Főoldal » Életstílus
Félő, hogy nem lesz meg év közepére a világszintű nyájimmunitás Az influenzaoltás védhet a koronavírus ellen is Elégtelen pajzsmirigyhormon-pótlás és kórházi kimenetel Jobb kezekben lehet Pintér Sándornál az egészségügy, mint Káslernél volt Megfejtették a hirtelen csecsemőhalál szindróma okát? A nőket és a cukorbetegeket veszélyezteti a befagyott váll szindróma Az újrahasznosítás és a lassulás jegyében jön a Műtárgyak éjszakája Betegségre is utalhat ha semmit sem tudunk kidobni Európa első gluténjelző segítőkutyája magyar
A vakcinák biztonságosak az állapotos nők számára, sőt csökkentik a halvaszülés kockázatát,,https://rumble.com/v14ybqt-drs-malone-mccullough-yeadon-s-cole-a-vakcinkrl-s-a-kormny-zsarnoksgrl.h...''Mesés kastélyparkok Magyarországon,,[email protected]''Koronavírus: egyre több oltott hal meg az Egyesült Államokban,,Hányszor oltottak?''6,408 millió a beoltottak, 6748 az új fertőzöttek száma Magyarországon, az elmúlt héten elhunyt 77 beteg,,SŐŐŐŐŐT, már Fritz Tamás is felébredt, és már ő maga is ébresztget: https://magyarnemzet.hu/veleme...''6,408 millió a beoltottak, 6748 az új fertőzöttek száma Magyarországon, az elmúlt héten elhunyt 77 beteg,,Látva a számokat, úgy tűnik, hogy kezd ébredezni a nemzet már a második kísérleti oltás után...''

Életstílus

Az újrahasznosítás és a lassulás jegyében jön a Műtárgyak éjszakája

A fenntarthatóság lesz a kiemelt témája a VI. Műtárgyak éjszakájának, amely ötven budapesti és néhány vidéki helyszínen csaknem száz művészeti sétával, tárlatvezetéssel, szakmai előadással, műterem-látogatással és egyéb programmal invitálja a látogatókat május 26. és 28. között.

Feltöltve: 2022-05-19 | Kategória: Életstílus

Betegségre is utalhat ha semmit sem tudunk kidobni

Az ADHD, azaz a krónikus figyelemzavar tünetei nem csupán a tartós koncentrációs nehézségekben, a túlzott impulzivitásban és a hiperaktív tünetekben merülnek ki, de már a túlzott gyűjtögetés is utalhat erre a betegségre.

Feltöltve: 2022-05-19 | Kategória: Életstílus

Beperelték a saját fiukat az indiai szülők, mert nem lett unokájuk

Az egyetlen gyerekük hatodik éve házas, és ennyi idő alatt sem jött össze az unoka.

Feltöltve: 2022-05-17 | Kategória: Életstílus

Elkelt a világ legdrágább fotója

Történelmet írt Man Ray 1924-es fotója, az Ingres hegedűje: szombaton 12,4 millió dollárért, azaz megközelítőleg 4,8 milliárd forintért kelt el egy árverésen.

Feltöltve: 2022-05-16 | Kategória: Életstílus

Még ebben az évtizedben embert küldenének a Marsra

A SpaceX ügyvezető igazgatója úgy látja, reális lehet, hogy 2029-ben ember lépjen a Mars felszínére.

Feltöltve: 2022-05-16 | Kategória: Életstílus

Két hüvelye és két méhe van, Bell őszintén beszél az állapotáról

Leanne Bell kétszer menstruál, és egyszerre két gyerekkel is terhes tud lenni.

Feltöltve: 2022-05-13 | Kategória: Életstílus

10-15 éven belül vége lehet a balatoni fürdőzésnek

Akár 10-15 éven belül annyira elromolhat a Balaton vízminősége, hogy lehetetlenné válik benne a fürdés. Ez a legpesszimistább lehetőség - mondta az InfoRádiónak Tóth Viktor, a Balatoni Limnológiai Kutatóintézet főmunkatársa.

Feltöltve: 2022-05-12 | Kategória: Életstílus

Meglepő dologban segítettek a napraforgók

Magyar kutatók napraforgók segítségével jöttek rá arra, hogy itthon a napelemtáblákat nem délre, hanem a dőlésszögüktől függően többé-kevésbé kelet felé kell tájolni, ami függőleges táblák esetén akár 5%-os energiatöbbletet is eredményezhet.

Feltöltve: 2022-05-12 | Kategória: Életstílus

A 19. század újraélesztési csodaszere: a fenékbe fújt dohányfüst

Orvosi fejlődés, lélekvisszahozás, bélserkentés: a 18–19. századi technika, amikor úgy próbáltak újraéleszteni, hogy füstöt fújtak a haldokló végbelébe.

Feltöltve: 2022-05-11 | Kategória: Életstílus

A biciklizéssel megelőzhető a rák és cukorbetegség is

Köztudott, hogy a kímélő kardióedzés segíti szervezetünk működését, de nézzük pontosan hányféleképpen támogatja a biciklizés.

Feltöltve: 2022-05-11 | Kategória: Életstílus

Mesés kastélyparkok Magyarországon

A méltóságteljes, nagy múltú kastélyokat körülölelő parkok a kirándulás során olykor legalább annyit hozzátesznek az élményhez, mint maguk az épületek.

1 db hozzászólás már érkezett

Feltöltve: 2022-05-10 | Kategória: Életstílus

Házasságába került a munkamánia – Így él Dr. Nowzaradan, az Élet 250 kiló felett csodadoktora

Az Élet 250 kiló felett csodadoktora, Dr. Younan Nowzaradan a nyolcvanhoz közel is munkamániás. A házassága is erre ment rá.

Feltöltve: 2022-05-10 | Kategória: Életstílus

Legelső Előző 1 2 3 4 Következő Utolsó
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld