Főoldal » Szemészet » Javít-e a kortikoszteroid kezelés a makacs diabeteses macula oedemán?
A CDC fogamzásgátlással kapcsolatos legújabb irányelvei A halhús enyhítheti a rheumatoid arthritis tüneteit? Az időskori delírium diagnózisában és kezelésében elért eredmények Gipszmester, raktáros, nőgyógyász kerestetik Válságban a modern orvoslás? Vigyázat! Sok a törés és a zúzódás szünidőben Útlezárások a Red Bull Air Race miatt Ön tudja, mi a különbség a camambert és a brie között? Lassan vége a levendula virágzásnak, de még elcsíphetjük!
A legveszélyesebb magyar munkahelyek - itt a lista,,Annak idején előadásban elhangzott, hogy a repülő balesetek a honvédségben kedd, csütörtök , péntek...''Kevés bizonyíték támasztja alá a digitális végbélvizsgálat használatát,,A cikk címe félrevezető. Rectum tumor és egyéb ujjal is elérhető anus/végbél elváltozás szűrésére e...''Kevés bizonyíték támasztja alá a digitális végbélvizsgálat használatát,,Csak néhány gondolat: - Érzésem szerint (bár meta-analízis nem, csak több évtizedes tapasztalat ...''Konferenciák, kongresszusok, továbbképzések - 2018. augusztus,,A mai vezetőinknek csak BÓLOGATÓ János kell,minek a sok Konferencia,továbbképzés?Kongresszus,az a l...''8063 üres állás van az egészségügyben,,Ja, meg lehetne lehet büntetni még azt a néhány orvost, aki beteget lát el, és a szakma szabálya sz...''

Javít-e a kortikoszteroid kezelés a makacs diabeteses macula oedemán?

2018-03-09 | Forrás: www.medscape.com Elküldöm Nyomtatás
 
A Diabetic Retinopathy Clinical Research Network fázis II, multicentrikus, randomizált, prospektív klinikai vizsgálata során a ranibizumab kezeléshez adott intravitrealis dexamethason hatásait vizsgálták 116 diabeteses macula oedemában (DME) szenvedő betegnél (129 szem).
Kedves Olvasó!
Ezt a cikket teljes terjedelmében csak regisztrált tagjaink érhetik el.

Ha Ön már korábban regisztrált a DRportalon, akkor lépjen be, vagy pedig regisztráljon oldalunkra!
X

DRportal Rendezvény bejelentő

Beküldő neve*:
Beküldő e-mail címe*:
Rendezvény neve*:
Rendezvény időpontja*:
Rendezvény helyszíne*:
Kapcsolatfelvételi e-mail cím:
Kapcsolatfelvételi telefonszám:
Weblap:
Előadók:
Program:
* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
A felhasználási feltételeket elfogadom.
Elküld