Főoldal » Életstílus

Mit jegyez fel Hamurábi törvénykönyve egy nagyobb orvosi műtét áráról?

Kép
 
Füstbe ment egészség
Füstbe ment egészség

A statisztika szerint a világon egymilliárd ember dohányzik, azaz a Föld lakosságának több mint 13,5%-a. A dohányzás egészségügyi és gazdasági következményei világszerte riasztóak.

Paroxetinnel a vastagbéldaganatos sejtek ellen? Újragondolt irányelv nagy változásokkal: az asztma kezelése. 2. rész Éjszakai szeméremtest viszketés 2.rész A kamara döntse el, hogy a hálapénzért járjon-e büntetés Megjelent a kínai koronavírus Ausztráliában is Igazolás vagy meghatalmazás kell az e-recepthez A madarak alakja mutatja ökológiai szerepüket Kosztolányi, a kokainista A nimfomán császérné története
Most már biztos, hogy emberről emberre terjed a Kínában fertőző új koronavírus,,Millió kínai turista behozhatja Európába is!''A szexhiány 7 káros egészségügyi és lélektani hatása,,🤗''Alzheimer prevenció: mit tudunk ma?,,Ennél azért többet is tehetünk , napi 400mg szervesMg+1000mg Lecitin +100mg Q10 +1000mgvit C. Német...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,A hálapénz kérdése sokkal bonyolultabb.Gyakorlatilag meg kell szüntetni a szabad orvosválasztást. I...''Kampányt készít elő a MOK a hálapénz ellen,,Remek dolog , hogy a kamara ismét a hálapénzzel foglalkozik , talán azzal is kellene , hogy a magya...''

Életstílus

A madarak alakja mutatja ökológiai szerepüket

Több mint tízezer madárfaj testalkatának pontos felmérésével tárták fel az összefüggéseket. A londoni Imperial College számolt be arról az átfogó nemzetközi kutatásról, amelyben a madarak ökológiai szerepét, s ennek evolúciós hátterét vizsgálták meg.

Feltöltve: 2020-01-22 | Kategória: Életstílus

2020-ban a vidra lesz az év emlőse

2020-ban az ÉV Emlőse címet a hazai élővizek csúcsragadozója, a vidra kapta. A Vadonleső Program immár hetedik esztendeje választja meg azt a védett vagy fokozottan védett, többnyire közösségű jelentőségű őshonos emlősfajt, amelyre szeretné egész évben ráirányítani mind a szakmai közösség, mind pedig a társadalom széles rétegének figyelmét.

Feltöltve: 2020-01-20 | Kategória: Életstílus

Szokatlan jelenségre figyeltek fel a kutatók a Mount Everesten

Egyre több növény él a Mount Everest térségében a tudósok szerint. A klímaváltozás okozhatja a furcsa jelenséget.

Feltöltve: 2020-01-17 | Kategória: Életstílus

Miniház, amiben tényleg minden elfér

Az ingatlanpiacon kínált házak egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy hány négyzetméteresek, hiszen, minél nagyobbak, annál kényelmesebben lakhatók. Vannak azonban esetek, amikor kis mérete dacára is beleszeret az ember egy kuckóba.

Feltöltve: 2020-01-16 | Kategória: Életstílus

Földhöz hasonló bolygók felfedezése a cél

A hozzánk legközelebbi exobolygók alaposabb vizsgálatára indították 2019. december 18-án a Cheops űrtávcsövet, az Európai Űrügynökség legújabb kutatószondáját.

Feltöltve: 2020-01-16 | Kategória: Életstílus

Már egy asztali növény is csökkentheti a munkahelyi stresszt

A látvány is pozitívan hat a dolgozókra. A kutatást a japán Awaji-i Hyogo Egyetem munkatársai végezték, az eredményeket pedig az Amerikai Kertészettudományi Társaság HortTechnology folyóiratában publikálták.

Feltöltve: 2020-01-14 | Kategória: Életstílus

Sürgősségi költő és verspatika

Egy angol kisvárosban nyitotta meg gyógyszertárát Deborah Alma költő, aki tabletták és kanalas orvosságok helyett verseket ír fel a különféle panaszokra.

Feltöltve: 2020-01-13 | Kategória: Életstílus

A Samsung csinált egy szuper robotot

Azért szeretik sokan a Las Vegas-i CES-t, mert futurusztikus eszközöket is megmutatnak a közönségnek. Az egyik ilyet a Samsung hozta el, a neve: Ballie.

Feltöltve: 2020-01-10 | Kategória: Életstílus

Lehetséges-e a munkaidő csökkentése?

Erre a kérdésre keresi a választ az MTA Lendület programjának támogatásával Antal Miklós. A humánökológus az Eötvös Loránd Tudományegyetemen alakít kutatócsoportot.

Feltöltve: 2020-01-08 | Kategória: Életstílus

Szívfacsaró videóval búcsúzik a Bogártól a gyártó

A Volkswagen 2018-ban jelentette be, hogy leállítja egyik közkedvelt autómodellje, a Bogár (angolul Beetle) gyártását. Most egy megható videóval búcsúznak az ikonikus típustól.

Feltöltve: 2020-01-07 | Kategória: Életstílus

Égi jelenségek 2020. január első felében

Az év során ebben az időszakban leszünk legközelebb a Naphoz, láthatunk félárnyékos holdfogyatkozást, tetőzik a Quadrantidák meteorraja és a Vénusz ragyog a délnyugati ég alján.

Feltöltve: 2020-01-03 | Kategória: Életstílus

Már az óceáni műanyagot is újrahasznosítják

A holland nonprofit szervezet, a The Ocean Cleanup olyan rendszert fejlesztett ki, amely segít az óceánokban található műanyag kiszűrésére. A csoport a módszert elsőként a nagy csendes-óceáni szemétszigeten tesztelte.

Feltöltve: 2020-01-02 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld