Főoldal » Életstílus

Ki volt az első gyermekgyógyászati tanszék vezetője?

Kép
 
Az EMA megkezdte a Sotrovimab nevű, koronavírus-fertőzöttek kezelésére kifejlesztett gyógyszer hatékonyságának vizsgálatát Bejegyezték az egydózisú Szputnyik Light vakcinát Meghalt 106 beteg, 1541-gyel nőtt a fertőzöttek száma Magyarországon Több tételt kivonnak a Telviran krémből Kásler: csütörtökön újraindulnak az elektív egészségügyi beavatkozások Kiderült, mikor kezdődhet a Dél-budai Centrumkórház építése Karikó Katalin megnézett egy Merkely Béla által végzett szívműtétet Ragadozókat telepítettek a Balatontba Balaton-átevezés - Már lehet nevezni
Érdekes adatok a koronavírus-oltás utáni megbetegedésekről és halálesetekről,,Sántit a statisztika!!!''Merkely: a Sinopharm képes megadni a legszélesebb immunitást,,Az én praxisomban is követjük a 60 év felettiek ellenanyagszint változásást a második Sinopharm olt...''Merkely: a Sinopharm képes megadni a legszélesebb immunitást,,Merkely Béla hiteltelen! A virológusok szerint szükség lehet a Kínai vakcina 3, oltására és a nemze...''Két 5 éves kisfiú homokozólapátokkal megszökött egy óvodából majd megpróbáltak venni egy Jaguart,,Hm, jó ízlésük van a nebulóknak. Bíztató, hogy nem Teslát vagy egyéb villanyost szemeltek ki''Kommunikációs útmutató a koronavírus-tévhitekről és cáfolatukról,,Háát.... a helyesírás hagy némi kívánni valót maga után....''

Életstílus

Karikó Katalin megnézett egy Merkely Béla által végzett szívműtétet

Karikó Katalin biokémikus, a Biontech alelnöke a Semmelweis Egyetem Városmajori Klinikáján találkozott Merkely Bélával.

Feltöltve: 2021-05-07 | Kategória: Életstílus

Különös állat miatt riasztották a hatóságokat

Egy fán tanyázó különös állat miatt riasztották a hatóságokat Krakkóban - írja a BBC a Krakkói Állatjóléti Társaság beszámolója alapján.

Feltöltve: 2021-05-06 | Kategória: Életstílus

Nadálytő – az év gyógynövénye 2021-ben

A Magyar Gyógyszerésztudományi Társaság Gyógynövény Szakosztályának tagjai minden évben titkos szavazás útján megválasztják az év gyógynövényét. Ennek célja egyrészt a lakosság gyógynövények iránti érdeklődésének felkeltése, másrészt a gyógynövények szakszerű alkalmazásával kapcsolatos hiteles információk széles körű terjesztése. Idén számos jelölt közül a fekete nadálytő nyerte el az év gyógynövénye címet.

Feltöltve: 2021-05-05 | Kategória: Életstílus

400 négyzetméteres saját állam

A Rózsa-szigeti Köztársaság tényleg létezett, nem messze épült Olaszország partjától, és végül csúfos véget ért a független állam.

Feltöltve: 2021-05-04 | Kategória: Életstílus

A tavasz és a költés kapcsán figyelmezteti a lakosságot az MME

Hamarosan kezdődik a madárfiókák tömeges fészekelhagyási szezonja, ilyenkor találkozhatunk magányosnak tűnő fiatalokkal a településeken is. Bármennyire is aranyosnak vagy elesettnek tűnnek, meg kell állni, hogy hozzájuk nyúljunk. Hasonló a helyzet a kirándulás során talált, szüleikre várva mozdulatlanul fekve rejtőzködő őzgidákkal, mókuskölykökkel és más kis állatokkal.

Feltöltve: 2021-05-03 | Kategória: Életstílus

A nagy mocsári csigában keresik a megoldást az öregedés lassítására kutatók

A nagy mocsári csiga segítségével modellezik az öregedési folyamatokat az ELKH Balatoni Limnológiai Kutatóintézetben (BLKI) működő Ökofiziológiai és Környezettoxikológiai Kutatócsoport munkatársai. Új vizsgálatukkal olyan új géneket azonosítottak az állatban, amelyek a gerincesek öregedésében is kulcsszerepet játszanak.

Feltöltve: 2021-04-30 | Kategória: Életstílus

Genetikai mechanizmus óvhatja meg az embert a túlzott kávéfogyasztástól

Egy védelmező genetikai mechanizmus óvhatja meg az embert a túlzott kávéfogyasztástól - állapították meg a Dél-Ausztráliai Egyetem kutatói, akik szerint a kávéfogyasztási szokások a szív egészségének állapotáról árulkodnak.

Feltöltve: 2021-04-30 | Kategória: Életstílus

Kiselefánt született a fővárosi állatkertben, videó is készült róla

Harmadszorra is anyuka lett Angele, a huszadik életévében járó elefántanyuka: szombat hajnalban egy életerős kiselefántot hozott a világra.

Feltöltve: 2021-04-29 | Kategória: Életstílus

Teknősbéka talált fejen egy idős nőt Floridában

A teknős valószínűleg megpróbált átkelni az autópályán és egy másik autó kerekéről felcsapódott a levegőbe.

Feltöltve: 2021-04-27 | Kategória: Életstílus

Újabb ufóészlelés történt: a Pentagon is megerősítette a felvétel valódiságát

Senki nem tudja, mi látható az amerikai haditengerészet felvételein.

Feltöltve: 2021-04-27 | Kategória: Életstílus

Túl sok baleset és ügyetlenkedés: miért nem hallottunk még a diszpraxiáról?

A gyerekek esnek-kelnek, ám néhányuk kicsit többször, mint a többiek. Esetlen mozdulataik rendszeresen bajba keverik őket, nekiütköznek tárgyaknak, embereknek, nem különböztetik meg megfelelően a jobb és bal irányt, a tájékozódási képességük is eltér az átlagétól. Mindezek a diszpraxia jelei is lehetnek.

Feltöltve: 2021-04-26 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld