Főoldal » Életstílus

Kinek a nevével hozható összefüggésbe a gyermekágyi láz?

Kép
 
SLE-ben jelentősebb a rituximabbal szembeni infúziós reakció, mint más betegségekben A serdülők és az orális fogamzásgátló tabletták 1.rész Akut szövődménymentes húgyúti fertőzés fiatal nőknél Megvan az ebola elleni védőoltás Egyre többen szavaznak a magán egészségügyre Családvédelmi akcióterv vs. házi gyermekorvoslás Poklot járva gyógyulnak a joghurtba zokogó anorexiások Elkészült a világ első szobanövényeknek írott mesekönyve Bizarr módszerekkel mérték régen a fájdalmat
Orális patogén stroke betegek agyi embóliáiban,,Neurológus vagyok, nagyon fontosnak tartom az információt. Erről most értesültem''5 fontos tudnivaló a zoonózisokról 1.rész,,Nagyon sokan az állattal alszik,hülyeségnek tartom''5 fontos tudnivaló a zoonózisokról 1.rész,,Nagyon sokan az állattal alszik,hülyeségnek tartom''Transzgenerációs átok,,Örömmel üdvőzlőm a kezdeményezést , biztos,hogy munkájuk nagyon fontos , hiánypœtló.Dr Nagy Al...''A gingivitis és az Alzheimer-kór kapcsolata,,[email protected]''

Életstílus

Poklot járva gyógyulnak a joghurtba zokogó anorexiások

Furcsa, ellentmondásokkal teli mikrovilág egy olyan bentlakásos terápiás központ, ahol evészavaros kamaszokat próbálnak gyógyítani. Képsorozat.

Feltöltve: 2019-11-15 | Kategória: Életstílus

Elkészült a világ első szobanövényeknek írott mesekönyve

Ez nem vicc: Nagy-Britanniában már elérhető egy speciális novelláskötet, amelyet azért állítottak össze, hogy esténként legyen mivel feldobni, helyesebben növekedésre serkenteni a szobanövényeket.

Feltöltve: 2019-11-14 | Kategória: Életstílus

70 év felett kiderül, min múlott a boldogság

Bátraké a szerencse – tartja a régi közmondás. Egy friss, a bőséges élettapasztalattal rendelkező idősebb generáció körében végzett kutatás ezt messzemenően alátámasztotta.

Feltöltve: 2019-11-13 | Kategória: Életstílus

Napi negyedórás sétának még gazdasági haszna is lehet

A napi rutinba beiktatott 15 perces séta, akár évente 100 milliárd dollárral (30 ezer milliárd forinttal) is többet hozhatna a világgazdaságának.

Feltöltve: 2019-11-11 | Kategória: Életstílus

A legaranyosabb kampány a méhek védelmében

Talán már mindenki tudja, hogy a méhek mennyire fontosak az ökoszisztéma egyensúlyának fenntartásában. Ha ők kihalnak, nekünk sem lesz jövőnk. A megmentésük rettentően fontos!

Feltöltve: 2019-11-08 | Kategória: Életstílus

Drasztikusan kevés zöldséget fogyasztunk

A hüvelyesek, a kukorica, a gomba és a brokkoli is háttérbe szorul mindennapi táplálkozásunkban. Magyarország az utolsó helyen áll a napi zöldségfogyasztás tekintetében az EU tagállamai közül, derült ki az Eurostat adataiból.

Feltöltve: 2019-11-08 | Kategória: Életstílus

A növények reakciói az esőcseppekre

A növények a különféle külső mechanikus hatásokra (időjárás, állatok, szomszédos növények, emberek által okozottak) molekuláris szinten reagálnak, s a rövid távú változásaiknak hosszú távú hatásaik vannak, pl. a virágzás idejére, a növekedés mintázatára, vagy a betegségek elleni védekezésre.

Feltöltve: 2019-11-05 | Kategória: Életstílus

Az empatikus emberekre máshogy hat a zene

Az agy jutalomközpontja máshogy működik zenehallgatás közben azoknál az embereknél, akiknél az életben a fokozottabb empátia jellemző.

Feltöltve: 2019-10-31 | Kategória: Életstílus

8 víz, amelyhez furcsa legenda párosul

A Kosztolányi Dezső tér büszkesége, a Feneketlen-tó az egyik legrejtélyesebb természeti képződménye Budapestnek, nem meglepő, hogy számos városi legenda kapcsolódik hozzá.

Feltöltve: 2019-10-28 | Kategória: Életstílus

Többen mennek el, mint ahányan beköltöznek Budapestre

Budapestről többen kötöztek el, mint ahányan jöttek, Pest megye népszerűsége viszont megugrott. A fővárosban 39 ezren váltottak lakhelyet – derül ki az ingatlan.com elemzéséből, amely a KSH adatai alapján mutatja be az országon belüli költözések tavalyi mérlegét.

Feltöltve: 2019-10-24 | Kategória: Életstílus

Mozgásérzékelő radarokkal felvértezve jön a Pixel 4

Jövő héten dobja piacra a Google a Pixel 4 készülékeit, amikbe a szokásos kötelező körökön kívül egy érdekes technikai újítás is került.

Feltöltve: 2019-10-22 | Kategória: Életstílus

A DNS-alapú családfakutató tesztek egészségügyi vonatkozásáról

Az adatkezeléssel kapcsolatos kérdések után újabb problémaforrásra mutattak rá szakértők a DNS-alapú családfakutató programok kapcsán, ez pedig az jövőben várható egészségügyi problémákkal kapcsolatos.

Feltöltve: 2019-10-22 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld