Főoldal » Életstílus

Melyek a hyperkalaemia leggyakoribb EKG jelei?

Kép
 
Gondatlanság miatt perelte be egykori kórházát egy New Jersey-i nő Gyermekkori gastroenteritis és a probiotikumok kérdése Az apixaban hatékonysága és biztonságossága vénás thromboembolia megelőzésére a daganatos betegeknél Testre szabott terápia A nyelőcsőben lévő mutáns sejtek nem biztos, hogy rákot okoznak Vezető orvosi portálok top cikkei - nemzetközi lapszemle-összeállítás Mit rejt a császári orvosi ládika? Az író, aki egy meccsen jött rá, hogy tud regényt írni Az 5 leghajmeresztőbb orvosi sztori a múltból
Gondatlanság miatt perelte be egykori kórházát egy New Jersey-i nő,,Leb''Gondatlanság miatt perelte be egykori kórházát egy New Jersey-i nő,,Lehet, hogy ilyen Magyarországon n''Gondatlanság miatt perelte be egykori kórházát egy New Jersey-i nő,,Lehet, hogy ilyen Magyarországon nem fordulhat elő. Nálunk nincs tisztiorvosi szolgálalat, tehát k...''Egy implantálható eszköz megszüntetheti a sürgető vizeletinkontinenciát,,gulyáspéter Nem vonták vissza ezt a cikket ?''Egy implantálható eszköz megszüntetheti a sürgető vizeletinkontinenciát,,Tisztelt Simon Zsolt! A forrásban olvasható rövid összefoglaló valóban nem tartalmazza a műszer ...''

Életstílus

Valaki lopkodta Viktória királynő bugyiját

A tizenéves Edward Jones nehezen tudta megmagyarázni, hogy mit keres nála Viktória királynő alsóneműje a nadrágjába betömködve, amikor elkapták a Buckingham-palota közelében, ám akkoriban ez nem számított bűntettnek, és emiatt nem tudták elítélni.

Feltöltve: 2019-01-10 | Kategória: Életstílus

Brutális eszközökkel büntették a tengerészeket

A nyílt vizeken a tengerészek saját törvényeket és rendszereket alkottak. Nem szenvedtek hiányt a kreativitás terén, ha a kisebb-nagyobb bűncselekmények megtorlására kellett technikákat kitalálni.

Feltöltve: 2019-01-08 | Kategória: Életstílus

Miért nem fagy le a pingvinek lába?

Az antarktiszi pingvinek a tipikus természetfilmes jelenetben szinte mozdulatlanul állva dacolnak a csontig hatoló hóviharral. Egész nap a jégen toporognak, csupasz lábuk azonban látszólag könnyedén elviseli e megpróbáltatást.

Feltöltve: 2019-01-08 | Kategória: Életstílus

Úristen, nehogy elkezdjen nekem beszélni a lelkéről!

Mi múlik az orvos-beteg kapcsolaton vagy azon, hogyan bánik és beszél az orvos a pácienssel? Több, mint gondolná. A világszerte alkalmazott Bálint-csoport segíthetné az orvosokat, hogy megtanulják kezelni azokat az emberi helyzeteket, amelyek együtt járnak a munkájukkal, ám a módszer még mindig alig ismert itthon. Németországban nem is lehet háziorvos abból, aki nem vett részt meghatározott számú ilyen foglalkozáson.

Feltöltve: 2019-01-07 | Kategória: Életstílus

Einstein kinyújtotta a nyelvét, de tudja, miért?

Idén 140 esztendeje, hogy megszületett Albert Einstein (1879-1955). Ikonikus fotóját, melyen kinyújtja a nyelvét, mindenki ismeri, ám a zseni huncutságának miértjét aligha próbálják megfejteni az emberek.

Feltöltve: 2019-01-07 | Kategória: Életstílus

Egy férfit, aki úgy él, mintha 1946 lenne

Nem használja az internetet, csak régi zenéket hallgat és a komfortos otthonról is lemondott a szenvedélye érdekében ez a harmincas évei végén járó férfi.

Feltöltve: 2019-01-04 | Kategória: Életstílus

Véget érhet a globális csibemészárlás

Tudta, hogy évente úgy 4-6 milliárd hímnemű csibét mészárolnak le globálisan, mert gyakorlatilag semmilyen gazdasági értéket nem képviselnek?

Feltöltve: 2019-01-03 | Kategória: Életstílus

Megcsinálták a kutyaházat, amely a szilveszteri petárdázáskor is védelmet nyújt kedvencének

A Ford Edge SUV nevű kennelje hangszigetelt, így a kutyák semmit nem hallanak a kinti tűzijátékból vagy petárdázásból.

Feltöltve: 2018-12-28 | Kategória: Életstílus

Itt vannak a legjobb és a legrosszabb magyar állások

A kórházigazgatók a magyar társadalom állócsillagai - legalábbis az emberek szerint ez a legmagasabb presztízsű állás. Általában a sok tanulást igénylő munkakörök kerülnek a rangsor elejére, miközben a szexualitással kapcsolatos munkák vannak a rangsor végén.

Feltöltve: 2018-12-27 | Kategória: Életstílus

Melyik évben volt a legrosszabb a Földön élni?

Tudósok és történészek egy csapata úgy véli, megtalálta azt az évet, amikor a legsanyarúbb volt az élet a Földön. Nem tegnap volt, és több tényező is közrejátszott.

Feltöltve: 2018-12-21 | Kategória: Életstílus

Van-e élet az MI előtt?

Ahelyett, hogy aggódunk amiatt, hogy a robotok és a mesterséges intelligencia elveszik a munkánkat, inkább örülnünk kellene az új technológiák megjelenésének, mert ezek lehetőséget adnak arra, hogy teljesebb életet éljünk.

Feltöltve: 2018-12-20 | Kategória: Életstílus

Hit, hagyomány: karácsonyi szokások

Rengeteg néphagyomány kötődik Jézus születésének ünnepéhez, karácsonyhoz. A karácsonyi népi hagyományvilág szinte számba vehetetlen gazdagsággal, színes változatokban él, vagy sajnos egy része már csak élt.

Feltöltve: 2018-12-14 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld