem hagyhatjuk figyelmen kívül hogy az értékek közül egyre több tűnik el vagy kerül kritikus állapotba.

Feltöltve: 2019-04-24 | Kategória: Életstílus

Az ételfüggőség idegrendszeri alapjai

Modern társadalmunkban a szenvedélybetegségeknek újabb változataival találkozhatunk. Az idegtudomány egyes eredményei szerint a magas energiatartalmú ételek az addiktív kábítószerekhez hasonló viselkedéses jelenségeket és az idegrendszert érintő fiziológiai változásokat idéznek elő.

Feltöltve: 2019-04-23 | Kategória: Életstílus

A kirándulás az egyik legjobb dolog, amit az elméddel tehetsz

A hétköznapjainkat gyakran csak az otthonunk és a munkahelyünk zárt falai között töltjük el, és akár napokig nem megyünk ki a természetbe. Pedig az elmúlt években több kutatás is rávilágított arra, hogy a szabadban eltöltött idő nemcsak a testünkre, hanem pszichés állapotunkra is nagyszerűen hat.

Feltöltve: 2019-04-23 | Kategória: Életstílus

Az apai agy

Az apák gyermeknevelésben betöltött szerepe egyre hangsúlyosabb a nyugati társadalmakban. Az agykutatás eredményei szerint a férfiak idegrendszerében is tükröződnek az apasággal járó változások és az apai gondviselés az utódok agyára is hatással lehet.

Feltöltve: 2019-04-18 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld